Frankfurt School of Finance & Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Frankfurt School talous- ja hallintotieteen Frankfurt School on AACSB-, EQUIS- ja AMBA-akkreditoitu, tutkimuksen johtama kauppakorkeakoulu, joka kattaa kaikki liiketoiminnan, johtamisen, pankkitoiminnan ja rahoituksen näkökohdat. Vaikuttava palveluvalikoima, joka vaihtelee tutkintokursseista johtamiskoulutusohjelmiin, tutkimusprojekteista konsultointiin, tarkoittaa, että Frankfurt School toimii neuvonantajana, katalysaattorina ja koulutuspartnerina yrityksille ja organisaatioille, uralle aloittaville henkilöille ja kokeneille johtajille. Älyllisen ja käytännön toiminnan keskuksena kauppakorkeakoulu laatii eteenpäin suuntautuvia ratkaisuja liiketalouden, rahoituksen ja johtamisen maailmoille, joissa esityslistat ja asiat muuttuvat jatkuvasti.

Tarjoamme huippututkintokursseja ja täydennyskoulutusvaihtoehtoja seitsemässä eri ohjelma-osastossa. Ylläpidämme neljä erikoistunutta tutkimuskeskusta ja hoitamme lukuisia kansainvälisiä konsultointiprojekteja. Kaikki koulutus-, tutkimus- ja konsultointitoimet ovat keskittyneet rahoitukseen ja johtamiseen. Rahoituksella tarkoitamme monitoiminnallista rahoitustoimintaa kaikissa taloushallinnon alalla toimivissa yrityksissä. Ja johdolla tarkoitamme klassista yritysjohtamista, jossa johtajat sijoittavat työntekijät ja resurssit siten, että yrityksen tavoitteet saavutetaan mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Frankfurt School sai alkunsa finanssisektorista, mutta tänään palvelumme nauttivat kasvavaa arvostusta myös muilla toimialoilla. Jatkossa jatkamme kansallisen ja kansainvälisen verkostoitumisen laajentamista yritysmaailman kanssa.

Kansainväliset ohjelmat

Nykypäivän johtajat kohtaavat suuria haasteita erittäin monipuolisilla ja dynaamisilla markkinoilla, kasvava maailmanlaajuinen kilpailu ja yhä itsenäisemmät asiakkaat ja toimittajat.

Tällaisessa monimutkaisessa liiketoimintaympäristössä selviävät organisaatiot, joilla on hyvin kehitetty strategia ja ammattitaitoiset johtajat. Johdon koulutusohjelmat voivat auttaa johtajia terävöittämään johtamis- ja johtamistaitojaan, antaa heille mahdollisuuden oppia parhaista käytännöistä ja perustaa vertaisverkoston joidenkin menestyneimpien johtajien ja yritysten kanssa ympäri maailmaa.

Frankfurt School talous- ja hallintokoululla on 50 vuoden kokemus johtajien ja työntekijöiden kouluttamisesta. Tarjoamme lukuisia johtajien koulutusohjelmia ja muuta räätälöityä koulutusta, jonka tarkoituksena on varmistaa, että johtajat pystyvät täyttämään nykypäivän vaativien markkinoiden vaatimukset.

Salkkumme

Koulutusohjelmiimme sisältyy paikan päällä tapahtuva luokkaopetus erittäin pätevän ja kokenut tiedekunnan kanssa, itsenäinen opiskelu, verkkopohjainen koulutus ja ohjaus sekä kansainvälisesti tunnustetut kokeet ja sertifikaatit.

Frankfurt School tarjoaa laajan valikoiman pankkitoiminnan ja rahoituksen, yleisen johtamisen ja johtamisen aihealueita. Asiakkaat hyötyvät lähes 3 000 apulaisopettajan ja asiantuntijamme asiantuntemuksesta ja opetuskokemuksesta, jotka pitävät luentoja ja opetusmateriaaleja saksan, englannin, ranskan, espanjan ja venäjän kielellä.

Toimitamme johtamiskoulutusta kaikilla tasoilla, juniorista ylimmälle johdolle, mukaan lukien johtotasolla oleva ylimmän johdon koulutus monissa yrityksissä tai laitoksissa rahoituksesta ja muista toimialoista.

Erityisesti räätälöityjen johtajien koulutusohjelmien alalla Frankfurt School tarjoaa laajan valikoiman palveluita:

 • koulutustarpeiden analyysi
 • räätälöity koulutusohjelman suunnittelu
 • räätälöity tuotanto seminaarimateriaaleista ja oppikirjoista
 • e-oppimisympäristöt ja verkkopohjaisen koulutusohjelman hallinto asiakkaidemme puolesta

Master-ohjelmat

Kun olet luonut perustan onnistuneelle uralle kandidaatin tutkinnolla, seuraava askel on kasvattaa tietosi ja rakentaa taitojasi. Frankfurt School voit liittyä maisteriohjelmaan missä tahansa seitsemästä erikoisjaosta - kukin tarjoaa sinulle perusteellisen valmistautumisen tulevaisuuden johtamiseen; jokaisen avulla voit systemaattisesti saavuttaa tämän elintärkeän etulyöntiaseman kilpailijoihisi nähden. Suurin osa maisteriohjelmista opetetaan englanniksi, mikä auttaa avaamaan oven kansainväliselle uralle.

Olisi sovellettava vaativia ja intensiivisiä, erittäin motivoituneita opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita pitämään rahoituksen ja pankkitoiminnan keskeisiä näkökohtia tiukassa ajassa.

kohokohtia

 • Luennoitsijat ja tutoriaalit, joita alan asiantuntijat ohjaavat
 • Pienet keskusteluryhmät
 • Rahoituslaitoksen vierailut
 • Vuorovaikutus opiskelijoiden kanssa eri puolilta maailmaa
 • Tiimityö, sosiaalinen ja urheilutoiminta
 • Kulttuuriherkku Heidelbergiin (mukaan lukien vierailu kuuluisalle linnoitukselleen)
 • Saksalaisten ruokien, juomien ja kulttuurin tutkiminen (mukaan lukien opastettu kaupunkikierros)

Sijainnit

Frankfurt

Frankfurt School of Finance & Management

Osoite
Frankfurt School of Finance & Management
Adickesallee 32-34

60322 Frankfurt, Hesse, Saksa
Puhelin
+49 69 1540080

Akkreditoinnit