Pforzheim University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pforzheimin yliopiston perustaminen ja historiallinen kehitys on monella tapaa yhteydessä alueellisen talouden kehittymiseen, joka on nykyään yksi Euroopan johtavista liiketoiminta-alueista. Jalometalliteollisuuden eri alojen asiantuntijoiden kysyntä viimeisten 130 vuoden aikana on johtanut merkittävän ammattikorkeakoulun kehittämiseen erilaisilla tutkimuksilla, jotka eivät ole yhtään Saksassa.

Pforzheimin yliopisto, noin 4500 opiskelijaa, on yksi suurimmista lajista Baden-Württembergin Saksan osavaltiossa. Kahden entisen itsenäisen ja menestyksekkään ammattikorkeakoulun yhdistäminen muotoiluun ja taloustieteeseen vuonna 1992 loi perustan yliopiston tekniselle osastolle. Nykyään Pforzheimin teknillisen korkeakoulun suunnittelu, tekniikka, talous ja oikeus pitävät itsensä vauhtia yhteiskunnalle ja malli ihmisten, resurssien ja ideoiden yhteydestä. Opiskelu ja soveltava tutkimuspalvelu erinomaisten tulosten saavuttamiseksi suunnittelun, insinöörin ja talouden alalla. Opiskelunsa jälkeen korkeakoulututkinnon suorittaneet voivat ajatella ja toimia käytännön tarpeidensa mukaisesti kulttuurienvälisellä tavalla.

Erikoistumisalueiden ainutlaatuinen monimuotoisuus vakiintuneiden perusopintojen pohjalta on erinomainen valmennus opiskelijoiden teknisiin ja hallintotehtäviin. Design-koulu tarjoaa laajan valikoiman houkuttelevia tutkimuksia, jotka koskevat arjen ja esineiden arkielämää, visuaalista viestintää, teollista muotoilua ja muotia sekä liikennemuotoilua. Teknillinen korkeakoulu sisältää sähkötekniikan / tietotekniikan, konetekniikan, liiketalouden ja tekniikan sekä teknisen tietotekniikan alan opintoja.

Laaja opetussuunnitelma tarjoaa Business School. Tarjotaan kurssiopintoja, jotka keskittyvät hankintoihin ja logistiikkaan, kansainväliseen markkinointiin, markkinointiin, markkinointiin ja viestintään liittyvästä tutkimuksesta, mainonnasta, valvonnasta, rahoituksesta ja kirjanpidosta, verotuksesta ja tilintarkastuksesta, yritystietojärjestelmistä, kansainvälisestä liiketoiminnasta ja henkilöstöhallinnosta. Pforzheimin yliopisto on tarjonnut kauppaoikeutta vuodesta 1996 lähtien. Lisäksi Pforzheimin yliopistossa on laaja valikoima maisterin tutkintoja kaikista tiedekunnista.

Kansainvälinen toimisto on yhteydessä yli 100 kumppanuusyliopistoon ympäri maailmaa. Tämä mahdollistaa opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa osaa opinnoistaan ​​ulkomailla saadakseen arvokasta kokemustaan ​​opinnoissaan. Kielten tuntemus ja kulttuurienvälisten kysymysten ymmärtäminen ovat olleet välttämättömiä globalisaation modernille aikakaudelle.

Monitieteinen ajattelu Pforzheimin yliopistossa ei ole vain hallinnon kysymys. Itse asiassa kurssit, jotka ovat päällekkäisiä eri tiedekuntien välillä, kykenevät paremmin vastaamaan päivittäisen elämän todellisuuteen, jossa yritysmaailman opiskelijat tekevät tiivistä yhteistyötä insinöörien ja suunnittelijoiden kanssa. Monitieteellisellä hengellä on myös suuri rooli kandidaatin ja maisterin tutkintojen kehittämisessä ja järjestämisessä. Käytettävissä olevien kurssien ja kurssien laadun ja ajankohtaisuuden yhdistäminen ja kehittäminen ovat erityisen tärkeitä yliopiston menestyksen kannalta. Positiiviset synergiavaikutukset teorian ja käytännön yhdistämisen kautta on dokumentoitu useissa hankkeissa ja tutkimustoiminnassa, jotka toteutetaan yhteistyössä teollisuuden ja elinkeinoelämän kanssa. Sovelletun tutkimuksen instituutti, lukuisat Steinbeisin siirtokeskukset ja Korutekniikan tutkimuslaitos ovat vain muutamia esimerkkejä tästä yhteistyöstä.

Pforzheimissa henkilö pysyy keskipisteenä tutkintojen ja opiskelijoiden määrän vaihtelusta huolimatta. Yli 350 professoria, ohjaajaa ja heidän kollegansa huolehtivat intensiivisesti opiskelijoista. Opiskelijoille annetaan tukea heti opintojen alusta ja usein myös kurssin päätyttyä, jolloin monet professorit ottavat mentorin tärkeän roolin. Pforzheim-yliopisto pystyi perustelemaan KEIM-keskuksen uusien yritysten perustamiseen osallistumalla koko Saksan kilpailuun asiantuntevasti ohjaamaan opiskelijoita itsenäiseen ammatinharjoittamiseen.

Yliopiston atk-keskus tarjoaa tukea käytännön koulutuksen tarjoamiseksi tietotekniikan alalla. Vuodesta 2003 lähtien keskus on voinut tarjota opiskelijoille erittäin erityistä palvelua. Tämä innovatiivinen palvelu, joka toimii ensimmäistä kertaa Saksassa, lähettää opiskelijoille tekstiviestin matkaviestimelle opastamaan opiskelijoita hyvissä ajoin, mikäli luentoja tai seminaareja on peruutettava.

Yritysmaailmassa Pforzheimin yliopisto-opiskelijoiden laatu on yleistä tietoa. Pforzheimin tutkinnon suorittaneiden hyväksyttävyyden osalta yliopisto on jälleen kerran arvostettu yhdeksi Saksan johtavista yliopistoista. Yliopiston akateemisen koulutuksen hoito on yksi syy siihen, miksi monet Pforzheimin yliopistosta valmistuneet yliopistotutkinnot ovat haluttuja työntekijöitä tunnetuissa yrityksissä.

Sijainnit

Pforzheim

Pforzheim University

Osoite
Hochschule Pforzheim University
Tiefenbronner Str. 65,

75175 Pforzheim, Baden-Württemberg, Saksa
Puhelin
+49 7231 286524

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: