Deggendorf Institute of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olemme erittäin ylpeitä voidessamme esitellä teille yliopistomme; tarjoamme mielenkiintoinen ja hyvin avoin instituutio modernit, asianmukaisia ​​ja käytännöllisiä kursseja asetettu ystävällinen, rento ja turvallinen ympäristö ympäröi upea luonnonmaisemaa.

DIT tarjoaa opiskella kahdella kampuksella, ensimmäinen kaupungin Deggendorf ja Euroopan Campus Rottal-Inn Pfarrkirchen.

Moderni kampukset tarjoavat suuren oppimisympäristöä; ne on varustettu state-of-the-art tilat ja erinomaista teknistä tukea. Pyrimme tekemään meidän opiskelijoiden aikaa täällä tuottavina, luova ja jännittävä kuin mahdollista ja sen seurauksena ne ovat erittäin satified niiden kasvattava kokemus. Valmistuneista saanut erinomaiset työllisyysnäkymien varustamalla ne myöhempää menestystä valittu urallaan ja ovat erittäin haluttuja paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten yritysten.

Todellakin, meillä on vahva maine meidän koulutuksen laadun ja olemme kansallisesti rankattu yhdeksi parhaista ammattikorkeakoulujen Saksassa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä chat ja lisätietoja, erityisesti meidän kursseja Englanti. Nähdä valokuvia ja elokuvia opiskelijaelämä at DIT, klikkaa seuraavaa linkkiä käymään Campus Media Page

Viesti puheenjohtajalta DIT

Esittelyssä Euroopan Campus, Rottal-Inn

Euroopan Campus, Joka on osa Deggendorf Institute of Technology, käynnistettiin lokakuu 2015. Se yhteistyössä kumppaneiden Itävalta, Tšekki, Puola ja Espanja, me erikoistuneet perus- ja jatkotutkintojen terveydenhuollon tieteen ja ressource tehokkuutta ja energiatehokkuutta. Kaikki kurssit on rajaton merkinnät eikä lukukausimaksut, ja se osittain tai kokonaan opetetaan Englanti.

Kielitaidot: Opiskelijat saavat monikielisen koulutus valmistaa heitä globaalin uran vaikka hallitseva luento kieli on Englanti. Kansainväliset opiskelijat osallistuu Saksan oppitunteja ja erilaisia ​​ylimääräisiä kielikursseja on tarjolla.

Modulaarinen ja joustava tutkimus: Degrees on modulaarinen rakenne, jonka avulla opiskelijat vapaus valita useista moduuleista mukaan akateemista edistymistä ja painopistealue, jolloin ne voivat kehittää omat urasuunnitelman.

Ammatillinen ura: Vapaa-alat ovat pulaa erinomaisesti koulutettuja matkailu-, hotelli- ja tapahtumia johtajat. Koska nämä alat ovat tällä hetkellä nopeasti laajeneva, onnistunut valmistuneet on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä fantastinen uraa kaikilla vapaa kauppa, kuten julkisten ja yksityisten yritysten, hotellit ja kylpylöitä. Mahdolliset ammatilliset asemat ovat Matkailun / hotelli hallinta, markkinointi johtajuutta matkailu- tai hotellialalla, ja määränpää hallinta matkailun yrityksille.

Sen lisäksi, että lokakuussa 2016 ensimmäinen tekninen tietenkin "Bachelor tuotantotalouden / Huolto ja käyttö", alkaa PAN keskittyen huolto, korjaus ja Operation (MRO).

Fantastic sijainti keskellä Eurooppaa

Eurooppalainen Campus Rottal-Inn sijaitsee keskeisellä paikalla viehättävässä matkailukäyttöön kaupunki Pfarrkirchen Baijerissa, Etelä-Saksassa. Se lepää keskuudessa liikkuvan, pictureque kukkuloiden välissä Tonavaa ja Inn jokia, lähellä Itävallan ja Tsekin rajoja ja lähellä suuria, kosmopoliittinen kaupungit Münchenin ja Salzburgin.

Sen lisäksi monet vakiintuneita yrityksiä, lukuisia katukahvilat, baarit, eristäytynyt pihoilla ja varjoisa ravintoloita kiusaa vierailut ja paikallisten keskuudessa viipyä ja nauttia. Täydentämään tämän ja maksimoida opiskelijoiden sosiaalinen elämäntapa, kampuksen ja opiskelijaelämään asunto sijaitsee helpon kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta ja kaikki paikallisia palveluita.

Vuonna rescent vuosina Pfarrkirchen on tullut kulttuurisesti tunnettu vuonna Rottal johtuen poikkeuksellisen taidenäyttelyissä, museo yötä ja lukuisia festivaaleja ja tapahtumia ympäri vuoden. Kesällä joka vuosi vanha kaupunki festivaali houkuttelee tuhansia kävijöitä kaupungin festivaalin mottona "Pfarrkirchen juhlii eurooppalaiseen tyyliin ja enemmän". Koko kaupunki on ohittanut monikulttuuristen kulinaarisia ja musiikkitapahtumia.

Lisäksi Pfarrkirchen erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet, kuten Münchenin kansainvälinen lentokenttä vain 90 minuutin ajomatkan päässä, joten matkustaminen nopeaa, tehokasta ja nautittavaa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Katso FM-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso MSc » Katso BSc-tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma Kansainvälinen Matkailun Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 3 lukukautta March 2019 Saksa Pfarrkirchen + 1 lisää

Tässä jatkotutkinto, opiskelijoiden laajentaa osaamistaan ​​ja syventää rajat toimialoilla terveys- ja matkailualalla, kuten kylpylät, ennaltaehkäisykeskusten, rehab klinikoita, urheilukeskukset, virkistys-, vapaa-ajan ja kulttuurin keskuksia. [+]

Voit hakea verkossa osoitteessa: Käytä Online - Deggendorf Institute of Technology

Kansainvälinen matkailu tuottaa miljardeja euroja vuodessa, ja se on edelleen yksi nopeimmin kasvavista teollisuudenaloista. Riippuen siitä, onko liike-tai lomamatkalla, vieraanvaraisuudesta ja tapahtumien hallinta alat hyötyvät - ja lisää kokemusta - kansainvälisen matkailun, ja ovat erottamattomasti sidoksissa siihen. Ottaen huomioon nämä liittyvillä alueilla vain tekee koko alaa enemmän tuottoisa ja houkutteleva.

Tässä jatkotutkinto, opiskelijoiden laajentaa osaamistaan ​​ja syventää rajat toimialoilla terveys- ja matkailualalla, kuten kylpylät, ennaltaehkäisykeskusten, rehab klinikoita, urheilukeskukset, virkistys-, vapaa-ajan ja kulttuurin keskuksia. Seuraavat maailmanlaajuinen matkailun suuntauksista sisällytetään tähän maisteriohjelmista:... [-]


Maisteri

Master Mechatronic Ja Cyber-Physical Systems

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2018 Saksa Pfarrkirchen

Jatkuva master-tutkinto mahdollistaa mekatroniikan ja muiden vastaavien opintojen tutkinnon suorittaneet syventävät verkkoteknisten järjestelmien tietämystä digitaalisessa tuotannossa. [+]

Jatkuva master-tutkinto mahdollistaa mekatroniikan ja muiden vastaavien opintojen tutkinnon suorittaneet syventävät verkkoteknisten järjestelmien tietämystä digitaalisessa tuotannossa.

Tutkinto: Master of Engineering (M.Eng.)Kesto: 3 lukukautta tai 18 kuukauttaAloitus: Opintojakso alkaa vuosittain lokakuussa ja maaliskuussaPääsyvaatimuksetPerusasteen tutkinto tai vastaava min. 210 opintopistettä saksalaiselta tai kansainväliseltä yliopistolta seuraavilta aihealueilta: Teollisuustekniikka, insinööritieteet, konetekniikka, sähkötekniikka, mekatroniikkaVaadittava englannin kielen taitoKeskeiset opintoalatCyber-fyysiset järjestelmätOsuuskunnat ja autonomiset järjestelmätKehittyneet simulointijärjestelmätLisäaineiden valmistusUramahdollisuudet: Master Mechatronic ja Cyber-Physical Systems... [-]

Videot

THD - Technische Hochschule Deggendorf

Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi European Campus Rottal-Inn Max-Breiherr-Str. 32
84347 Pfarrkirchen, Bavaria, Saksa

Osoite, 1. rivi Deggendorf Institute of Technology Edlmairstraße 6 und 8 94469 Deggendorf Germany
94469 Deggendorf, Bavaria, Saksa