Allensbach University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Allensbach COLLEGE erikoistunut nopeasti ja järjestelmällisesti ammatilliseen kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmia. Se täyttää sen tarjous tärkeän aukon saksalaisessa yliopistossa järjestelmä. Profiili on ominaista: laatu niiden taloustieteen kursseja, tuoden esiin kansainvälisesti näkyvä tutkimuksen saavutuksia ja puhallin ylittävää yhteistyötä sen osastojen tutkimuksen ja opetuksen.

Tutkimuksia Allensbach COLLEGE ovat aivan kuin tieteellinen koulutus ja pätevyys ohjelmia erityisesti räätälöity ammatillisen. Niitä tarjotaan yhdistelmä etäopetuksen ja lähiopetus ja aseman vahvistamiseksi Allensbach COLLEGE alalla elinikäisen oppimisen. Allensbach COLLEGE tarjoaa laaja-alaista sisältöä kursseja taloustieteen perusta koulutus, joka täyttää sen tutkinnon johtotehtäviin, mutta myös tieteellistä edistystä. Tämä ne saavutetaan houkuttelevia Master-ohjelmat, jotka on kehitetty paitsi kannalta tarpeet työmarkkinoiden, mutta varustamaan tutkinnon kanssa perustan kestävälle ja arvo-johtamiseen.

Sen rakenne temaattisesti keskittyy tutkimusalueet mahdollistaa Allensbach COLLEGEMäärittelemään yhteistyössä kotimaisten ja ulkomaisten yliopistojen onnistuneesti esiin nousevat ja miehittää noin menekinedistämishankkeita. Soveltavan tutkimuksen muodostaa painopiste. Järjestelmällinen tietojen siirtoa opetus tapahtuu samoin kuin siirto käytäntöön tekemällä yhteistyötä yrityksille.

yeuk

Tässä yhteydessä rohkaisee Allensbach COLLEGE Kampanjat erityisen pätevä Master valmistuneet. Siinä yhdistyvät vahvuudet tutkivan, mutta samalla sovellus liittyviä edistäminen kanssa eduista selkeän tukirakenteen ja ammatillista menekinedistämisohjelmien osana niiden yhteistyötä muiden yliopistojen. Jatkuvaan tarkastelu ja parantaminen suorituskyky ja laatu tutkimuksessa, opetuksessa ja hallinto ylläpitää Allensbach COLLEGE tiukkaa laadunhallintaa. Allensbach COLLEGE näkee kansainvälisyys on keskeinen tehtävä. He jatkuvasti työtä laajentamiseen kansainvälistä yhteistyötä yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa. Se edistää kehitystä aihekohtainen kansainvälisten verkostojen ja osallistumisen sen jäsenten kansainvälisiin tutkimushankkeisiin.

Allensbach COLLEGE noudattaa strategiaa valtavirtaistamisen mielessä tasapaino huomioon-huomioon erilaiset realiteetit naisten ja miesten opetuksessa, tutkimuksessa ja palvelu / johto. Allensbach COLLEGE on paikka opetuksen, tutkimuksen ja tiedon ennen kokenut. Se on osa kulttuuri-alueen Bodensee.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Saksan kieli

Ota yhteyttä

Allensbach Hochschule Konstanz

Osoite, 1. rivi Lohnerhofstrasse 2
D-78467 Konstanz, Baden-Württemberg, Saksa
Verkkosivu http://www.allensbach-hochschule.de/
Puhelin +49 7533 9192390