Friedensau Adventist University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Friedensau on ollut opiskelupaikassa vuodesta 1899. 19. marraskuuta 1899 instituutti edeltäneen yliopisto, "Teollisuus ja Mission School", aloitti toimintansa vain seitsemän oppilasta erittäin perusedellytyksiä. Koulu oli vanhassa mylly Ihle joen, mainitaan ensimmäisen kerran vuonna 1306.

Seuraavien kymmenen vuoden näki rakentaminen kokonaisuus suuri opetus ja asuinrakennukset, jotka edelleen määrittävät ulkoasua kampuksen tänään. Parantola, työpajoja ja elintarvikkeiden tehdas rakennettiin myös mukaisesti koulun kokonaisvaltainen pedagoginen malli sekä antaneet käytännön opetusta ja mahdollisuuksia ansaita rahaa. Ennen ensimmäistä maailmansotaa jopa 250 ihmistä vuodessa hyödyntäneet koulutuksen tarjoamista mahdollisuuksista.

Ensimmäisen maailmansodan aikana sodan ministeriö perusti sotilassairaalassa rakennuksissa. Vasta 1919, että koulutus voitaisiin aloittaa uudelleen, ja laajennettiin seuraavina vuosina uusia kursseja (kotitalous koulu, valmistelevat koulu hoitotyön, toisen asteen kursseja tieteen ja teknologian, liiketoiminnan ja lastenhoidon kursseja). Vuonna 1923 laitoksen nimi muutettiin "Friedensau operaation Seminaari". Vuonna 1930 seminaari saivat valtion akkreditointia hallintoalueella upseeri Magdeburgin sen Kotitalous- ja yritysten kursseja.

Natsien aikana tuonut monia rajoituksia, joka huipentui sulkeminen seminaarin toisen maailmansodan. Jälleen opetus rakennukset käytettiin sairaiden ja loukkaantuneiden sotilaiden, ensin Wehrmachtin, ja vuodesta 1945 alkaen Neuvostoliiton armeija.

Läpi esirukous pääministerin Sachsen-Anhaltin, Erhard Hübener, Neuvostoliiton sotilashallinnon sallittu koulu avata uudelleen vuonna 1947. Tämä teki Friedensau seminaarin ensimmäinen ja ainoa kirkon koulutuslaitos olisi sallittava jatkaa sen opetuksen toimintansa Neuvostoliiton miehityksen vyöhyke.

Aikana DDR aikana, SED (kommunistinen puolue) hallitus antoi koulutusta kirkon työntekijät vain. Sekä koulutusta pastorit oli yksi vuoden kursseja diakonit. Vuonna 1981 korkeat ja koulutuksen laatua johti uusi nimi, "Friedensau teologinen seminaari". Kaksi vuotta myöhemmin yleiskokous seitsemännen päivän adventistit akkreditoitu seminaari Senior College. Vuodesta 1980 opiskelijoita muista sosialistisissa maissa Itä-Euroopan ja Afrikassa voitaisiin koulutetaan pastoreita Friedensau.

  1. syyskuuta 1990 teologisessa seminaarissa tuli valtion akkreditoitu yliopisto seuraavat päätöksen ministerineuvoston DDR. Myöhemmin Yhteiskunta- perustettiin rinnalle teologisen koulun, joka oli tarjonnut Diplom ja maisterikoulutusohjelma teologian vuodesta 1992.

Tänään Friedensau adventistien yliopisto, kuten akateemisesti suuntautunut, kirkko-run yliopiston palkintoja yliopiston tutkintoja. Friedensau on vakiintunut paikka stipendin ja on tutkimusyhteistyöstä yhdistävistä laitosten useilla mantereilla.

Kampus hän Friedensau kampuksella eroaa muista yliopiston sivustojen monilla aloilla.

Kampus on lähellä luontoa, ja tilat ovat helpon matkan päässä toisistaan, mikä säästää aikaa ja vähentää stressiä. Läheisyys opiskelijoiden ja opetushenkilöstön mahdollistaa tilaa keskinäisen luottamuksen ja rento rinnakkaiseloa. Rinnalla opinto-ohjelmiin on lukuisia hengellisiä, kulttuuri-, taiteen ja urheilun mahdollisuuksia aktiiviseen vapaa-ajan elämää Friedensau.

Mission Statement Tehtävänä yliopistomme on antaa panoksensa aloilla koulutuksen ja apuraha, kirkon ja yhteiskunnan. Koska vapaa-kirkko, Adventist laitos olemme linjassa Reformatory perinteet ja innovatiivista ajattelua. Tutkimus- ja opetus perustuu siis tieteellisiin menetelmiin, perustavanlaatuinen avoimuus odottamattomia tuloksia, ja vastuu Jumalaa ja ihmiskuntaa.

Profiili

Kuten yliopisto erityisellä profiilin keskitymme niillä tieteenaloilla, jotka ovat huolissaan palvelun ihmisiä kohtaan. Meidän painopistealueita ovat teologian, yhteiskuntatieteiden, kehitysyhteistyötä ja terveystieteet. Näemme itsemme kansainvälinen yliopisto, sitoutunut kulttuurienvälisyyteen ja yhtäläiset mahdollisuudet, ja harjoittaa historian pitkäaikaisia ​​suhteita maiden jokaisella mantereella.

Yhteisö

Olemme kampuksella yliopisto. Tämä tarkoittaa, että meidän opettajien, työntekijöiden ja opiskelijoiden muodostavat luottavainen, suvaitsevainen, monikulttuurinen ja osuuskunta yhteisö. Haluamme antaa kokonaisvaltaista tukea kaikille tämän yhteisön jäsenille. Täällä miesten tasa-arvo ja naisten on perusasia, sillä on kunnioitusta muiden uskontojen, maailmankatsomusten ja kulttuurien. Koska perheystävällinen yliopisto, haluamme luoda olosuhteet, joiden avulla on helpompi sovittaa yhteen opiskelu, ammatti ja perhe. Tilava ulkoasu kampuksen kanssa sen luonnollisessa ympäristössä on osaltaan edistänyt tätä.

Sitoudumme opettaa perusteet asianomaisen alan stipendin sekä käsitellä nykyinen panostus tutkimukseen. Tavoitteena opetuksemme on yhdistää taitoja tutkimukseen ja soveltamiseen, varmistaen, että valmistuneista toimii aina korkeat ja tyydyttää heidän vastuualueensa. Tarjoamme myös jatkokoulutusta ja ammatillista kehitystä, seuraava elinikäisen oppimisen periaate. Yliopisto-opettajien ja opiskelijoiden edistää tieteellistä keskustelua julkaisuja. Opetuksen ja tutkimuksen, jotka muodostavat yhden yksikön, perustuvat kristillinen etiikka ja on kokonaisvaltainen, monitieteinen painopiste.

Yhteiskunta ja henkisyys

Olemme vakuuttuneita, että usko, koulutus ja elämäntapa ovat erottamattomia. Pyrimme vastaamaan, toimissamme, hengellisyyden perustuu Jeesuksen Kristuksen evankeliumin. Siksi edistää henkilökohtaista kehitystä identiteetin kannustamalla ja mahdollistaa itsetutkiskeluun. Tavoitteenamme on myös tarjota rakentavaa ja kriittistä kommentoidaan kehitys kirkon ja yhteiskunnan. Tämä on meidän kokonaisvaltainen käsitys missiomme, ja miten me yliopistoyhteisön pyrkiä täyttämään sen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso Summer courses » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master Of Arts International Social Sciences

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 - 6 lukukautta October 2018 Saksa Möckern

Master of Arts International Social Sciences (MA ISS) on monitieteinen tutkimus-ohjelma, joka valmentaa opiskelijoita uran kansainvälisessä sosiaalisen hallinnan. Sen avulla opiskelijat voivat erikoistua uransa vaihtoehtoja, kuten ammattiin asiantuntijoina kansainvälisissä sosiaalinen hallinta, kehitysyhteistyö, katastrofiapu ja humanitaarinen apu, suunnittelu, hallinta ja ... [+]

Maisteri International Social Sciences

Master of Arts International Social Sciences (MA ISS) on monitieteinen tutkimus-ohjelma, joka valmentaa opiskelijoita uran kansainvälisessä sosiaalisen hallinnan. Sen avulla opiskelijat voivat erikoistua uransa vaihtoehtoja, kuten ammattiin asiantuntijoina kansainvälisissä sosiaalinen hallinta, kehitysyhteistyö, katastrofiapu ja humanitaarinen apu, suunnittelu, ohjaus ja arviointi kestävän kehityksen hankkeita, kanssa oikeuksiin perustuvaa lähestymistapaa Yhdistyneiden kansakuntien ihmisoikeuksia oikeuksien järjestelmä, toimitusjohtaja köyhyyden vastaisia ​​ohjelmia kansalaisyhteiskunnan järjestöjen, sitoutumista väkivallaton konfliktien ratkaisuun, rauhan ja sovinnon, ja aktiivista osallistumista eri alueilla Globaalin hallinnan.... [-]