GISMA ULaw

Esittely

Lue virallinen kuvaus

GISMA yhteistyössä oikeustieteen yliopiston kanssa

Oikeustieteen yliopisto (ULaw) on luonut parhaita lakimiehiä vuodesta 1876 lähtien ja on opettanut enemmän oikeusalan ammattilaisia kuin mikään muu laitos. Tämän arvostetun yliopiston työllisyysaste on 97% *, mikä osoittaa sen ohjelmien menestyksen. Poikkeuksellinen henkilökunta on kehittänyt opinto-ohjelmia, jotka eivät sisällä vain nykyaikaisinta sisältöä opetussuunnitelmissaan, vaan myös käyttävät käytännöllistä opetusta varmistaakseen, että opiskelijat voivat soveltaa tietonsa todellisen elämän tilanteisiin. ULaw keskittyy opiskelijoidensa työllistettävyyteen heti heidän ilmoittautumisensa jälkeen yliopistoon.

GISMA ilmoitti ylpeänä yhteistyöstä ULawin kanssa vuonna 2017. Tämän yhteistyön tuloksena GISMA pystyy tarjoamaan erilaisia jatko-ohjelmia, mukaan lukien henkilöstö, markkinointi ja tiedonhallinta.

119555__MG_45551.jpg

asiantuntemus

Professorimme ovat erittäin omistautuneita ammattilaisia, jotka ovat aina halukkaita osallistumaan akateemiseen keskusteluun, jopa luokkahuoneen ulkopuolella. Tiedekunnallamme on monen vuoden kokemus, sekä akateemista että teollisuuteen liittyvää, ja jokainen tiedekunnan jäsen on oman alansa asiantuntija, monilla on tohtorintutkinto.

119557__MG_9987.jpg

Kansainvälinen yhteisö

GISMA ULaw -kampus sijaitsee Saksan pääkaupungissa Berliinissä. Kaikkia ohjelmiamme opetetaan englanniksi, jotta opiskelijoilla ympäri maailmaa on mahdollisuus tulla opiskelemaan kanssamme. Opiskelijoille, jotka haluavat parantaa työllistyvyyttä, on mahdollisuus opiskella saksaa kieltä ilmaiseksi ohjelmansa ohella. Opiskelijat kykenevät parantamaan kielitaitoaan, mikä auttaa heitä integroitumaan saksalaiseen yhteiskuntaan ja varmistaa samalla, että he erottuvat kovan kilpailun työmarkkinoilla. Saksan kielen osaaminen antaa opiskelijoille mahdollisuuden harjoittaa työroolia Saksassa ja muualla Euroopassa.

119544_ProjectManagement_LATAM.jpg

Ohjelman suoritettuaan kansainväliset opiskelijat voivat myös oleskella Saksassa enintään 18 kuukautta työskennelläkseen tai hakemaan työtä.

GISMA houkuttelee opiskelijoita ympäri maailmaa alumneillamme, jotka edustavat vähintään 60 eri kansallisuutta. Monimuotoisen yhteisömme avulla opiskelijat kykenevät sekoittumaan monien kulttuurien ihmisten kanssa antaen heille kansainvälisen näkökulman maailmaan. Henkilökuntamme on myös useista maista, joten GISMA on todella monipuolinen ja monikulttuurinen instituutio.

119556_ProjectManagement_MiddleEast.jpg

Sijainti

Berliinin dynaaminen ja energinen kulttuuri ei ole salaisuus. Yli 180 museosta, jotka tutkivat Saksan historiaa ja perintöä, maanalaisiin yökerhoihin, joissa on omituisia teemoja ja monenlaista musiikkia, Berliinissä on kaikki, mikä tekee siitä erinomaisen paikan kansainvälisille opiskelijoille. Opintojesi ulkopuolella voit kokea elämän kuin paikalliset kaupungit, jotka on merkitty historiaan ja mahdollisuuksiin.

Berliini tunnetaan myös tulevan keskipisteenä aloittaville yrityksille. Monet teknologiayritykset päättävät myös perustaa kaupunkiinsa aiheuttaen Berliinin lempinimen "Silicon Allee".

119554_ThinkstockPhotos-518023832.jpg

Tuemme opiskelijoiden uraa

Urakehityskeskus tarjoaa valikoiman palveluita, joiden avulla opiskelijat saavat mielekästä työtä, mukaan lukien ansioluettelon räätälöintipalvelut ja haastatteluharjoittelu.

Opiskelijoita kutsutaan myös oppimaan luokkahuoneen ulkopuolella ulkoisten vierailujen kautta eräisiin Saksan suurimpiin yrityksiin. Tämän avulla opiskelijat ymmärtävät, millainen työmaailma on ja miten he voivat soveltaa opittuja taitoja ammatillisessa ympäristössä.

119553_DataAnalyticsandmktng_Africa.jpeg

Sijainnit

Berliini

Osoite
Berliini, Berliini, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin