Deggendorf Institute of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Valinnat

Olemme sitoutuneet tuottamaan kansainvälisiä tutkinnon suorittaneita kansainvälisiä tutkinnon suorittaneita: 190 kumppaniyliopistoa ympäri maailmaa tarjoavat opiskelijoille monia mahdollisuuksia hankkia kokemusta ja ansaita opintopisteitä opinto-opintoihin ulkomaanvaihtokurssien lukukauden, harjoittelujakson ja kaksoistutkinnon kautta. Itse asiassa kaikki perustutkinto-tutkinnot sisältävät pakollisen harjoittelujakson, joka voidaan suorittaa joko paikallisesti tai ulkomailla.

Opiskelijamme, joka on 7 200, mukaan lukien 20% kansainvälisistä opiskelijoista, opiskelee erilaisia tutkintokursseja, joita opetetaan englanniksi tai saksaksi. Kaikki kurssit ovat virallisesti akkreditoituja FIBAA: n ja ASIIN: n mukaan kansainvälisten standardien mukaisesti.

Teemme yhteistyötä yli 500 alueellisen ja monikansallisen yrityksen kanssa, mukaan lukien globaalit toimijat, kuten BMW, MAN, Continental, ZF ja Siemens, joissa opiskelijat voivat saada arvokasta työkokemusta. Tämän lisäksi yliopiston urapalvelussa järjestetään mentorointiohjelma, jossa opiskelijat tekevät yhteistyötä ammatillisen liiketoiminnan mentorin kanssa auttaakseen heitä saavuttamaan ammatilliset tavoitteensa. Tämä aktiivinen ylennys rauhoittaa siirtymistä akateemisesta urasta, mikä tarkoittaa, että tutkinnon suorittaneet ovat erityisen menestyviä työmarkkinoilla.

Opetus kampuksilla

Opiskelijat ovat jakautuneet kahdeksalle tiedekunnalle kahdella kampuksella. Deggendorfin pääkampuksella on laaja valikoima tutkinto-ohjelmia joko englanniksi tai saksaksi. Eurooppalaisella kampuksella Rottal-Inn kaikille opiskelijoille opetetaan yksinomaan englantia (kansainvälisten opiskelijoiden käydessä saksan oppitunneissa). Nämä kaksi kampusta ovat tunnin ajomatkan päässä toisistaan ja molemmat sijaitsevat Baijerissa, Etelä-Saksassa.

Pidämme hienoa elämäntapaa tärkeänä tekijänä opiskelijoiden hyvinvoinnille. Opiskelijoita tuetaan monilla palveluilla, kuten monilla opiskelijakerhoilla, laajalla urheiluohjelmalla (olemme tällä hetkellä Saksan yliopistojalkapalloilijoiden mestarit), suurella kansainvälisellä toimistolla, kielikeskuksella ja urapalvelulla. Järjestämme joka päivä kesällä kampuksella avoimen päivän tapahtuman ja musiikkifestivaalin.

Kaikki opiskelijamme tiedekunnat, työpajat ja palvelukeskukset sijaitsevat kampuksellamme, sen ympäristössä ja sen ympäristössä, luoden avoimen, ystävällisen ja kommunikoivan ympäristön henkilöstön, opiskelijoiden ja opetushenkilökunnan keskuudessa.

  • Katso opetuskampuksemme:
    https://www.th-deg.de/en/university/campus-locations

Kuvia Deggendorfin kampuksesta:

121525_Degcampus.jpg 121526_Degaudiolab.jpg 121527_Degcampushallway.jpg 121528_Degcampus2.jpg 121529_Degcampussnow.jpg 121530_Degcampussummer.jpg

Kuvia eurooppalaisesta kampuksesta:

121531_ECcafe.jpg 121532_ECcampus2.jpg 121533_ECcampus1.jpg 121534_ECcarpark.jpg 121535_EClibrary.jpg

Sijainnit

Pfarrkirchen

Osoite
European Campus Rottal-Inn
Max-Breiherr-Str. 32
84347 Pfarrkirchen
Germany

84347 Pfarrkirchen, Baijeri, Saksa

Deggendorf

Osoite
Deggendorf Institute of Technology
Dieter-Görlitz-Platz 1
94469 Deggendorf
Germany

94469 Deggendorf, Baijeri, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin