University Of Applied Sciences Ludwigsburg

Public Administration and Finance

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Applied Sciences Ludwigsburg erikoistunut koulutus johdon julkishallinnossa. noin 2500 opiskelijat Yliopiston opetetaan useita professoreita ja lehtoreita. Kaksi tiedekunnat,

Management and Law Vero ja Business Law

tarjoaa neljä Kandidaatti astetta ja kaksi hallita astetta. Yli 98% kaikista aluksi kirjoilla opiskelija suorittaa valitun koulutusohjelma.

Valmistuneet tekeminen kandidaatin opintoja osaa soveltaa hankkimaansa tietoa ja taitoja ammattimaisessa ympäristössä. Didaktisista käsite kannustaa tieteellistä työtä ja on suunniteltu antamaan tutkinnon vastuuntuntoa yhteydessä vapaan demokraattisen ja sosiaalisen oikeusvaltiossa. Ohjelmat mahdollistavat opiskelijat voivat kehittää akateemista, henkilökohtaista, sosiaalista, ryhmähenkeä ja liiketoimintaosaamista.

Leimallista kandidaatin ohjelmista on yhdistelmä akateemisen työn ja käytännön kokemusta muodossa harjoittelupaikkoja julkisen hallinnon valtion ja kunnan tasolla. Opintoryhmää varmistaa erinomaisen tuen voidaan antaa yksittäisille opiskelijoille professorit ja luennoitsijat. Hakijat kandidaatin ohjelmien on oltava voimassa oleva korkea-asteen sisäänkäynti pätevyys (esim A-tasoa).

YLIOPISTO tarjoaa kaksi Master-ohjelmat: Tällä kokopäiväinen Master-ohjelma European Public Administration valmistelee tutkinnon uran vanhempi virkamieskunta kantoja. Master of Public Management on osa-aikainen ohjelma, jossa keskitytään erityisesti johtamisen ja se on suunniteltu julkisen hallinnon työntekijöille etsien ylempään johtoon.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Saksan kieli

Katso FM-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master Eurooppalaisessa Hallintoon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta October 2018 Saksa Ludwigsburg

Tavoitteena maisteriohjelman on tarjota syvempää ymmärrystä hallinto-, oikeudellisten ja sosiaalisten rakenteiden, myös niiden menetelmien, politiikka, talous ja kulttuuri jäsenvaltioiden Euroopan unionin ja Euroopan toimielinten kanssa etenee Euroopan yhdentymistä. [+]

Tavoitteena maisteriohjelman on tarjota syvempää ymmärrystä hallinto-, oikeudellisten ja sosiaalisten rakenteiden, myös niiden menetelmien, politiikka, talous ja kulttuuri jäsenvaltioiden Euroopan unionin ja Euroopan toimielinten kanssa etenee Euroopan yhdentymistä.

Ohjelma antaa sinulle ammattilainen, menetelmiin, henkilökohtaisia ​​ja sosiaalisia avainpätevyydet jotka saavat sinut sovi Eurooppaan. Viestintää, oikeudellisia, taloudellisia ja organisointikykyä avulla voit osallistua pätevästi progressiivisessa Euroopan yhdentymistä.

Kuka on kohderyhmä Maisteriohjelma?

Kohderyhmä maisteriohjelman "European hallinto Management" ovat valmistuneet erityisesti School of Public Administration tai pelloilta oikeus-, talous- tai yhteiskuntatieteet, - Saadakseen uran liittyvät Eurooppaan, - the, uran aloittaa Euroopan viitekeskuksia kunnissa hakea valtion, liittovaltion ministeriöt tai eurooppalaisten viranomaisten kanssa mahdollisuutta pääsy korkea virkamieskunta, kansalaisjärjestöt tai teollisuudessa.... [-]