International University Of The Health Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoa

International University Of The Health Sciences

Tehtävä

IUHS käyttää innovatiivista, edullinen ratkaisu muuttaa oppimiskokemuksia ja taustalla taloustieteen lääketieteellisen koulutuksen, jonka tavoitteena on vastata maailmanlaajuinen pula, epätasainen jakaantuminen, ja demografinen edustus terveydenhuollon ammattilaisten, erityisesti perusterveydenhuollossa.

Operaatio sisältää määritellään uudelleen lääketieteellisen koulutuksen joten sillä on merkitystä yhteiskunnan tarpeita nyt ja tulevaisuudessa. Todellakin, me jatkuvasti kysyä: "Miten voimme paremmin kouluttaa ja kasvattaa uuden sukupolven lääkärit ja valmistaa heitä toimittamaan 21. terveydenhuollon nopeasti muuttuvassa maailmassa?" Yliopisto on kuljettaja yhteiskunnallisen muutoksen laajentamalla altaan tulevien lääkäreiden ja sairaanhoitajat yli kapean väestötiedot perinteisen lääketieteen kouluissa.

Mottomme - "in servitium Communitatis mundi" tarkoittaa "in palvelun globaalia yhteisöä". Pyrimme saamaan aikaan innovaatioita ja muutosta lääketieteellisen koulutuksen maailmanlaajuisesti.

hallintotapa

Hallitus edistää terveen kehityksen kansainvälisen University of Health Sciences sisällä tehtävät määrätty sitä, auttaa se muuntaa globaalin lääketieteellisen koulutuksen tarpeisiin ja avunanto sen suorittamisessa korkealla tasolla huippuosaamista kaikin tavoin.

Hallitus tarjoaa valvonta ja huipputason opastusta IUHS. Käyttäessään sen toimivalta ja velvollisuudet, hallitus antaa strateginen valvonta antaa koordinoinnin keskittyä, asianajo, taloudenhoitajan ja johtajuutta monipuolinen IUHS oppimisyhteisöä.

Licensure

International University Of The Health Sciences

Perustettiin vuonna 1997, ja alumni harjoitella 22 todetaan, The International University of Health Sciences School of Medicine on akkreditoitu hallituksen Federation of St. Christopher & Nevis (St. Kitts), ja on lueteltu Maailman terveysjärjestön maailman Directory of Medical koulujen, 7th Edition. WHO listat ovat nyt ylläpidetään verkossa Kööpenhaminan yliopiston on Avicennan hakemistoja. Niinpä Yhdysvalloissa, Educational komissio ulko Medical Tutkinnon (ECFMG) mahdollistaa IUHS tutkinnon istua toimilupia tutkimuksista (USMLE vaiheet 1 ja 2); ja sama pätee lisensointiin prosessi useimmissa muissa maissa (esim LMCC tentit Kanadan PLAB tentti Yhdistyneen kuningaskunnan (jollei Asuinpaikkavaatimukset), AMC tentit Australia, jne.). Päätyttyä rekisteröitymisen yhteydessä tarvittavat kokeet, ECFMG ja sen kansainvälinen jako ECFMG / EICS molemmat tilitietojen IUHS valmistuneet. Kaikki asiaankuuluvat asiakirjat ja linkit ovat täysin esitetty virtuaalisen kirjaston IUHS verkkosivuilla.

Lääketieteellinen valmistuneet etsivät lisenssiä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa tai muualla tulee ottaa yhteyttä sopiva yksittäisten kansallisten / tila hallituksen Medical Education ja Licensure tiedot, jotka koskevat licensure vaatimuksia kyseisellä lainkäyttöalueella. Opiskelijoille, jotka haluavat lisenssiä muussa maassa kuin Yhdysvalloissa tulee ottaa yhteyttä kyseisen maan lääketieteellinen sääntelyelimelle tiedot, jotka koskevat sen asetuksia licensure. Jokainen yksittäinen osavaltio ja valtio säätelee lupa toimia lääkärinä, että valtion tai maa. Vaikka IUHS pyrkii parhaansa mukaan auttamaan opiskelijoiden ja valmistuneiden, se on viime kädessä opiskelijoiden ja valmistuneiden vastuulla on määritellä ja täyttävät lupavaatimukset.

IUHS Difference

Uusi malli Medical Education for the 21st Century

Sen ymmärtäminen, että innovaatio luo kestävää muutosta, IUHS ei ole perinteinen tiili ja laasti koulu. Yliopisto panostaa opiskelijoiden ei suuria pääomavaltaista infrastruktuuri. Ajattele sitä lääketieteellisen koulun 3.0.

Aktiivinen oppiminen

IUHS käyttää tekniikan ja on eturintamassa uuden tiedon siitä, miten ihmiset oppivat. Yliopisto käyttää "Aktiivinen oppiminen" ja ongelma perustuu tapauksissa kontekstualisoida lääketieteen oppiminen kliinisissä yhteyksissä ja lisätä ymmärtämistä ja säilyttäminen.

Active Learning tuo opiskelijoiden ja niiden oppiminen on keskellä kokemus; se on ristiriidassa "standardi" tilat opetusta, jossa opettajat tehdä suurimman puhumisen ja opiskelijat ovat passiivisia.

Yhä useammat tutkimukset on tehnyt selväksi, että yleinen laatu opetuksen ja oppimisen paranee, kun opiskelijat on runsaasti mahdollisuuksia selventää, kysymys, sovelletaan, ja lujittaa uutta tietoa. Tämän seurauksena rooli luento on dramaattisesti muuttunut. Tällä IUHS luento ei hylätä vaan ohjaajat luovat mahdollisuuksia opiskelijoille käydä uutta materiaalia, joka toimii oppaita auttaa heitä ymmärtämään ja soveltaa tietoa.

International University Of The Health Sciences

Hyödyt Active Learning:

  • Parempi kriittistä ajattelua
  • Lisääntynyt säilyminen ja siirto uutta tietoa
  • lisääntynyt motivaatio
  • Parannettu ihmissuhdetaidot

Teknologian käyttö

IUHS mielestä useita yksityiskohtaiset tarvitaan Active Learning: vuorovaikutus professori ja opiskelijoiden ja opiskelijoidensa pitäisi olla paljon nestettä ja tehokas kuin perinteinen kiinteän istuimen amfiteatteri luento.

Tällä IUHS, pre-kliininen lääketiede ohjelma toimitetaan käyttämällä ainutlaatuista integroitu lähestymistapa, jossa yhdistyvät ydin elin-pohjainen, pre-kliininen perus tieteiden toimitetaan verkossa vuorovaikutusta paikallisten osakkuusyrityksen kliinisen tiedekunnan jotka ovat olennaisia ​​käsiinsä koulutusta, ja kahden pisteen välistä yksi vuorovaikutus akateemisen lisälaitteen joukkue.

Tämän seurauksena IUHS opiskelijat voivat elää ja oppia ympäristössä, jossa ne harjoitella ja saada hienoimpia tiedekunnan kaikkialla maailmassa.

Lisäksi yliopisto käyttää useita tekniikoita koko ohjelmia aktiivisesti opiskelijoille tavoilla, jotka ovat hyvin erilaisia ​​kuin aivan liian tyypillistä luento luokka, jossa opettaja verhoaa kaiken ylös ja opiskelijoiden kipittää pois seuraavaan luokkaan. Yliopisto laukeaa Blackboard Yhteiskäyttö sen akateemisen jakelukanavasta helpottamaan interaktiivisia opetusta ja ryhmän tutkimus. Ydin prekliinisiin luentoja on kaksisuuntainen audio-, monen pisteen käyttäjä video, interaktiivisen taulun, sovellus ja työpöydän jako, rich media, taukotiloja, ja istunto tallenteet (näytetty kuten kautta Virtual Library on IUHS opiskelijaportaalin). Lisäksi yliopisto käyttää DxR kliinikon, johtava ongelma perustuva virtuaalinen potilas simulaattori koulutusjärjestelmän kiinteänä osana ohjelmaa. DxR on web-pohjainen, täysin vuorovaikutteinen potilas simulointiohjelmistot joka testaa ja yhdistää kaikki elementit potilaan kohtaaminen. Tämän työkalun avulla IUHS arvioida kunkin opiskelijan suorituskykyä standardoidun virtuaalinen potilas. Lopuksi Virtual Library on suojattu salasanalla keskeinen akateemisen resurssi opiskelijoille sekä alustan tutkimuksen ryhmätoimintaan.

International University Of The Health Sciences

Matala Lukukausimaksut

IUHS lukukausimaksut ovat noin $ 80,000 yhteensä 4 vuodeksi lääketieteellisen koulun. Jos aiot menemättä Family Medicine tai muulta käytöltä, joka ei ole osa-erikoisuus, yliopiston alhainen lukukausimaksuja tarkoita, että sinun ei rasiteta suuria luottoja valmistumisen jälkeen.

Monipuolinen ylioppilaskunnan

Yksi tunnusmerkkejä IUHS on sen opiskelija monimuotoisuus. Yhdysvallat on monipuolinen ja monikulttuurinen yhteiskunta monipuolinen uskomuksia ja tapoja. IUHS opiskelijat hyötyvät akateemisessa ympäristössä, joka on yhtä monipuolinen kuin yhteisöihin, joissa ne harjoittavat. Myös suurin osa Yhdysvaltain lääketieteellisissä tiedekunnissa on epävirallisia ikäesteitä tehden vaikeaa, ellei mahdotonta, sillä vain aikuisille "opiskelija saada hyväksymään. IUHS tarkastellaan yleistä opiskelija arvioitaessa hänen kyky menestyä lääketieteellisen koulun.

IUHS kannustaa opiskelijoita soveltamaan kaikilta aloilta. Hakijat, joilla on astetta kuten Physician Assistant, Nurse Practitioner, tohtori jalkaterapeutin lääketieteen ja tohtori Kiropraktiikka muodostavat merkittävän prosenttiosuuden nykyiseen ylioppilaskunnassa ja ne excel MD opintojaan IUHS. Laatu Academic tiedekunnan Koska koulu ei rajoita fyysisen sijainnin, se on paras Yhdysvaltain professorit ja kansainvälinen osakkuusyrityksen tiedekunnan jotka nauttivat osa maailmanlaajuista innovatiivinen yhteisö.

IUHS tiedekunnan maailmanlaajuisen yleisön seuraavan sukupolven lääkäreiden, luomaan suhteita ja verkostoja kanssa kaukonäköistä lääketieteen ammattilaisten hyvin joustavasti luennoimaan lähes mistä tahansa, ja jotka kykenevät johtamaan tutkimusta tai kirjailija ja muokata muita projekteja.

Pääsyvaatimukset

International University Of The Health Sciences

IUHS on maailmanlaajuinen lääketieteellisen koulun, joka arvostaa monimuotoisuutta, joka on olemassa taustoista maailmanlaajuisen ylioppilaskunnassa. Hakijat jälkeen Pohjois-Amerikan perusopetuksen polku on oltava vähintään 90 opintopistettä kohti määrin, joka sisältää luetellut edellytyksenä. Hakijat muista lainkäyttöalueilla tulisi olla koulutuksen profiilin sopusoinnussa niiden paikallisten pääsyvaatimukset lääketieteelliseen. Valmiit perustutkintoa astetta ovat edullisia. IUHS lääketieteellinen tutkinto on myönnetty joko MD tai MBBS valinnan jatko.

Yliopisto on havainnut, että aiempi lääketieteellinen työselostus ja kliinisen kokemuksen ansiosta opiskelijat erityisen hyvin päteviä jatkamaan MD astetta. Lisäksi IUHS uskoo opiskelijoille, joilla ei-tiede astetta sellaisilla aloilla kuin vapaiden suunnittelu ja laki tuo suurta arvoa lääkärikunta ja olemme tyytyväisiä näiden hakijoiden. IUHS tarjoaa premedical tutkimuksia, joiden kautta opiskelijat voivat suorittaa pääsyvaatimukset.

Sijainnit

Basseterre

Osoite
P.O. Box 1267, Wigley Ave. & Wilkin St.
Basseterre, St. Kitts West Indies

Basseterre, Saint George Basseterren seurakunta, Saint Kitts ja Nevis

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: