ESMT Berlin

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Business School perustama liike.

ESMT - European School of Management and Technology, joka sijaitsee Berliinin sydämessä, Saksa, on yksityinen yritys koulu perustama 25 monikansalliset yritykset. Koulujen osaaminen keskittyy kehittämään yrittäjyyden johtajien kanssa globaalin keskitytään sosiaalisen vastuun ja hallinnan tekniikkaa. ESMT on yksi alkuun sijoittui kauppakorkeakoulujen Saksassa maailmanlaajuisen verkoston alumnien yli 50 maassa.

ESMT tarjoaa kolme tutkinto-ohjelmia:

  • Maisterin in Management
  • Full-time MBA
  • Executive MBA (EMBA) sekä Executive Education

Kaikki ESMT ohjelmat hyötyä läheiset suhteet ESMT n yritysverkossa ja founders.The Business School tarjoaa monitieteinen alustan diskurssi keskuudessa päättäjien, tutkijoiden, ja yritysjohtajat.

ESMT on kansainvälisin liiketoiminta koulu Saksassa, yli 80% ESMT n tiedekunnan jäseniä ovat ei-saksalainen tausta ja kussakin ohjelmassa luokat ovat 70%: sta 90% kansainvälisiä.

Koulu äskettäin tullut useita rankingissa. ESMT n EMBA-ohjelma on sijoittunut 30. Financial Times maailmanlaajuinen ranking Executive MBA 2015. EMBA-ohjelma on sijoittunut numero yksi viiden viimeksi kuluneen vuoden aikana uralla etenemisen. In The Economist "Mitkä MBA?" Sijoitusta top 100 maailmanlaajuinen kokopäiväinen MBA-ohjelmia, ESMT sijoittuu 49th, sijoittamalla toinen Saksassa ja 13. Euroopassa.

ESMT on valtion akkreditoitu yksityinen Business School, jonka ohjelmat ovat myös hyväksymiä AACSB, AMBA, EQUIS ja FIBAA.

Koulun tehtävä

ESMT kehittää yritystoimintaa johtajat, jotka ajattelevat globaalisti, toimi vastuullisesti, ja kunnioittaa yksilön. Kanssa perinnön juuret ovat eurooppalaisia ​​arvoja ja mahdollisuuksia teknologian ESMT kehittää ja luojana uutta tietoa edistää kestävää talouskasvua.

On huomattavaa päällekkäisyyttä näiden tutkimusaloja, ja monet tiedekunnan jäsenet työskentelevät useilla tutkimusaloilla eikä niiden rajapintoja. Lisäksi käytös-teoreettinen tutkimus kykenee edelleen yhdistää kolme toimivallan.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Yksivuotiset MBA:t »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisterin In Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Saksa Berlin

ESMT gradu in Management (MIM) valmistelee lahjakkaita mielissä uran globaalin liiketoiminnan. [+]

ESMT n Maisterin in Management (MIM) valmistautuu lahjakas mielissä uran globaalin liiketoiminnan. ESMT maisterin in Management yhdistyy kenttätyöhön globaaleissa soveltavan työselostus ja tutkimus uusin liikkeenjohdon teorioita. Opiskelijaa on erilaisia ​​akateemisen ja käytä aikaa ESMT saada arvokasta tietoa ja tieteidenvälistä kokemusta soveltaa aiemman asiantuntemusta taloudelliset ja hallinnolliset ongelmat.

Ohjelma on jaettu kahteen virtaukseen, jossa keskitytään kansainväliseen hallintaan. Yksi virta (Quantitative Business) On suunniteltu määrällisiä päätös analyytikoille ja yksi virta luovia ja strateginen ajattelijoita (innovatiivinen hallinnointi). Riippuen virta, opiskelijat voivat valita neljä erikoisalat: ... [-]


Ota yhteyttä

ESMT European School of Management and Technology GmbH

Osoite, 1. rivi European School of Management and Technology Schlossplatz 1
10178 Berlin, Berlin, Saksa
Verkkosivu http://www.esmt.org
Puhelin +49 30 212310