Lue virallinen kuvaus

Perinteet ja innovaatiot - keskeiset ominaisuudet HFT Stuttgart. Nykyään HFT Stuttgart on perustettu vuonna 1832 rakennusalan käsityöläisten talvikouluksi, ja siinä on laaja valikoima akkreditoituja kandidaatin ja maisteriohjelmia.

Kolmella tiedekunnassamme on yhteensä 14 kandidaatin ja 18 maisteriohjelmaa. Kampus sijaitsee suoraan Stuttgartin keskustassa, Lounais-Saksan bisneskeskuksessa.

HFT Stuttgartissa olemme erikoistuneet käytännön taitojen opettamiseen pienryhmissä. 4000 opiskelijaa opettaa noin 125 professoria, joita tuetaan yli 400 osa-aikainen luennoitsija.

Ei pelkästään teknistä tietämystä vaan myös ihmissuhdetaitoja, kuten tiimirakennusta ja kykyä työskennellä monialaisiin projekteihin. Integroituna tutkinto-ohjelmaan, saatat myös löytää käytännön opintoprojekteja yrityksissä ja toimistoissa tai mahdollisesti opintojaksoa yhdessä 70 kumppaniyrityksestämme ympäri maailmaa.

HFT Stuttgartin kandidaatti- ja maisteriohjelma tarjoaa sinulle oikean koulutusohjelman ja parhaan mahdollisen mahdollisuuden tulevassa uraasi.

Stuttgart on paikka opiskella, työskennellä ja elää

Valtion pääkaupunki Stuttgart, jonka väkiluku on lähes 600 000, on paljon tarjolla. Se on Lounais-Saksan taloudellinen keskus, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti autoteollisuuden asiantuntemuksestaan. Se on kaupunki, joka on tunnettu tekniikasta, arkkitehtuurista ja kulttuurista, jota ympäröivät viinitarhat. Gottlieb Daimler ja Wilhelm Maybach kehittivät ensimmäistä bensiinimoottoria puutarhaviljelmästään vuonna 1882, jolloin perustettiin kaupungin autoteollisuus. Porsche seurasi myöhemmin urheiluauton valmistajana sekä lukuisat toimittajat, kuten Bosch ja Mahle.

Stuttgartin alue on yksi maailman johtavista talousalueista. Siellä asuu lukuisia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä, kuten IBM ja Hewlett-Packard asuvat täällä Euroopan pääkonttorissaan, sekä useita tuhansia innovatiivisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Vieraileville on monia monipuolisia museoita, dynaamista teatterin maisemaa, oopperatalo, palatseja, puistoja, kaupungin metsiä ja Wilhelma-eläintarhoja.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

HFT Stuttgart

Tämä kolme lukukautta, kansainvälisesti suuntautunut opintojakso on suunniteltu vastaamaan teollisuuden vaatimuksiin erittäin motivoituneille, tiimipohjaisille ohjelmisto ... [+]

Tämä kolme lukukautta, kansainvälisesti suuntautunut opintojakso on suunniteltu vastaamaan teollisuuden vaatimuksiin erittäin motivoituneille, tiimipohjaisille ohjelmistotieteilijöille.

Opiskelija oppii ja soveltaa huipputeknologiaa ja standardeja ohjelmistojen kehittämisen, tietohallinnon, tietokoneverkkojen ja sähköisen kaupankäynnin aloilla. Viimeisimmät teoriat, tekniikat ja standardit ohjelmistokehityksen, tietojenkäsittelyn ja tietokoneverkon aloilla on annettava tieteellisille opiskelijoille. Euroopan unionin opiskelijat voivat myös opiskella osa-aikatyötä. Osa-aika-ohjelma kestää viisi lukukautta.

Uramahdollisuudet

Ohjelmistotekniikan pääohjelma valmistelee johtamis- ja kehitystehtäviä. Menestyksekkään loppuun saattamisen jälkeen on olemassa lukuisia sovelluksia, joilla on hyvät uramahdollisuudet tietotekniikka- ja teleyrityksissä, teollisuus- ja kaupallisten yritysten tutkimus- ja kehitysosastoissa sekä ohjelmisto- ja konsulttiyrityksissä. Tutkinto täyttää mahdollisen edistämisen.... [-]

Saksa Stuttgart
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 5 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Studying at the HFT Stuttgart

HFT University Tour

Study in the city centre of Stuttgart!