Bucerius Law School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Bucerius: Saksan johtava Law School

INFO DAY

Bucerius Law School kutsuu Teidät Maisteriohjelman Info Day lauantai 10 lokakuu 2015. Tapaa henkilökunta ja opiskelijat ja saada vastauksia kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla noin Bucerius Law School ja Master of Law and Business. Tutustu akateeminen puolella ohjelman aikana johdanto tapaustutkimus ja saada henkilökohtaista opinto neuvoja tapaamisessa asiakaspalveluumme henkilökunta. Ohjelma ja rekisterihallitus

Bucerius Law School

Bucerius Law School on johtava yksityinen ja valtion akkreditoitu oikeustieteelliseen Saksassa. Sen tutkinnon ovat kaikkein halutuimmista Saksassa ja ulkomailla.

Bucerius Law School on saavuttanut tähän tulokseen, koska se on ominaista sen kansainvälisyydestä, käytännön ja suorituskyvyn suunta ja huomiota henkilökohtaista kehitystä jaoppilaan.

Bucerius Law School perustettiin vuonna 2000 ZEIT-Stiftung Ebelin und Gerd Bucerius, yksi Saksan suurimmista yksityisten säätiöiden, edistämiseksi uutta kehitystä korkeakoulutuksen. Noin 20 kokopäiväistä professorit, kymmeniä vierailevia luennoitsijoita, ja lähes 300 Ph.D. opiskelijat rikastuttaa henkistä elämää kampuksella. Instituutit ja keskukset kansainvälisen IP, median ja teknologian ja -politiikan, yritysten lain ja pääomamarkkinat laki, ja säätiön ja laki voittoa järjestöt korostavat vahva yhteys liiketoiminnan ja laki, linkki, joka on sydämessä Bucerius MLB ja OTK astetta.

Edellytykset hakevia opiskelijoita MLB tai OTK astetta Bucerius Law School ovat erinomaiset. Kampus sijaitsee puistomaisessa ympäristössä Hampurin keskustassa. Kaikki rakennukset, täysin kunnostettu tai hiljattain rakennettu, ovat saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, antaa opiskelijoille mahdollisuuden seurata yksittäisten opiskelutavat. Pieni-Ryhmätyöhuoneet helpottaa opiskelijoiden yhdessä luokan ulkopuolella; kahvila, kahvi oleskelutila ja pieni kuntokeskus kannustaa opiskelijoita rentoutua ja seurustella. Koska sen sijainti ja laatu sen tilat, Bucerius Law School on paikalla monenlaisia ​​konferenssien, ulkoisen luentoja ja muita kansainvälisiä tapahtumia.

Ohjelman luennoitsijat - sekä kokopäiväistä tutkijoiden ja jäsenten Lakiasiainpalvelujen ja liike-- ovat lähestyttäviä ja halukkaita jakamaan kokemuksia opiskelijoiden ja tarjota neuvoja aina tarvittaessa. Kuten valmistuneet korostavat usein, ohjelma henkilökunta on omistautunut tarjoamaan vahvaa hallinnollista ja henkilökohtaista tukea opiskelijoille.

Bucerius CAMPUS

Bucerius Law School kampuksella Hampurissa on erittäin keskeisellä paikalla Hampurissa mutta rajojen yksi kaupungin kiehtovin kasvitieteellinen puutarha, "Planten un Blomen".

Kaunis kampuksella, joka onnistuneesti yhdistää sekä perinteisiä että moderneja arkkitehtuuri, tarjoaa rauhan tyyssija vain minuutin päässä Hampurin tärkeimmän kaupallisen alueen, ostosalueet, ja kaunis Inner ja Outer Alster Lakes. Julkinen liikenne on vain muutaman askeleen päässä. Pääkampuksella rakennus, rakennettu vuonna 1908, on varustettu state-of-the-art technology, opetuksen ja oppimisen tilat. Moderni auditorio suuremmille luentoja ja tapahtumia lisättiin vuonna 2003. Auditorio sijaitsee myös Bucerius Law Schoolin flyygeli, jossa opiskelijat ovat tervetulleita käyttämään. Uusi kirjasto (auki 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa), food court ja kahvi lounge avattiin elokuussa 2007. Bucerius Law School isännöi myös konferensseja ja tapahtumia kansainvälisen tason.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso OTK »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Videot

Bucerius – Germany's Leading Law School

Campus Impression - Feel the Law School Spirit

Virtual Campus Tour

Ota yhteyttä

Bucerius Law School

Osoite, 1. rivi Bucerius Law School Jungiusstraße 6
20355 Hamburg, Hamburg, Saksa
Verkkosivu http://www.law-school.de/
Puhelin +49 40 307060