HMKW

Esittely

Lue virallinen kuvaus

HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft

HMKW tutkimus HMKW jännittäviä näkymiä mediasektorilla. Olipa suunnittelu, journalismi ja viestintä, media ja tapahtumien hallinta tai media ja liike-elämän psykologia Berliinissä, Kölnissä ja Frankfurt am Mainissa opiskelet käytännöllisellä ja nykyaikaisella tavalla.

Yksityinen yliopisto tunnustetaan tiedeorganisaatiolle ja tunnustetaan sen institutionaalisesti. Kaikki kurssit ovat kansainvälisesti tunnustettuja ja akkreditoituja FIBAA: lta.

Opettajamme ja kaikki opettajat tuomaan käytännön kokemuksensa suoraan opetukseen, jossa vankka akateeminen koulutus yhdistyy innovatiiviseen ja käytännön työhön. Sinua tullaan aktiivisesti tukemaan matkalla opintojen ja työmarkkinoiden kautta.

HMKW yhdistää kiinteän akateemisen koulutuksen työhön useissa käytännön hankkeissa. Teemme yhteistyötä lukuisten vakiintuneiden instituutioiden ja liikeyritysten kanssa, jotka täydentävät akateemista opetussuunnitelmaa erittäin todellisilla kysymyksillä ja projektityötehtävillä. Nämä verkot tarjoavat mahdollisuuksia urakehitykseen ja uraan.

Kurssit on suunnattu erityisesti teoreettisen ymmärryksen ja käytännöllisen taitojen hankkimiseen. Opintosi lopussa sinulla on laaja osaamisalue urasi luovaa, mediaa ja liiketoimintaa varten.

Kuuden lukukauden (klassisen kandidaatin) tai kahdeksan lukukauden (kaksois-integroidut kandidaattiset ohjelmat) jälkeen olet ylpeä suorituksestasi ja menestyksestänne.

Master-ohjelmat opetetaan englanniksi Berliinissä ja Saksassa Kölnissä. Voit opiskella ylimääräisiä ammatteja tai kokopäivätyötä. HMKW osallistuu ERASMUS-ohjelmaan ja on sitoutunut vaihtoon ja yhteistyöhön eurooppalaisten ja muiden eurooppalaisten opiskelijoiden ja yliopistojen kanssa.

Sijainnit

Berliini

HMKW

Osoite
HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft GmbH
Ackerstraße 76

13355 Berliini, Berliini, Saksa
Puhelin
+49 30 467769300

Köln

HMKW

Osoite
HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft GmbH
Höninger Weg 139

50969 Köln, Nordrhein-Westfalen, Saksa
Puhelin
+49 30 467769300

Frankfurt

Osoite
HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft Theodor-Heuss-Allee 108 (Erdgeschoss) 60486 Frankfurt
Frankfurt, Hesse, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin