Anda Sprachschule

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Anda Sprachschule on kutsuva kielikoulu, jossa hyvin erilaisia ​​kieliä opetetaan hyvin läheisessä ja ystävällisessä ilmapiirissä.

Koulumme koostuu kahdesta eri paikasta kahdessa Berliinin keskeisimmässä kaupunginosassa: Friedrichshein ja Prenzlauer Berg. Molemmat naapurustot ovat esimerkkejä Berliinin maanalaisesta kulttuurista ja tunnetaan monista pubeista, kahviloista ja puistoista, jotka päästävät pois kaupungin hälinästä.

Anda Sprachschulessa tarjoamme saksalaisia, englantilaisia, espanjalaisia, ranskalaisia, italialaisia ​​ja portugalilaisia ​​kursseja aikuisille sekä yrityksille. Opettajamme ovat kaikki äidinkielenään puhujia ja erittäin päteviä ja kokeneita, ja heillä on todellinen intohimo opettamaan kieliä. Andalla sinulla on mahdollisuus oppia kieliä pienissä 6 hengen ryhmissä keskimäärin. Alusta alkaen kaksi keskeistä painopistettä ovat viestintä ja vankka kieliopillinen perusta. Käytämme joustavia opetusmenetelmiä ja tarjoamme henkilökohtaista huomiota niin, että kaikki opiskelijat voivat saavuttaa tavoitteensa ja hyödyntää mahdollisimman paljon heidän oleskeluaan koulussa. Kaikki kurssimme ovat sidoksissa yhteiseen eurooppalaiseen viitekehykseen.

Haluamme, että opiskelijamme eivät vain pysty viestimään ja sosiaalisoimaan kohdekielellä, vaan myös saamaan mahdollisuuden kokea kulttuurivaihtoa, koska pidämme lujasti uuden kielen oppimista enemmän kuin vain itse kielen oppimista. Kyseisen integraation kannustamiseksi järjestämme joka viikko kulttuuritoimintaa, jotta oppilaat voivat tutustua hieman enemmän kaupungin ja sen kulttuurista. Sen lisäksi näemme sen erinomaisena tilaisuutena tutustua toisiinsa paremmin. Tarjoamme myös majoitusta opiskelijoille, sekä yhteisissä asunnoissa että vierasperheissä, ja myös viikoittainen neuvontapiste, jossa annamme tukea ja tietoa neuvoja pyytäville opiskelijoille.

Tarjoamme laajan valikoiman kursseja koko päivän ajan erittäin kilpailukykyisin ja kohtuullisin hinnoin. On myös mahdollista kokeilla ilmaiseksi kokeiluversio. Käy meille ja kokeile sitä!

Sijainnit

Berliini

Osoite
Rigaerstr. 104
Friedrichshein

10247 Berliini, Berliini, Saksa

Berliini

Osoite
Raumerstraße 21
Prenzlauer Berg

10437 Berliini, Berliini, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: