Fresenius University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Fresenius ammattikorkeakoulu

Sen tärkein kampuksella Idstein lähellä Wiesbaden, Fresenius ammattikorkeakoulun voi muistella yli 167 vuotta perinteet opetuksen tieteiden. Vuonna 1848 Carl Remigius Fresenius perusti Fresenius Kemian laboratorio, joka on omistettu itse alusta alkaen käytännön laboratoriotyöskentelyyn sekä koulutukseen. Sertifiointi kuin yksityisesti sponsoroi, valtion hyväksymän ammattikorkeakoulussa seurasi vuonna 1971.

Nykyisin yliopisto tarjoaa kokopäiväistä ja osa-aikainen kandidaatin ja maisterin tutkintoihin sekä ammatillista koulutusta ja lisäkoulutusta päämajassa Idstein ja sen kampuksilla Köln, Hampuri, München, Düsseldorf, Frankfurt, Berliini ja New Yorkissa. Kurssit jaetaan eri tiedekuntien: Chemistry & Biology, Health & Social, Economics & Media and Design.

Tämä puhtaasti markkinalähtöistä viestintä toimenpide ei ole mitään vaikutusta oikeudellinen kehys Fresenius ammattikorkeakoulun. Koulut eivät korvaa tiedekuntien, mutta mahdollistaa yliopiston markkinointiosasto paitsi esitellä opintokurssien jotka ovat voimakkaasti lisääntyneet viime vuosina, markkinoilla avoimemmin ja keskittynyt tavalla, mutta myös vastata paremmin tarpeisiin nykyisiä ja tulevia opiskelijoita. Tässä suhteessa kaikki yliopiston laissa säädetyn valiokuntien järjestäytyminen eri tiedekuntien jatkossakin säilyttää niiden merkityksestä ja pätevyydestä tulevaisuudessa.

Sijainnit

Idstein

Hochschule Fresenius

Osoite
Fresenius University of Applied Sciences
Limburger Straße 2
65510 Idstein

65510 Idstein, Hesse, Saksa
Puhelin
0800 7245 834

Berliini

Osoite
Jägerstraße 32, 10117 Berlin
Berliini, Berliini, Saksa

Munich

Osoite
Infanteriestraße 11A, 80797 München
Munich, Baijeri, Saksa

Wiesbaden

Osoite
Moritzstraße 5, 65185 Wiesbaden
Wiesbaden, Hesse, Saksa

Hampuri

Osoite
Alte Rabenstraße 1, 20148 Hamburg
Hampuri, Hampuri, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin