Hamburg University of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Hamburg University of Technology (TUHH)

"TUHH on kompakti tekninen yliopisto, jolla on selkeä profiili tutkimuksessa ja innovatiivisissa oppimismenetelmissä, joissa teoriat ja käytännöt täyttyvät. Läheisyys on tärkeä osa oppilaitoksemme tekemää suhdetta, ja he kokevat sen aluksi projektikohtaisessa oppimisessa pienissä ryhmissä ja läheisessä yhteydenpidossa tunnetun akateemisen henkilökunnan kanssa Tavoitteenamme on kasvattaa luovia mielialoja yksilöllisellä erikoistumisprofiililla ja korkeatasoisilla sosiaalisilla taidoilla.

Tuemme Hampurin kehittämistä innovatiivisena metropoliksena. TUHH tukee merkittävällä tavalla uutta teknologiaa, kuten energiahuoltoa, liikkuvuutta, logistiikkaa ja digitointia. Tässä yhteydessä TUHH kehittyy ja kasvaa huipputeknologiakoulutuksena tulevaisuudessa. TUHH tunnistetaan menestyksekkäillä uudistuksilla, epätavanomaisilla poluilla ja aloitteilla tavalla, jota ei tuskin ole yhtään muuta saksalaista yliopistoa. Vuonna 1994 se oli ensimmäinen saksalainen yliopisto ottaa käyttöön kandidaatin tutkinnon ja laaja englanninkielinen opinto-ohjelma houkuttelee opiskelijoita eri puolilta maailmaa. TUHH turvaa yksityisen ja julkisen sektorin tutkimus- rahoituksen, joka on lähes puolet yliopiston ulkopuolisesta budjetista. TUHH: n perustutkimuksen korostuu Deutsche Forschungsgemeinschaft (DFG) rahoittama SFB: n "Tailor-Made Muli-Scale Materials Systems, M3".

TUHH: n osaamisalueilla ja monitieteellisillä rakenteillaan työskentelee tutkimuslähtöisesti, joka tarjoaa uraauurtavaa tutkimusta ja samalla nykyaikaista, tutkimuslähtöistä ja käytännönläheistä koulutusta sen erinomaisen henkilökunnan ja laitteiden ansiosta. Tämä yhdistelmä avaa erinomaiset mahdollisuudet valmistuneille työmarkkinoille riippumatta suhdannevaihteluista. Meillä on lukuisia yhteistyösopimuksia suuryritysten ja pk-yritysten kanssa. Edistämme huippututkimusta ja yrittäjyyttä. Tahtoa sanoa itsemme kansainväliseksi korkeakouluksi motivoi meitä jatkuvasti ja on TUHH: n menestyksen liikkeellepaneva voima.

Muuten Hampuri - TUHH: n koti - ei sijaitse vain Saksan maantieteellisen kartan kärjessä, vaan myös yksi Euroopan dynaamisimmista alueista, joilla on parhaat kasvunäkymät. Se on eloisa metropoli, jolla on korkea elämänlaatu.

Toivottavasti nautit TUHH: n löytämisestä seuraaviin verkkosivustoihin ja anna sydämellinen kutsu osaksi kiehtovaa TUHH-maailmaa. "

Prof. Dr. Ed Brinksma

- Hamburg University of Technology päällikkö -

Tehtävä

TUHH: n perusperiaatteet ovat ainutlaatuisia Saksassa. Tutkimuksen prioriteetti, monitieteellinen lähestymistapa, innovaatio, alueellinen ja kansainvälisyys ovat pakollisia perusta sille, mitä me teemme. Tutkimus, opetus ja teknologiansiirto keskittyvät ihmisten teknologian kehittämisen ohjaavan teeman ympärille.

Tehtävänanto:

TUHH on kilpailukykyinen yrittäjäyliopisto, joka keskittyy korkean tason suorituskykyyn ja korkealaatuisiin standardeihin. TUHH on omistautunut Humboldtin periaatteisiin (tutkimuksen ja koulutuksen yhtenäisyys). TUHH: lla on vahva kansainvälinen suuntautuminen ja keskittyy myös paikalliseen ympäristöönsä. Se tukee yhteiskunnan teknisen ja tieteellisen osaamisen kehittämistä. Tavoitteena huippuosaaminen kansallisella ja kansainvälisellä tasolla strategisilla tutkimusaloillaan. Kouluttamaan nuoria insinöörejä ja akateemikkoja vaativissa ohjelmissa käyttämällä kehittyneitä opetusmenetelmiä.

Sijainnit

Hampuri

Osoite
Am Schwarzenberg-Campus,1
21073 Hampuri, Hampuri, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin