Esslingen University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ammattikorkeakoulun opetuspilarit muodostavat tekniikan, talouden ja hallinnan, sosiaali- ja hoitotieteen. Noin 5 600 opiskelijaa osallistuu 11 tiedekuntaan, jotka tarjoavat yhteensä 25 kandidaatin ja 11 maisterin tutkinto-ohjelmaa .

Yliopiston tiivis verkostoituminen talouteen, teollisiin ja kaupallisiin järjestöihin takaa korkeatasoisen käytännönläheisyyden erillisessä opetussuunnitelmassa.

Opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää yli 50 erittäin modernia laboratoriota kolmella kampuksella, jotka toteuttavat teollisuudessa toteutettavia kehityshankkeita - monitieteistä tutkimusta sosiaalisen työn ja terveyden alan huippuaiheisista aiheista tehdään laajalla institutionaalisella verkostolla. Yliopisto saavuttaa johdonmukaisesti yliopiston etupäälliköt.

Sijoitus

Esslingenin yliopiston sijoitustulokset puhuvat itsestään. Ovatko ZEIT Student Guide -lehden julkaisut tai lehdet Wirtschaftswoche, Junge Karriere ja Handelsblatt julkaisevat Center for University Development (Centrum für Hochschulentwicklung, CHE) ranking-taulukoissa Esslingenin yliopisto Saksa. Arvosana "erittäin hyvä" myönnetään säännöllisesti Esslingenin koulutus- ja harjoitteluohjelmille.

Erinomainen koulutus ja koulutus

Tuemme huippuosaamista koulutuksessa. Heräämme innostusta nuorten haastaviin suunnittelu-, johtamis- ja sosiaalityöihin. Rohkaisemme ja tuemme opiskelijoita kehittämällä niitä henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia, jotka mahdollistavat heidät ottamaan vastaan ​​ammatillisia ja sosiaalisia velvollisuuksia.

Tieteellinen pätevyys

Koulutusohjelmamme voivat myös saada opiskelijoita tieteelliseen uraan. Kehittyneellä erikoistumiskoulutuksella voimme tarjota ammattilaisille jo valmiit henkilöt parantamaan ja laajentamaan tietämystään.

Soveltava tutkimus

Annamme tutkimustoimillemme korkean tason. Ne ovat käytännöllisiä, tulevaisuuden suuntautuneita, itsenäisiä ja rikastuttavat opetuksemme. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan tutkimusosaamisemme ja ottamaan oppilaat tekemään samoja.

verkot

Paikallisten yhteyksiemme ja globaalien verkkojen ansiosta voimme varmistaa, että opetuksemme on käytännössä suuntautunut ja että vastavuoroista siirtoa on paljon. Luomme synergiaa järjestelmällisen yhteistyön avulla kumppaneidemme kanssa.

kansainvälisyys

Harjoittelemme kansainvälistä ja kulttuurienvälistä vaihtoa. Tämä motivoi opiskelijamme harkitsemaan uraa globaalissa ympäristössä ja antamaan heille tarvittavat taidot.

Akkreditointi

"Esslingenin maisteriohjelmat olivat ensimmäisten joukossa akkreditoituja Saksassa, ja ASIIN säännöllisesti hyväksyy ne. ASIIN vastaa STEM-yliopiston ohjelmien tutkimisesta ja sertifioinnista sekä STEM-aiheita sisältävistä monitieteisistä ohjelmista.

Esslingenin maisteriohjelmat ovat olleet teollisesti suuntautuneina STEM-tutkinnon suorittaneiden maisteriohjelmien kanssa läheisessä yhteistyössä ASIIN: n kanssa, mikä takaa korkealaatuisen ja kansainvälisen tunnustuksen jatkuvan kehittämisen. "

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Meng Autoteollisuudelle

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2018 Saksa Esslingen

Viime vuosina autojen järjestelmät ovat lisääntyneet, laajuus ja monimutkaisuus. Autoteollisuus on edessään valtava haaste, koska nousun kilpailun ja tasaisesti kasvava vaatimukset kustannusten, aktiivista ja passiivista turvallisuutta ja polttoainetalouden. [+]

INNOVATIIVINEN JA KANSAINVÄLINEN Rakenna urasi autoteollisuudessa Tutkimus Euroopan autoteollisuuden ytimessä Opi työskentelemään monitieteellisessä ja kulttuurienvälisessä ympäristössä Englanninkielinen opiskelu - asuu Saksassa

"Kokemus, joka muuttaa elämäsi" - Alfonso Rivera, ASM-luokka 2014

Viime vuosina autoteollisuuden järjestelmät ovat kasvaneet määrä, laajuus ja monimutkaisuus. Autoteollisuus on edessään valtava haaste, koska nousun kilpailun ja tasaisesti kasvava vaatimukset kustannusten, aktiivista ja passiivista turvallisuutta ja polttoainetalouden. Näitä haasteita voidaan vastata vain nykyisten autoteollisuuden laajentamalla ja ristisilloittamalla. Huolimatta yhä monimutkaisempia, järjestelmät lisää turvallisuutta, käytettävyys ja luotettavuus joudutaan realisoimaan. Tällaisten järjestelmien kehittäminen vaatii erikoisammattitaitoa ja tietämystä sekä kykyä ja halukkuutta työskennellä monitieteellisessä ja kansainvälisessä tiimissä. Kurssin tavoitteena on välittää näitä taitoja. PALAA OMAA VAPAUTTAMAAN AUTOMAATTISISSA JÄRJESTELMISSÄ ... [-]

Meng Suunnitteluun Ja Kehittämiseen Mekaanisten Ja Autotekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2018 Saksa Esslingen

Kansainvälisyys on erittäin tärkeä ominaisuus Esslingen yliopistossa. Tarjoamme mahdollisuuden opiskelijoille erilaisista kulttuuritaustoista opiskella, tehdä työtä ja elää yhdessä. [+]

Suunnittelu ja kehitys mekaniikka- ja autoteollisuudelle

Kansainvälisyys on erittäin tärkeä osa Esslingenin yliopiston tutkijakoulua. Meillä on opiskelijoita erilaisista kulttuuritaustasta, jotka opiskelevat, työskentelevät ja elävät yhdessä. Tämä kulttuurien välinen vaihto ja yhteistyö on vahva lisäarvo maisteriopiskelijoillemme.

Esslingen University on säännöllisesti yhteydessä monet prime kansainvälisten yritysten. Tämä on tärkeää ohjelmien kehittämiselle, suunnittelulle ja opetukselle, ja se on erittäin hyödyllinen opiskelijan käytännön lukukauden aikana. Esslingen University mestarikursseilla säännöllisesti akkreditoitu tunnettu yhdistykset kuten FIBAA ja ASIIN. ESSLINGEN - IDEAL-PAIKALLINEN TUTKIMUS... [-]


Videot

Esslingen University of Applied Sciences

Ota yhteyttä

Esslingen University of Applied Sciences, Graduate School (MBA)

Osoite, 1. rivi Esslingen University of Applied Sciences Flandernstrasse 101
D-73732 Esslingen, Baden-Württemberg, Saksa
Verkkosivu http://www.graduate-school.de
Puhelin +49-711-397-4466