Cologne University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kölnin ammattikorkeakoulu Tietoa Sen noin 22500 opiskelijaa ja neljällä kampuksella kolmessa kaupungissa tehdä Kölnin ammattikorkeakoulu (CUAS) suurin laatuaan Saksassa.

Pieni koko ei kuitenkaan ole ainoa tekijä, joka erottaa CUAS useimmista muista Saksan ammattikorkeakouluissa: Academic monimuotoisuus, laaja tutkimustoimintaa ja kansainvälisen huomion ovat vahva puku. Kölnin ammattikorkeakoulu katsoo olevansa moderni tyyppi korkeampaa opetusta antavassa laitoksessa, koska se on omiaan tukemaan opinnoistaan ​​tähtien ohjelmia. Samalla asetamme vahva painotetaan käytännön kokemusta meidän opiskelijoille kaikilla tieteenaloilla.

Kölnin ammattikorkeakoulu on jäsenenä UAS7 - strategisen allianssin seitsemän jäljellä ammattikorkeakoulujen Saksassa - ja charter jäsen Nordrhein-Westfalen yliopiston Innovation Alliance. Lisäksi se on täysjäsen Euroopan yliopistojen liitto (EUA).

CUAS ei ole vieras Corporate Social Responsibility (CSR): Se on varmennettu perheystävällinen yliopisto ja laitos, jossa keskitytään voimakkaasti ympäristön mukaisesti Euroopan EMAS (EMAS) sekä ISO 14001.

Kansainväliset suhteet Kölnin ammattikorkeakoulu viljelee läheisiä suhteita ei ainoastaan ​​Saksan akateeminen maisema, mutta myös kansainvälisellä tasolla. Meillä on tällä hetkellä ylpeillä kumppanuuksia noin 290 ulkomaisten yliopistojen ja opiskelijoiden liikkuvuuden edistämiseksi kautta monenlaisia ​​opiskelu / stay-ulkomailla ohjelmia ja rahoitusvaihtoehtoja.

Kölnin ammattikorkeakoulu tarjoaa useita maisteriohjelmien opetetaan kokonaan Englanti. Kolmasosa meidän kansainvälisten opiskelijoiden peräisin ulkomailla: Afrikka, Amerikka, Aasia ja Australia.

Facta

Opiskelijoiden kokonaismäärä (talvilukukausi 2013/2014) - 22624 Staff - 1500 Professorit - 414 Fuksit opiskelijat - 5387 Astetta - 80 Kandidaatin ohjelmat - 39 Ura-integroitu ohjelmat - 4 Maisteriohjelmiin - 37 Talousarvio (2013) - 160 miljoonaa euroa Ulkopuolinen rahoitus - yli 17 miljoonaa euroa

Sijainnit

Köln

Osoite
Institute for Technology and Resources Management
in the Tropics and Subtropics (ITT)
Cologne University of Applied Sciences
Betzdorfer Straße 2
50679 Cologne
Germany

50679 Köln, Nordrhein-Westfalen, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin