Fraunhofer Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Fraunhofer Akatemia on koulutuslaitos on Fraunhofer-instituutti soveltavaan tutkimukseen ja on suunnattu kiinnostuneille täydennyskoulutusta asiantuntijoiden ja johtajien Teknologiavetoisen yrityksille. Akatemia tarjoaa ammattilaisille erinomaiset kursseja, todistus ja seminaareja perustuu tutkimustoimintaa Fraunhofer-instituutin kanssa yhteistyössä valittujen ja tunnettu kumppanin yliopistojen ja yhteistyöoppilaitoksissa.

Koulutus korkeimmalla tasolla

Ensimmäisen luokan koulutus luo pohjan lupaava ura - tämä pätee nyt enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Innovaation tahti on korkea, liiketoimintaympäristö muuttuu jatkuvasti, ja globalisaatio luo kasvava kilpailu ulkomailta. Kuka haluaa kohdata kaikki nämä haasteet menestyksekkäästi, ei ole peräisin klassisen opinnoilla tai perinteinen koulutus yksin usein. Elinikäinen oppiminen on välttämätöntä.

Fraunhofer olet tasalla muutoksia tekemällä Fraunhofer Academy ammattilaisten liiketoiminnan erinomainen käsitellä koulutukseen. Tässä koulutusmahdollisuuksia Fraunhofer-Gesellschaft yhdistetään saman katon alla, mikä tarjoaa ainutlaatuisen tiedonsiirtoa Fraunhofer tutkimuksen yrityksistä. Joten uusimpien tulosten tieteen ja tutkimuksen suoraan osallistuvat kaikki tarjoukset opetuksen sisällön yhdellä - todellinen Pact for Research and Innovation.

Valikoimamme on jaettu viiteen teemaan:

  • Teknologian ja innovaatioiden
  • Energia ja kestävä kehitys
  • Logistiikan ja tuotannon
  • Valmistus ja testaus
  • Tieto- ja viestintätekniikka

Kumppanin yliopistojen ja muiden oppilaitosten yhteistyötä Fraunhofer Academy

Koulutusyhteistyö Fraunhofer Academy

Fraunhofer Akatemia toimii yhteistyössä tunnettujen oppilaitosten sekä aloitteita hallituksen ja yritysten, jotka ovat tehneet niiden tavoitteena on edistää koulutusta Saksassa ja asemaan.

Kumppanin yliopistojen ja partnerilaitosten Fraunhofer Academy

Fraunhofer Academy tarjoaa asiantuntijoiden ja johtajien erinomaista koulutusta perustuu tutkimustoimintaa Fraunhofer-instituutin kanssa yhteistyössä valittujen ja tunnettu kumppanin yliopistojen ja yhteistyöoppilaitoksissa.

Sijainnit

Munich

Osoite
Hansastraße 27c
80686 Munich, Baijeri, Saksa

Kassel

Osoite
Kassel, Hesse, Saksa