ESCP Business School - Berlin campus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Berliini

Symboli sekä eurooppalaiselle elämälle että kansainväliselle näkymälle.

ESCP - Berliini

Valtion tunnustetuna yliopistona ESCP kuuluu Saksan arvostetuimpien ja johtavien kauppakorkeakoulujen joukkoon. ESCP miehittää säännöllisesti parhaita paikkoja sekä kansallisissa että kansainvälisissä sijoituksissa (# 1 eurooppalainen liiketalouskoulu Saksassa, # 1 johtamisen maisteri, # 1 Executive MBA ja # 1 Custom Executive Education Saksassa).

Berliinissä ESCP: llä on erityistä asiantuntemusta kolmella akateemisella avainalueella, nimittäin kestävyys, yrittäjyys ja digitalisaatio kansainvälisen johtamisen pohjalta.

Yritykset, kuten Accenture, Bain, Bayer, Coca-Cola ja P&G, tekevät tiivistä yhteistyötä kanssamme ja ovat jatkuvassa yhteydessä tiedekunnan, tutkimuksen laadun ja opiskelijoiden ja alumnien huippulaadun takia.

Tutustu Saksalaisimpaan eurooppalaiseen kauppakorkeakouluun sen ainutlaatuisella kulttuurienvälisellä hengellä ESCP Berliinissä. Ota yhteyttä tai vain käydä meillä. Odotamme innolla tapaamistamme.

Professori tohtori Andreas Kaplan, MPA
Rehtori ESCP Berlin

127954_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Opiskelu yhdessä innovatiivisimmista ja luovimmista kaupungeista

Ainutlaatuisen historiansa ja kulttuurinsa ansiosta Saksan pääkaupungista on tullut sekä Euroopan elämän että kansainvälisten näkymien symboli - ja tietenkin kuuluisa monimuotoisesta taloudesta.

Berliini on 3,5 miljoonan asukkaansa ja noin 40 000 muuta tuloa vuodessa, ja se on nopeasti kasvava kaupunki, joka tarjoaa korkeaa elämänlaatua suhteellisen alhaisilla elinkustannuksilla verrattuna muihin Euroopan pääkaupunkeihin.

Kulttuurinen monimuotoisuus

Berliini on monikulttuurinen kaupunki, jolla on edustus yli 180 eri kansallisuudesta.

Kulttuurinen monimuotoisuus muodostaa kaupungin luonteen ja täydentää sitä kulttuurillisella tunnelmalla ja moninaisuudella. Monilla maailmanlaajuisilla toimijoilla on myös tytäryhtiö Berliinissä, esimerkiksi Amazon, Bain, Bombardier Transportation, EY, Google, PwC, Siemens ja Total SA

Taloudellinen tekijä

Berliinille on ominaista rikas monipuolinen talousrakenne.

Se vaihtelee teollisuusyrityksistä, joilla on pitkät perinteet, vahvoista keskisuurista yrityksistä erittäin dynaamiseen palvelualaan sekä innovatiivisiin IT- ja korkean teknologian yrityksiin. Nykyään Berliini tunnetaan erityisesti elinvoimaisesta aloituskulttuuristaan ja luovasta teollisuudestaan; siitä on tullut tärkeä mediakeskus.

Lifestyle

Ihmiset arvostavat Berliiniä sykkivästä näkymästä ja yöelämästä sekä tilavista puistoistaan ja boheemisista kortteistaan.

Kaupunki tarjoaa lukuisia "olutpuutarhoja", laajan valikoiman ravintoloita, kahviloita, markkinoita, viheralueita, järviä ja kulttuuritapahtumia.

Berliinin kampus

Opiskele yhdessä innovatiivisimmista ja luovimmista kaupungeista.

Sijainnit

Berliini

Osoite
ESCP,
Heubnerweg 8-10

D-14059 Berliini, Berliini, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin