Hochschule Bonn-Rhein-Sieg

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg ( H-BRS ) perustettiin vuonna 1995. Se on dynaaminen ja tutkimusvetoinen yliopisto, jossa on yli 9000 opiskelijaa, noin 150 professoria ja noin 300 tutkijaa. Heitä tukee 350 korkeasti koulutettua luennoitsijaa korkeakoulujen, yritysten ja teollisuuden aloilta. Lisäksi 300 työntekijää työskentelee hallinnossa, kirjastossa ja kielikeskuksessa. Yliopiston kampus sijaitsee Hennefissä, Rheinbachissa ja Sankt Augustinissa. Bonnissa yliopisto johtaa Bonn-Aachenin kansainvälistä tietotekniikkakeskusta (b-it) yhdessä Bonnin yliopiston, Aachenin teknillisen yliopiston (RWTH) ja Fraunhofer Gesellschaftin kanssa. Yliopiston kehittämissuunnitelma sisältää strategiset tavoitteet, jotka yliopistomme aikoo saavuttaa vuoteen 2020 mennessä, sekä konkreettiset toimenpiteet näiden tavoitteiden saavuttamiseksi - päämotiivina ollessa kestävyys.

Opiskelu Hochschule Bonn-Rhein-Sieg ( H-BRS )

H-BRS voit tällä hetkellä valita lähes 40 opinto-ohjelmasta uusimpien tutkimustulosten perusteella. Yliopiston professoreilla on ammattikokemusta sekä liike-elämästä että yliopistoista. Erinomainen infrastruktuurimme ja hyvin varustetut laboratoriomme ovat yhtä tärkeitä tarjouksessamme kuin lukuisat PC-työasemamme, yliopistolaajuinen W-LAN, nykyaikainen yliopisto- ja piirikirjastomme sekä aktiivinen kampuselämämme.

Yliopistosta maailmaan

Työmarkkinoiden muuttuvien tarpeiden vuoksi H-BRS tukee kestävästi ulkomaille opiskeluaikoja. Kesäkoulut soveltuvat jo opiskelijoille varhaisen lukukauden aikana; niitä tukee pääasiassa yliopiston varainhankintayhdistys. Ainakin yhden vieraan kielen opiskelu on pakollista. Kielikeskus, joka on kiinteä osa yliopistoa, tarjoaa noin 15 kieltä. H-BRS tekee yhteistyötä yli 80 ulkomaisen yliopiston kanssa noin 30 maassa. Vuonna 2018 H-BRS ilmoittautuneiden kansainvälisten opiskelijoiden osuus oli noin 16%.

Sijainnit

Sankt Augustin

Osoite
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Sankt Augustin campus
Grantham-Allee 20

53757 Sankt Augustin, Nordrhein-Westfalen, Saksa

Rheinbach

Osoite
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Rheinbach campus
von-Liebig-Strasse 20

53359 Rheinbach, Nordrhein-Westfalen, Saksa

Sankt Augustin

Osoite
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Hennef campus
Zum Steimelsberg 7

53773 Sankt Augustin, Nordrhein-Westfalen, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin