Fresenius University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Fresenius ammattikorkeakoulu

Sen tärkein kampuksella Idstein lähellä Wiesbaden, Fresenius ammattikorkeakoulun voi muistella yli 167 vuotta perinteet opetuksen tieteiden. Vuonna 1848 Carl Remigius Fresenius perusti Fresenius Kemian laboratorio, joka on omistettu itse alusta alkaen käytännön laboratoriotyöskentelyyn sekä koulutukseen. Sertifiointi kuin yksityisesti sponsoroi, valtion hyväksymän ammattikorkeakoulussa seurasi vuonna 1971.

Nykyisin yliopisto tarjoaa kokopäiväistä ja osa-aikainen kandidaatin ja maisterin tutkintoihin sekä ammatillista koulutusta ja lisäkoulutusta päämajassa Idstein ja sen kampuksilla Köln, Hampuri, München, Düsseldorf, Frankfurt, Berliini ja New Yorkissa. Kurssit jaetaan eri tiedekuntien: Chemistry & Biology, Health & Social, Economics & Media and Design.

Tämä puhtaasti markkinalähtöistä viestintä toimenpide ei ole mitään vaikutusta oikeudellinen kehys Fresenius ammattikorkeakoulun. Koulut eivät korvaa tiedekuntien, mutta mahdollistaa yliopiston markkinointiosasto paitsi esitellä opintokurssien jotka ovat voimakkaasti lisääntyneet viime vuosina, markkinoilla avoimemmin ja keskittynyt tavalla, mutta myös vastata paremmin tarpeisiin nykyisiä ja tulevia opiskelijoita. Tässä suhteessa kaikki yliopiston laissa säädetyn valiokuntien järjestäytyminen eri tiedekuntien jatkossakin säilyttää niiden merkityksestä ja pätevyydestä tulevaisuudessa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso MSc » Katso Osa-aikainen MBA »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma Kestävään Markkinointi & Johtajuus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 - 6 lukukautta October 2018 Saksa Idstein Cologne + 1 lisää

Maisterin tutkinto kestävän Markkinointi & johtajuutta virallisesti tunnustettu Fresenius ammattikorkeakoulu tarjoaa perustan ainutlaatuinen Saksassa auttaa sinua saavuttamaan oman ammatillisen tavoitteen avata uusia markkinoita ja asiakasryhmien avulla jatkuva yritysjohdon. [+]

Nykyaikaisen liikkeenjohdon teoria käsittelee paljon enemmän kuin vain taloudellista voittoa. Vastuullista yritystoimintaa hoitosuunnitelmien ja järjestää monimutkaisia ​​tavaravirtoja, energian, tiedon ja rahoituksen yhteydessä sosiaalisten, ekologisten, taloudellisten ja maailmanlaajuisiin haasteisiin. Vihreä ideoita ja musta luvut ovat siten täydentäviä yrityksen tavoitteet, jotka voidaan saavuttaa käyttämällä kestävän markkinoinnin työkaluja.

Rinnalla peruskoulun liiketoiminnan aiheita, monitieteinen opetussuunnitelma sisältää myös yleinen oppimateriaali pelloilta johtamisen ja markkinoinnin. Tulet lisäksi hankkia pehmeitä taitoja kuten johtajuutta käyttäytyminen ja etiikka, ja oppia maailmantalouden korrelaatioita.... [-]


MSc

MSC Digitaalisessa Energianhallintaan

Opetus kampuksella Osa-aikainen 4 lukukautta October 2018 Saksa Idstein

Energiapolitiikka prosessit hallitsevat - Teemme energian siirtyminen [+]

MSc Digital Power Management Energia Taloudellinen prosessit hallitsevat - Teemme energia siirtyminen

Jotta

aktiivisesti työntekijänä hyödyllisyys teollisuuden muutosta energiajärjestelmän? osaamista tarvitaan Change Management Learning? tunnistaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia yrityksesi ja arvioida? Ymmärtää, miten yksityiskohtaiset kulutustiedot ja valtion sähköntuotannon ja sähkön myynti muuttuu kestävä? tietää panos tietotekniikan tässä tapauksessa? käytännöllisempi ja samalla lisää teknistä tietämystä, luopumatta ammattiin?

Sitten osa-aika maisteriohjelman tarjoaa Digital Power Management (M.Sc.) yliopiston Fresenius optimaaliset edellytykset oman ammatillisen kehityksen. Lyhyt profiili Ohjelman Vapauttaminen energia teollisuuden nopea digitalisointi energian hallinnan prosesseja ja vuosikymmeniä voimassa energian siirtyminen esittää energiantuottajien tänään valtavia haasteita. Vaatimukset työntekijät energia-alan nousta taas tasaisesti muuttumassa yhä lyhyempiä jaksoissa. Energiateollisuuden etsii yhä avainhenkilöt, jotka tietävät energianhallinnan prosessien nopeasti muuttuvilla markkinoilla, hallussaan teknistä asiantuntemusta ja hallitsevat tärkeitä oikeusperustoja alalla energian toimituksiin ja tuotantoon. Mutta niiden on myös tunnettava mahdollisuudet nykyaikaista tieto- ja viestintätekniikkaa. Uusi osa-aika master koulutusohjelma Digital Energy Management Hochschule Fresenius muodoltaan energia-asiantuntijoita. Lisäksi energian liiketoiminnan tuntemusta ja laajaa osaamista alalla johtajuutta ja muutoksen ja innovaatioiden hallintaan opetetaan. Koulutetut energian johtajat voivat antaa tarvittavat puitteissa energian siirtyvän velan oikaisut ja ratkaisevaa vaikutusvaltaa. Energia johtajat ovat kysynnän ja haastavia tehtävissä noin 900 energialaitokset Saksassa, tutkimuslaitosten ja valtion virastoille. Tutkimuksen kohteena ovat aloilla hajautettua energiantuotantoa, kuntien ja kestävän energiahuollon, kulutus suunnittelu, kysynnän hallinta, mittaustiedon hallinnan, laskutuksen hallinta uusien joustavien hintojen, asiakaspalvelu ja energian jakelun palvelut sekä data-driven liiketoimintamalleja. Samoin opiskelijat hankkivat energiaa oikeudellisten ja liiketoiminnan osaamista aloilla johdon, johtamisen ja markkinoinnin. Süwag Energie AG Fresenius yliopiston mukana Digital Energianhallintajärjestelmät suunnittelussa ohjelman ja oli erityisen instrumentaali luomiseen opetussuunnitelman aloilla energiahuollon ja... [-]


Videot

Fresenius University of Applied Sciences