AMD Akademie Mode & Design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Siirry koulun verkkosivuille täällä!

AMD Akademie Mode & Design tarjoaa kansainvälisesti sertifioituja muodin, muotoilun, median, viestinnän ja johtamisen koulutusohjelmia. Luovan ja yrityslähtöisen nuoren edistäminen ja tukeminen on edelleen AMD Akademie Mode & Design -yrityksen keskeinen strateginen painopiste yli 30 vuoden ajan omistautuneesta koulutustoiminnastaan. Koulutamme joustavia ja ennakkoluulottomia asiantuntijoita, joilla on asiantuntemusta ja tietotaitoa, mutta myös kyky kansainvälisen luovan teollisuuden poikkitieteelliseen ja kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan.

AMD tarkoittaa innovaatiota, monitieteistä lähestymistapaa, opetuksen ja tutkimuksen laatua, käytännön merkitystä ja henkilökohtaista urakehitystä. Akatemialla on viisi kampusta merkittävissä saksalaisissa luovuuspaikoissa Hampurissa, Düsseldorfissa, Münchenissä, Berliinissä ja Wiesbadenissa.

Akatemian korkeakoulututkimuksen laitos on sulautettu Fresenius-ammattikorkeakouluun ja siitä on tullut muotoilun laitos, AMD: n muodin ja AMD: n muotoilukoulun koulutusyksikkö.

AMD käyttää kansainvälistä verkkoaan. Tiivis yhteistyö ja käytännön projektit kansainvälisten muotiasiantuntijoiden, suunnittelijoiden, tutkijoiden ja tuotemerkkien päälliköiden kanssa mahdollistavat korkealaatuisimpien oppimismahdollisuuksien yli 30 vuoden ajan.

Näkemykset teollisuudesta sekä käytännöllinen lukukausi ovat informatiivisia ja jännittäviä näkökohtia. Tunnettuja yrityksiä ovat esimerkiksi Calvin Klein, hessnatur, Peek & Cloppenburg, Marc O'Polo, Walt Disney ja monet muut.

Vuodesta 2016 lähtien AMD on säännöllisen kansainvälisen muotitekniikan säätiön (IFFTI) jäsen ja kuuluu siten muotiteollisuuden johtavien oppilaitosten maailmanlaajuiseen verkostoon suunnittelun, tekniikan ja muodin aloilla.

AMD on jo kouluttanut yli 5000 alumnia. Valmistuneet menivät menestyksekkäästi yritystoimintaan itse tai työskentelevät merkittävien brändien, kuten Alexander McQueen, Hermes, Vogue, InStyle, Cosmopolitan, Porsche ja Zalando, kanssa.

Kokemus ulkomailta ja kansainvälinen verkosto yhteistyöyliopistojen kanssa

AMD: llä on useita kumppanuuksia arvostettujen kansainvälisten yliopistojen kanssa, kuten Berkeley College New Yorkissa / Yhdysvalloissa, Nuova Accademia di Belle Arti (NABA) Milanossa / Italia, European College of Business and Management (ECBM) Lontoossa / Iso-Britannia, Lontoo Muotikorkeakoulu (LCF) Lontoossa / Iso-Britannia, Vancouver Island University yliopistossa Vancouverissa / Kanada, Pekingin normaali yliopisto Zhuhai / Kiina, Hongikin yliopisto Soulissa / Etelä-Korea, Universiteit Antwerpen Antwerpenissä / Belgia, Hogeschool Gent, Taidekoulu ( KASK) Gentissä (Belgia) ja New Design University (ND) St. Pöltenissä (Itävalta).

AMD osallistuu myös Erasmus-ohjelmaan ja tarjoaa tässä yhteydessä houkuttelevia sponsorointimahdollisuuksia ulkomailla harjoittelujaksolle ja lukukaudelle EU: n alueella.

Sijainnit

Berliini

Osoite
Jacobowitz Hof
Pappelallee 78/79

10437 Berliini, Berliini, Saksa
Verkkosivusto
Puhelin
+49 (0)30 – 58 58 308-0

Hampuri

Osoite
Alte Rabenstraße 1
20148 Hampuri, Hampuri, Saksa
Puhelin
+49 (0)40 – 23 78 78-0

Düsseldorf

Osoite
Karl-Friedrich-Klees-Str.10,
Platz der Ideen

40476 Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Saksa
Verkkosivusto
Puhelin
+49 (0) 211 – 3 86 26-0

Munich

Osoite
Infanteriestraße 11a/
Haus E2

80797 Munich, Baijeri, Saksa
Verkkosivusto
Puhelin
+49 (0)89 – 38 66 78-0

Wiesbaden

Osoite
Moritzstraße,17a
65185 Wiesbaden, Hesse, Saksa
Verkkosivusto
Puhelin
T: +49 (0)611 711 856 – 0

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin