Bauhaus-Universität Weimar

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Bauhaus-Universität Weimar on kansainvälinen tutkimus yliopisto, joka on sitoutunut ajatukseen Bauhaus ja siksi on perinteisesti kansainvälinen suuntautuminen. Sen pyrkimys on yhdistää taiteen kanssa tieteet ja tekniikka, joka johtaa meidät ajaa polku on ainutlaatuinen Saksassa. Pyrkimys kansainvälistymiseen ole tyhjä fraasi vaan integroiva osa meidän itseymmärryksen ja suunta.

Tiedekuntien ja Tutkimuskohteita kuten arkkitehtuuri, taide ja muotoilu, rakennustekniikan ja media, Bauhaus-Universität Weimar on erottuva identiteetti.

Bauhaus-Universität Weimar on tullut tunnettu sen monenlaisia ​​opetuksen ja tutkimustoiminnan perustuu rakennustekniikan ja arkkitehtuurin suuntautunut aloilta. Tänään Yliopisto tarjoaa laajan kirjon opetusta noin 40 opintoja, kuten ilmainen taide, suunnittelu, web design, visuaalisen viestinnän, median suunnittelu, mediakulttuuri, arkkitehtuuri, vesirakentaminen, materiaalitieteen, teknologiaan, ympäristö ja hallinta.

Termi »Bauhaus« tarkoittaa intoa kokeilla, avoimuus, luovuus, läheisesti teollisuuden käytäntöä ja kansainvälisyys. Pohjalta perinne Bauhaus liikkeen, kaikki tiedekunnat ovat mukana luomassa julkisten tilojen. Tavoitteena on saada tieteen, taiteen ja teknologian yhdessä analyyttisesti, luovasti ja innovatiivisesti suunnitteluun, rakentamisen ja suunnittelun nykyisten ja tulevien tilojen asutusta. Käytännön kokemus on tärkeä rooli kaikilla akateemisilla aloilla, sekä taiteelliseen kehitykseen.

Testaus, sertifiointi ja tuotekehitys ovat aivan yhtä tärkeitä insinöörejä, koska ne ovat median kehittäjien ja suunnittelijoiden.

Jotta voidaan määritellä kansainvälistä imagoaan ja vakiinnuttaa asemansa menestyksekkäästi i ANSAINVÄLINEN yliopisto, se on yliopiston strategian kansainvälistyä kaikilla aloilla. Erityisesti aloilla opetuksen, tutkimuksen ja luovan taiteellisen kehityksen, kansainvälinen suuntautuminen olisi parannettava eri keinoin ja edistämällä välineitä. Tämän takia kansainvälistyminen vahvistettiin hallinnollisiksi periaate yliopiston. Lisäksi asema Officer kansainvälisten strategisten Yhteistyö luotiin. Hänen tehtävänsä on päivittää kansainvälistymisstrategiat ja toteuttaa erilaisia ​​toimenpiteitä.

Sijainnit

weimar

Bauhaus-Universität Weimar

Osoite
Bauhaus-Universität Weimar
Geschwister-Scholl-Straße 8

99423 weimar, Thüringenissä, Saksa
Puhelin
+49 3643 581112

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin