Fraunhofer Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Fraunhofer Academy on koulutuslaitos on Fraunhofer-Gesellschaft eV soveltavaan tutkimukseen ja on suunnattu ammattilaisille ja johtajille kiinnostuneita täydennyskoulutukseen teknologiavetoisilla yrityksille. Akatemia tarjoaa asiantuntijoiden ja johtajien erinomaisia ​​kursseja, todistus kursseja ja seminaareja perustuu tutkimustoimintaa Fraunhofer laitosten yhteistyössä valittujen ja tunnettu kumppani yliopistojen sekä kumppanin yliopistoissa.

Koulutus korkeimmalla tasolla

Ensimmäisen luokan koulutus luo perustan lupaava ura - tämä on totta tänään enemmän kuin koskaan. Innovaatiovauhti on korkea, liiketoimintaympäristö muuttuu jatkuvasti, ja globalisaatio luo kasvava kilpailu ulkomailta. Kuka haluaa kohdata kaikki nämä haasteet menestyksekkäästi, tulee klassisen opinnoilla tai perinteisen ammatillisen koulutuksen myötä ei useinkaan enää riitä. Elinikäinen oppiminen on välttämätöntä tänään.

Fraunhofer sinut ajan tasalla näiden muutosten tekemällä hyvä juttu koulutuksen Fraunhofer Akatemian alan ammattilaiset. Täällä mahdollisuudet jatkokoulutukseen ja Fraunhofer-Gesellschaft on niputettu saman katon alla, mikä tarjoaa ainutlaatuisen tietämyksen siirtoa Fraunhofer tutkimuksen yrityksistä. Joten viimeisimmät havainnot tiede ja tutkimus virtaus kaikkiin tarjoaa suoraan sisällön opettamiseen - todellinen sopimus tutkimuksen ja innovoinnin.

Valikoimamme on jaettu viiteen teemaan:

Teknologian ja innovaatioiden kehittämiskeskus Energia ja kestävä kehitys Logistiikka ja Tuotanto Valmistus ja testaus Tiedotus ja viestintä

Partner yliopistojen ja muiden oppilaitosten yhteistyötä Fraunhofer Academy

Koulutusyhteistyö on Fraunhofer Academy

Fraunhofer Akatemia tekee yhteistyötä sekä tunnettujen oppilaitosten sekä aloitteita liike-elämän ja politiikan, jotka ovat tehneet heidän tavoitteena on edistää ja edistää koulutusta Saksassa.

Kumppanin yliopistojen ja kumppani instituuttien Fraunhofer Academy

Fraunhofer Academy tarjoaa asiantuntijoiden ja johtajien erinomaista koulutusta perustuu tutkimustoimintaa Fraunhofer laitosten yhteistyössä valittujen ja tunnettu kumppani yliopistojen sekä kumppanin yliopistoissa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master In Automotive Production Engineering

Opetus kampuksella Osa-aikainen 5 lukukautta October 2017 Saksa München Baden-Württemberg + 1 lisää

Kursseilla, suuri merkitys asetetaan jatkuva vuorovaikutus teoreettista ja tieteellistä tietoa ja käytännön soveltamista. [+]

Tutkimuksen sisältö Kurssi sisältää sisältöä kolmesta osaamisalueet: : Valmistus ja tuotantoteknologia Automotive B: Johtaminen / Yritystoiminta C: Metodologinen ja käytännön projektiosaaminen Yksittäisten syventäminen tekninen sisältö on mahdollista valittavia moduuleja. Tutkimus Organisaatio esim valmennuskurssit, moduulit, valittavia ja keskeisiä kursseja jne Pääsyvaatimukset - Ensimmäinen ammattimaisesti karsinnat asteen (esim kandidaatti, diplomi) vuonna insinöörin tutkinto-ohjelma (vähintään 180 op) - Hakijoiden on myös oltava tutkimuksen aloitusvaiheessa vuonna ungekündigter ja ammattimaisesti asiaan työllisyys Sisältö Kurssin Kursseilla, suuri merkitys asetetaan jatkuva vuorovaikutus teoreettista ja tieteellistä tietoa ja käytännön soveltamista. Tämä suuntaus tukee mukana tieteen ja teknologian yritysten hankkeita ensimmäisten 4 lukukautta. Kautta valittavia moduuleja, opiskelija voi laajentaa yksilöllisiä taitoja joko vahva tekniikan osaamista autojen tuotantoteknologia tai asettaa painopisteet alan johtamisen autoteollisuudessa. 1. lukukausi: Materials Science autojen aineet, kevyt rakenne konseptit, Industrial Production 1, Logistiikka ja toimitusketjun hallinta 1, Yritystoiminta / International Management ja enemmän. 2. lukukausi: Teollisuustuotanto 2 (kokoonpano tekniikkaa, robotiikan ja kuljetusvälineet), digitaalisen teknologian tuotannossa, välineiden laadun, strateginen johtaminen, ja enemmän. 3. lukukausi: Laadunvarmistus ja NDT-, teollisuustuotanto 3 Logistiikka ja toimitusketjun hallinta 2, International Business Communication ja enemmän. 4. lukukausi: Teollisuustuotanto 4, ajoneuvojen ja liikkuvuuden käsitteisiin, markkinointi ja myynti, suorittamalla työntekijöitä ja enemmän. 5. lukukausi: Kehittäminen maisterin tutkinto tutkielma ja colloquium maisterin tutkinto työn. Lisäys: Ensimmäisessä ja kolmas lukukausi on koskaan projekti kotitöitä luo. Toisessa ja neljännessä lukukauden, T & K-hanke on tarkoitus käsitellä (Business Project). Kaikissa lukukautta lisäksi on edelleen valittavia moduuli miehittää. Osallistumisen edellytyksiä Ensimmäinen ammattimaisesti karsinnat asteen (esim kandidaatti, diplomi) vuonna insinöörin tutkinto-ohjelma (vähintään 180 op). Hakijoiden täytyy myös olla tutkimuksen aloitusvaiheessa vuonna... [-]

Videot

Fraunhofer Academy

Ota yhteyttä

Fraunhofer Academy

Osoite, 1. rivi Hansastraße 27 c
80686 Baden-Württemberg, Saksa