BTK University of Art & Design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

BTK Academy of Design on täysin akkreditoitu, yksityisen lukion Muotoilun Berliinissä. Seitsemän lukukauden ohjelma päättyy kandidaatin (BA) ja päteviä uraauurtavaa työtä mediateollisuuden.

Keskellä Berlin - kirjaimellisesti

Kampuksella BTK on lähellä Potsdamer Platz, aivan vilkkaan luovan Berliinin keskustassa ja lähellä tunnettu museoita, elokuvateattereita, klubeja ja gallerioita, Kansalliskirjasto ja Berliinin filharmonikot.

Monitieteinen tutkimus

Digitalisointia Media on tehnyt työnkuvaan suunnittelija monipuolinen ja vaativa. Sisältöä televisio on suunniteltava eri tavalla Internetiin, printtimedian ja mobiiliviestinnän. Keskeinen osaaminen on tänään jäsentää monimutkaisia ​​sisältöä ja tarjoamalla sitä houkuttelevasti. Sitä sovelletaan käyttää runsaasti visuaalisen, kuvapohjaisia ​​ilmaisun edustamaan tätä sisältöä älykkäästi ja hyveellisesti.

Tutkimuksessa on BTK välittämä monikanavaisiksi tietoa. Opiskelijat oppivat ajattelemaan luovasti, analyyttisesti ja tieteellisesti. Taide, kulttuuri ja teknologia sekä tiedotusvälineiden ja teoriat käsitys kuin ehdotuksia uuden muotoilun ja viestinnän muodot ovat keskeisessä asemassa opetussuunnitelmissa. Täällä meidän opiskelijoita kannustetaan niiden suunnittelun taitoja yksilöllisesti monitieteellinen ja kehittää tiiviissä yhteydessä käytännön, jotta voidaan vastata tulevaisuuden toimialoilla viestintätilanteet hengessä, kehittynyt käsitys ja kokeilua.

Tiiviissä yhteydessä käytäntöön

Tällä kontakti kuuluu säännöllinen vaihto yhteyksiä yritysten talouteen sekä ulkopuolisten asiantuntijoiden osallistuminen opetuksessa tieteidenvälistä luentoja ja tapahtumia. Henkilökohtainen vuorovaikutus opiskelijoiden panoksena luovien persoonallisuuksien luonnehti koulutusta sekä sisällyttämistä kokopäiväistä ja osa-aikaisia ​​opettajia jatkuvaan kehittämiseen nykyisten ohjelmien. Professorit ja lehtorit ovat kaikki aktiiviset käytännössä ja tutkimuksessa ja ilmentävät rajapinnan tulevaisuuden työmahdollisuuksia.

Opintosuoritusten tunnustaminen

Yleensä BTK pyrkii opetuksen, että tutkintojen viitekehys Saksan Korkeakoulujen on perusta. (Op = European Credit Transfer System) on opettanut eurooppalainen op standardi; Uralla on BTK tunnustaa missään muussa Euroopan yliopistossa.

Kaikki kurssit ilmoittautua kesällä ja talvella lukukauden.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Katso MA »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master In Design - Tiedotusvälineissä Huonetta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2017 Saksa Berlin Hampuri Iserlohn + 1 lisää

Talven lukukauden 2012/2013, BTK tarjoaa maisterin tutkinto-ohjelma "Master suunnittelu / media tilat" on. Se on suunnattu mahdollisille asiakkaille, joilla on jo ammatillista koulutusta [+]

Master of Arts (MA) in Design - Medial huonetta Talven lukukauden 2012/2013, BTK tarjoaa maisterin tutkinto-ohjelma "Master suunnittelu / media tilat" on. Se on suunnattu mahdollisille asiakkaille, joilla on jo ammatillista koulutusta kuin korkeakoulututkinto (210 opintopistettä) on suoritettu yhdessä suunnittelun tai mediaan liittyviä koulutusohjelman *. Huone ja sen media-tallennus ja kuvantamisen ovat keskeisiä teemoja ainakin renessanssista lähtien taiteellista ja luovaa työtä. Digitaalisen median, tänään avannut lukemattomia mahdollisuuksia tutustua tähän kiehtovaan uusi viesti. Yhä liikkuvan yhteiskunnan, jossa käsitteitä "tilaa" ja "matkalla" on määriteltävä uudelleen tänään liikkuu koko teollisuuden ympärille viestintä ja esittely, merkkien ja kokemuksia virtuaalinen ja todellinen, sekä yksityiset ja julkiset tilat , Liikkeen seuranta ohjelmisto voidaan käyttää yhden hengen huonetta, rakennuksia tai maisemia päällekkäinen lisätietoja tai tehdä uusia kokemuksia läpi ennusteita digitaalisen grafiikan. 3D-ohjelmia on mahdollista luoda aivan uusia maailmoja omia esineitä ja lakeja. Digitaaliset visualisointi tekniikoiden avulla suunnittelija, näkymätön data (huoneet), jotta se olisi ymmärrettävämpää ja stereoskooppisen 3D-näytöt ovat meneillään elokuvissa ja tietokonepelien uusi puomi. Puhutaan "laajennettu '' virtuaalinen" ja "abstrakti" huonetta, jotka on tehty luovan vastakkainasettelun laitoksissa, lavastus, arkkitehtuuri / sisustus, vuonna ohjausjärjestelmät, brändi esitys tai näyttelyn ja tapahtuman suunnittelu. Tässä jännittävä ja erittäin monitieteinen toiminta siirtyy uuden maisteriohjelman "Master suunnittelu / media tilat 'to BTK. Käsite ohjelma on suunnattu erityisesti ehdokkaita eri taidot ja luova taustat - viestintä suunnittelijoiden ja median suunnittelijat ovat yhtä tervetulleita kuin arkkitehdit, tietotekniikan tutkijoita, lavastajat, suunnittelu johtajat ja media teoreetikko. Kurssi syventää ja laajentaa tietoa käsitteen tilaa taiteen, muotoilun ja media. Yleisenä Tutkimuksen tavoitteena on yhdistelmä todellinen ja virtuaalinen tilat sekä... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Dessauer Str 3-5
Berlin, Berlin Alue, D–10963 DE DE
Asiointiosoite
Museumstr. 39
Hamburg, 22765 DE
Asiointiosoite
Reiterweg 26b
Iserlohn, Nordrhein-Westfalenissa, D-58636 DE