International American University - College of Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoa

Vuonna 2003 perustettu kansainvälinen amerikkalainen yliopisto sijaitsee keskellä Karibian saarilla, eteläisellä, Vieux Fort, Saint Lucia, Länsi-Intiassa. Yliopiston vuokrattu ja antanut hallitus St Lucia antaa erilaisia ​​perus- ja jatkotutkintojen lukien lääketieteen tohtori (MD) tutkinto. Tarjoamme state-of-the-art opetussuunnitelman lääketieteellisen koulutuksen, käyttäen uusinta teknologiaa ja opetusmenetelmiä, jotka perustuvat Yhdysvaltojen mallin ja toimitetaan tiimi asiantuntija tiedekunnan. Jokainen lääketieteellisen koulun on omat ainutlaatuiset ominaisuudet, persoonallisuus ja tavoitteet tulevaisuutta varten. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita lääketieteellinen koulutus on kykenevä ja motivoitunut henkilöt, jotka haluavat jatkaa uraansa lääketieteessä. Lukuisten yhteistyökumppaneinaan terveydenhuollon organisaatioiden, akateemisten hoitolaitosten ja muiden keskeisten sidosryhmien, olemme ollut merkittävä rooli kehityksessä terveyden ja koulutuksen infrastruktuuria St. Lucia ja antaneet koulutusta sadoille terveydenhuollon ammattilaisille ja opiskelijoille maailman ympäri.

Tiimimme on koottu monipuolisesti tietoa ja kokemusta joka puolella terveydenhuollon alalla. Ylimpien johtajien ryhmässä on jäseniä Yhdysvaltojen ja Kanadan lääketieteellisen koulutuksen ja terveydenhuollon järjestelmiä. Meidän kokopäiväinen henkilökunta koostuu kokeneista ammattilaisia ​​eri lääketieteen, koulutuksen, tutkimuksen, lääketieteen suunnitteluun, terveydenhuollon tietotekniikan, liiketoiminnan strategian kehittäminen, johtamisen. Palvelumme ja ohjelmia jatkossakin hyödyntämään asiantuntemusta meidän opettajat ja henkilökunta yli lääketieteellisen koulun, ja kaikki meidän sidoksissa opetussairaaloissa ja laitokset.

historia

Kansainvälinen amerikkalainen yliopisto perustettiin lokakuussa 2003 Vieux Fort, Saint Lucia säädöksellä parlamentille hallituksen Saint Lucia. 1. helmikuuta, 2004 vain yhdeksän opiskelijaa ja viisi osastoa, luokat alkoi. IAU Opiskelijat tulevat eri puolilta Yhdysvaltoja ja ympäri maailmaa, kuten Kanadassa, Intiassa, Nigeriassa, Yhdysvallat, Iso-Britannia, Länsi-Intiassa, ja Sambia, kokea aidosti yksilöllisen lääketieteellinen koulutus.

Kutsusta hallituksen Saint Lucia, perustajajäsenistä IAU perustettiin kollegion suora vastaus tarpeisiin ja toiveisiin amerikkalaisten ennalta lääketieteen opiskelijat haluavat palvella Yhdysvaltain terveydenhuoltojärjestelmä. Viimeisen vuosikymmenen aikana yliopiston johto ja IAU College of Medicine -yhteisö ovat sitoutuneet kehittämään hoitavia lääkäreitä, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan maailmanlaajuisen terveydenhuollon tilaa, mukaan lukien Amerikan. Yliopiston innovatiiviset tapauksessa opetussuunnitelma, jossa kliininen integraatio, johtaa kansainvälinen tiedekunnan omistettu opiskelija menestys ja houkuttelee edelleen opiskelijoita eri puolilta maailmaa.

Perustajajäsen dekaani yliopiston, Paul Cherian, MD, kehittänyt innovatiivisen opetussuunnitelman, jonka tavoitteena on kehittää opiskelijoiden tietämystä perustieteiden sekä parantaa heidän ongelmanratkaisun taitoja läpi ongelma oppiminen opetussuunnitelmaan. Hän johti perustajajäsen tiedekunnan toteutettaessa oppijakeskeisen opetussuunnitelman joka on edelleen kulmakivi yliopiston menestyksestä. John Minarcik, MD, oli yksi ensimmäisistä tiedekunnan jäseniä rekrytoidaan opettamaan IAU, ja toimii edelleen tiedekunnan tähän päivään. Myös Olusina Adesanya, MD, perustajajäsen henkilökunnan jäsen kliinisen lääketieteen jatkaa myös palvella tiedekunnan IAU tähän päivään. Kaikki perustajajäsenistä tiedekunnan jäsenet oli koulutettu joko Yhdysvalloissa, Kanadassa, Euroopassa ja Kansainyhteisön maiden ja niiden laaja kokemus johti toimituksen oppijakeskeisen pedagogiikkaa, jonka tarkoituksena on valmistuttuaan nöyrä ja taitava lääkäri. Vuosien mittaan tiedekunnan Filippiineiltä, ​​Kanadasta, Nigeriasta ja Yhdysvalloista, on liittynyt kasvavaan IAU yhteisöä.

Missiomme

Kouluttaa tulevia lääkäreitä palvella epäitsekkäästi ja nöyrästi, mutta painotti vahvaa lääketieteen etiikan ja arvostusta ihmisarvon ja arvokkuuden.

Visiomme

Edistää ja tukea elinvoimainen terveystieteen oppimisympäristön opiskelijoille, tiedekunnan henkilökunta ja yhteistyökumppaneita.

Rakentaa akateemisesti ohjelman kokemukset, kattava tutkija tuki, ystävällinen kampuksen kulttuuri ja ympäristö, joka edistää opiskelijan hyvinvointia, tiedekuntien ja henkilöstön sitouttamisen ja lähiyhteisössä.

Johtamaan innovatiivinen lääketieteellisen koulutuksen ohjelma lääketieteen opiskelijoiden, tiedekunnan ja yhteisön lääkärit.

Kehittää tutkimusta ja tieteellistä ohjelmia painottaen soveltavaa tutkimusta taudin ehkäisemiseksi, muokata lääketieteen ja parantaa väestön terveyttä.

AKKREDITOINTI & valtakirjansa

Koska IAU opiskelija, takaamme tyydyttävällä kutakin eri ”tasoilla” Valtakirjojen välttämätöntä Yhdysvaltain, Kanadan ja kansainvälinen Licensure.

IAU on vuokrattu ja akkreditoitu hallituksen Saint Lucia laajana yliopiston kanssa viranomainen voi antaa lääketieteen tohtori tutkinto. Osastot koulutus ja terveys St. Lucia hyväksytyn kelpoisuuden IAU College of Medicine tutkinnon lääkärinä St. Lucia.

ECFMG: IAU on tunnustanut Educational komission Ulko- Medical Valmistuneet (ECFMG). Tämä antaa sinulle oikeuden ottaa kaikki kolme vaihetta Yhdysvaltain Medical Licensing Exam (USMLE), joka on välitettävä tulla harjoitellaan lääkärin Yhdysvalloissa

International Medical Education Directory (IMED): IAU on lueteltu kansainvälisessä Medical Education Directory (IMED). Tämä on tarkka ja ajan tasalla kokoelma kansainvälisen lääketieteellisen koulujen tunnustettu sopiva valtion virasto lääketieteellisissä tiedekunnissa maassaan. Tunnustaa ECFMG riippuu suoraan siitä, onko koulun on lueteltu tähän hakemistoon.

Maailman terveysjärjestö (WHO): IAU on myös listattu Avicenna-hakemistoista, joka on WHO: n maailman lääketieteen hakemiston seuraaja.

Lääketieteellisen koulun maailmanlaajuinen hakemisto (WDMS): IAU on tällä hetkellä listattu WDMS: ssä, joka on kehitetty yhteistyössä Maailman terveysjärjestön ja Kööpenhaminan yliopiston kanssa Maailman lääketieteellisen koulutuksen järjestön (WFME) ja Kansainvälisen lääketieteellisen koulutuksen ja tutkimuksen edistämisen säätiön (FAIMER) kanssa.

Europa World of Learning: IAU on lueteltu myös Europa Maailman Directory joka on tietokanta akkreditoitu korkeakoulujen ympäri maailmaa.

Association of Commonwealth yliopistot (ACU): IAU on jäsenenä liiton Commonwealth yliopistot ja mukana niiden yliopiston tietokantaan. IAU on ainoa School St Lucia mainittu tässä hakemistoon ja yksi harvoista Karibian koulujen listattu.

Medical Council of India: IAU on tunnustettu Medical Councilin Intian (MCI) ja valmistuneet ovat oikeutettuja istua MCI: n seulontatesti.

Lähettämällä tämän lomakkeen annan kirjallista lupaa Kansainvälisen amerikkalaisessa yliopistossa ja sen edustajat yhteyttä minuun koskien koulutusohjelmia ja palveluja sähköpostin, puheluita tai tekstiviestejä - muun muassa käyttämällä automaattisia soitto teknologian puhelut tai tekstejä mihin tahansa langattomaan tai lankaverkon numeron annan. Ymmärrän, että tämä suostumusta ei tarvitse ostaa tavaroita tai palveluita ja että saan kutsua IAU suoraan.

Sijainnit

Rodney Bay

Osoite
Rodney Bay, Gros Islet, Saint Lucia

Baltimore

Osoite
Maryland
Baltimore, Maryland, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: