HTW Berlin University Of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

HTW Berlin Berliinin suurin ammattikorkeakoulu

Kanssa ylioppilaskunnassa on yli 13000, Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berliini on suurin ammattikorkeakoulu Berliinissä. Noin 70 kandidaatin ja maisterin kursseja Engineering, Economics, Information Technology, kulttuuri ja muotoilu, erilaisia ​​kelpoisuutta tarjoamme on vaikuttava. Sekä kompakti ja käytännön suuntautunut, meidän tutkintoihin voidaan täydentää opetusta vieraalla kielellä ja avaintaitoja. University Rankings ovat johdonmukaisesti perustettu meille yksi johtavista modernin ja ammatillinen koulutus. Meidän palveluihin kuuluu hyvin varustettu kirjasto, moderni tietokonekeskus ja monipuolista urheilutoimintaa.

Palkitun yliopisto Nautitaan erinomainen akateeminen maine, HTW Berlin on saanut useita palkintoja poikkeuksellisista innovaatioita yliopistojen alalla; meidän sisäistä hallintoa uudistuksia; kuuleminen ja palvelupakettien tarjotaan pienille ja keskisuurille yrityksille ja start-ups; ja meidän sitoutumisen sukupuolten tasa-arvoon ja este vapautta. University Rankings ovat johdonmukaisesti perustettu meille yksi johtavista modernin ja ammatillinen koulutus.

Tutkimus, opetus ja tutkimus kahdessa eri paikassa Tutkimus, opetus ja tutkimus HTW Berlin suoritetaan kahdella paikkakunnalla: Treskowallee kampuksen Karlshorst ja Wilhelminenhof kampuksen Oberschöneweide. Molemmat paikat on pitkä ja uljas historia: listattu rakennusten Treskowallee kampuksella aiemmin toiminut koulussa ja DDR, kuten College of Economics. Wilhelminenhof kampuksella on pitkä ja rikas perinne keskus teollisuuden innovaatioita. Sijaitsee Berliinin Kaakkois-, se ollut isäntänä kaksi kuuluisaa yritystä, Allgemeine Elektrizitäts-Gesellschaft (AEG) ja Kabelwerke Oberspree (KWO).

Sijainnit

Berliini

HTW Berlin

Osoite
Wilhelminenhofstraße 75A, Berlin
12459 Berliini, Berliini, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin