Humboldt-Viadrina School Of Governance

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mikä on ajatuksena Humboldt-Viadrina School of Governance? Mikä on se, joka määrittelee tämän koulun, ja millä tavoin se on ainutlaatuinen? Kun aloitimme tämän hankkeen useita vuosia sitten, mitä se oli toivoimme saavuttaa? Nämä ovat kysymyksiä, joihin meidän edelleen kysyä, ja kysymyksiä, jotka laittaa tämän yrityksen testi. Haluamme analysoida ja suunnitella. Kun perusta Humboldt-Viadrina School of Governance, olemme laajentaneet Alexander von Humboldt käsitys yhtenäisyyden tutkimuksen ja opetuksen myös ajatusta "foorumi." Se on tällä foorumilla, että kehitys ja siirto teoreettisen tiedon tarjoaa perustan toiminnan. Koulu uusi kolmenlaisia ​​opiskelemaan on mitä innostaa opiskelijoita toimimaan niitä ongelmia, joita välit politiikan, yritysten ja kansalaisyhteiskunnan. Haluamme olla katalysaattorina uudistuksen. Tavoitteena käytäntöä suuntautunut Master of Public Policy koulutusohjelma tarjoama European University Viadrina Frankfurt (Oder) ja Humboldt-yliopistossa Berliinin HUMBOLDT-Viadrina School of Governance on suunnittelun ja onnistunut täytäntöönpano konkreettisia hankkeita. Tavoitteena opiskelemaan on antaa opiskelijoille keinot teoreettisesti perustaa ja pohtimaan mahdollisuutta toteuttaa todellista ja kestävää yhteiskunnalliset muutokset: varainhankinnan käsite, joka jää piirustuspöydällä on vähän hyötyä, mutta hakemus kukaan voi testata sen mahdollisuuksia saada aikaan tarvittavat uudistukset. Tällä tavoin Humboldt-Viadrina School of Governance on laitos rakentuu eri säätiöt: käymme soveltavaa tutkimusta ja tarjoavat käytännönläheisen Master of Public Policy tutkinto, kun taas vuonna toimia foorumina, tuomme ihmiset yhteen, jotka yhdessä käsittelevät haasteisiin nyky. Olemme itsenäinen ja kriittinen näyttelijä, joka osallistuu, tulee mukana ja lopulta vaikutukset muuttuvat. Aiomme mitata toimien vertailu toteutuneisiin lukuihin, ei vain vedota abstrakti, teoreettisia standardeja.

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Of Public Policy

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Saksa Berlin

Master of Public Policy tutkinto on opinto-ohjelma yhdessä suunnittelema European University Viadrina Frankfurt (Oder) ja Humboldt-yliopistossa Berliinissä, ja sitä hallinnoi [+]

Master of Public Policy

&nbsp

Master of Public Policy tutkinto on opinto-ohjelma yhdessä suunnittelema European University Viadrina Frankfurt (Oder) ja Humboldt-yliopistossa Berliinissä, ja hallinnoi Humboldt-Viadrina School of Governance gGmbH.

Se käsittelee henkilöt, joilla on korkeampi koulutus alalla työskenteleville politiikan, talouden ja kansalaisyhteiskunnan instituutiot, joiden avulla voidaan kehittää, edistää ja toteuttaa mukautettu ratkaisu erilaisiin sosiaalisiin haasteisiin.

&nbsp

Politiikan, talouden ja kansalaisyhteiskunnan kuitenkaan enää toimia yksin käsitellä suuria haasteita yhteiskuntiemme kohtaavat.Mukaisesti yleisen lähestymistavan Humboldt-Viadrina School of Governance, tavoite Master in Public Policy on siis tarjota sinulle koulutusta täytyy työskennellä sosiaalisesti ja poliittisesti sitoutunut yrittäjä, voivat tehdä päätöksen ja suunnata muutosta, mutta myös mahdollisuus toimia välittäjänä ja vuorovaikutuksessa sekä kolmen alueilla taloustieteen, politiikan ja kansalaisyhteiskunnan. ... [-]