Frankfurt School of Finance & Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Frankfurt School of Finance & Management on AACSB ja EQUIS akkreditoitu, tutkimus johtama Business School, joka kattaa kaikki osa liiketoimintaa, hallinta, finanssi. Vaikuttavan valikoiman palveluja - aina tutkintoihin Executive Education ohjelmia, tutkimushankkeista ja konsultointi - tarkoittaa, että Frankfurtin koulukunnan toimii neuvonantajana, katalysaattorina ja koulutus kumppani yrityksille ja yhteisöille, yksilöille ryhtymistä uuden uran, ja kokeneiden johtajien. Keskuksena henkisen ja käytännön toimintaa, Business School muotoilee kaukonäköistä ratkaisuja maailman yritysten, rahoitus- ja hallinta, jossa esityslistat ja kysymykset muuttuvat jatkuvasti.

Tarjoamme huippuluokan tutkintoihin ja täydennyskoulutusta vaihtoehtoja seitsemässä eri ohjelmassa divisioonaan. Ylläpidämme neljä asiantuntija tutkimuskeskusten ja ajaa lukuisia kansainvälisiä konsultointi hankkeita. Kaikki koulutus-, tutkimus- ja konsultointi toiminta keskittyy rahoituksen ja hallinnoinnin. Rahoitusleasing, tarkoitamme rajat toiminnallinen rahoitustoiminta kaikille yrityksille, jotka käsittelevät varainhoidon. Ja johdon, tarkoitamme klassinen yritysten johto, jossa johtajat käyttöön työntekijöitä ja resursseja siten, että yhtiön tavoitteet saavutetaan mahdollisimman kustannustehokkaasti kuin mahdollista.

Frankfurt School of Finance & Management alkunsa rahoitusalalla, mutta tänään palvelumme nauttia yhä arvostusta muilla toimialoilla samoin. Tulevaisuudessa jatkamme laajentaa kansallista ja kansainvälistä verkottumista yritysmaailman kanssa.

Kansainväliset ohjelmat

Päivän johtajat suuria haasteita erittäin monipuolinen ja dynaamisia markkinoita, kasvava maailmanlaajuinen kilpailu ja yhä omavaraisia ​​asiakkaiden ja toimittajien kanssa.

Näin monimutkaisessa liiketoimintaympäristössä järjestöt, jotka selviävät ovat ne, joilla on hyvin kehittyneet strategiat ja korkeasti koulutettuja johtajia. Executive Education Ohjelmat voivat auttaa avainhenkilöt terävöittää johtajuutta ja johtamistaitoja, antaa heille mahdollisuuden oppia parhaista käytännöistä ja luomaan peer-verkon joitakin menestyneimmistä johtajia ja yrityksiä ympäri maailmaa.

Frankfurt School of Finance & Management on 50 vuoden kokemus kouluttaa johtajat ja työntekijät. Tarjoamme lukuisia Executive Education ohjelmia ja muita räätälöityjä koulutuksia, joiden tarkoituksena on varmistaa, että johtajat pystyvät täyttämään nykypäivän vaativien markkinoilla.

Tuotevalikoimamme

Meidän koulutusohjelmia ovat paikan päällä lähiopetus kanssa erittäin pätevä ja kokenut tiedekunta, itseopiskelua, web-pohjainen koulutus ja ohjaus, sekä kansainvälisesti tunnustettu tarkastukset ja sertifioinnit.

Frankfurtin Koulu tarjoaa laajan valikoiman aihepiireistä Banking & Finance, yleistä hallintoa ja johtajuutta. Asiakkaat hyötyvät asiantuntemusta ja opetuskokemusta meidän lähes 3.000 luennoitsijana ja asiantuntijoita, jotka toimittavat luentoja ja oppimateriaaleja Saksa, Englanti, ranska, espanja ja venäjä.

Toimitamme Executive Education kaikilla tasoilla, juniori ylimpään johtoon, mukaan lukien Executive Education at hallituksen tasolla monenlaisia ​​yrityksiä tai laitosten rahoituksen ja muilla teollisuudenaloilla.

Erityisesti alalla räätälöityjä Executive Education ohjelmia, Frankfurtin Koulu tarjoaa laajan valikoiman palveluita: • koulutustarpeiden analyysi • räätälöity koulutusohjelma suunnittelu • räätälöityjä tuotanto seminaari materiaalien ja oppikirjat • e-oppimisen alustat ja web-pohjainen koulutuksia • ohjelma hallinto puolesta asiakkaillemme

Maisteriohjelmat

Kun olet luonut perustan menestyksekkään uran kanssa kandidaatin tutkinto, seuraava askel on kasvaa tietosi ja rakentaa taitoja. Frankfurt School of Finance & Management voit liittyä maisteriohjelman tahansa seitsemän asiantuntija rajapintoja - jokainen tarjoaa sinulle perusteellinen valmistautuminen tulevaa johtoasema; jokainen jonka avulla voit systemaattisesti saada että elintärkeitä reunan yli teidän kilpailijoita. Suurin osa maisteriohjelmien opetetaan Englanti, auttaa avaamaan oven kansainvälistä uraa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Katso MSc-tutkinnot » Katso MA » Katso Summer courses » Katso BSc-tutkinnot » Katso Osa-aikainen MBA » Katso Kurssit » Katso EMBA-tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master In Johto (DI)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta August 2018 Saksa Frankfurt am Main

Master in Management on haastava ohjelma vastavalmistuneille tai liike-elämän ammattilaisia.
Sen tavoitteena on saada opiskelijoita vaativiin johtotehtäviin keskittyen strategiasta ja prosessien rahoituslaitoksissa, valmistus- tai konsulttiyritykset. [+]

Master in Management on haastava ohjelma vastavalmistuneille tai liike-elämän ammattilaisia. Sen tavoitteena on saada opiskelijoita vaativiin johtotehtäviin keskittyen strategiasta ja prosessien rahoituslaitoksissa, valmistus- tai konsulttiyritykset.

Raidat Valita 4 pitoisuuksia, useita valittavien ja opiskella ulkomailla vaihtoehto Ainutlaatuinen aikainen malli, jonka avulla työskennellä kolmena päivänä viikossa samalla jatkaa kokopäiväinen maisterin tutkinto ("3-day-malli") Prosessi suunta: parantaa prosessien tärkein opetus tavoite Integrointi ammattilaisten kautta käyntejä, vierailuluennot ja hankkeita Pitoisuudet

Opiskelijat voivat valita Pankki-, Manufacturing, Strategy & Organisaatio tai Digital Business.... [-]


Master Of Finance (M.Sc.)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta August 2018 Saksa Frankfurt am Main

Master of Finance pyritään varustamaan tutkinnon kanssa tietoja, taitoja ja osaamista, joita tarvitaan jatkaa menestyksekkään uran lähinnä kansainvälisen rahoituksen yhteisöä. [+]

Master of Finance-ohjelma on kansainvälisesti tunnustettu koulutusohjelma joka valmistaa tietä tulevaisuuden uran tahansa osa rahoitusalan. Se on kokopäiväinen ohjelma (120 op), jonka avulla opiskelijat voivat työskennellä osa-aikaisesti kolmen arkipäivää viikolla. Normaalin ohjelman kesto on neljä lukukautta. Lisäksi eri aikaan mallit ovat käytettävissä, jos haluat vähentää tarvitaan loman Frankfurtissa.

Kohderyhmä

Vastavalmistuneet tai nuorille ammattilaisille, jotka haluavat rakentaa uransa maailman talouden. Monet opiskelijat jo pitää astetta rahoituksen, johtamisen tai taloudesta, mutta me myös kutsua ehdokkaat sovelletaan astetta liity aloilla. Kaikki ehdokkaat ovat odotetaan olevan kokemusta korkeakoulutasolla kvantitatiivisen analyysin.... [-]


Videot

Master of Finance - Financial Engineering module

Bachelor Day

The Frankfurt MBA

Ota yhteyttä

Frankfurt School of Finance & Management

Osoite, 1. rivi Frankfurt School of Finance & Management Adickesallee 32-34
60322 Frankfurt am Main, Hesse, Saksa
Verkkosivu http://www.frankfurt-school.de/
Puhelin +49 69 1540080