Institute for Cultural Diplomacy (ICD) - The Center for Cultural Diplomacy Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Center for Cultural Diplomacy Studies (CCD) Institute for Cultural Diplomacy (ICD) on maailman johtava keskus tutkimus kulttuuridiplomatian, joka tarjoaa koulutus- ja urakehitysmahdollisuuksia henkilöille, kiinnostuneita jatkamaan jatkokoulutuksen ja uran korkeakoulujen, diplomatian, hallinnon, ja / tai yksityisen sektorin , liittyvät joko kokonaan tai osittain alan kulttuuridiplomatian. CCD keskittyy erityisesti tutkia tasapainottamista välillä kovaa ja pehmeää voimaa, prosessi globalisaation toisistaan ​​riippuvaisia ​​maailmassa, kansainvälinen talous ja liiketoiminnan monikulttuurisuus, kulttuurienvälinen vuoropuhelu ja vaihto, ihmisoikeudet, uskonto, ja kyky kulttuurisesti aloitteet edelleen keskinäistä ymmärrystä ja puolestaan ​​edistää maailmanlaajuista rauhaa ja vakautta.

CCD ohjelmat tarjoavat runsaasti johtajuutta ja antaa opiskelijoille valmiudet muokata tulevaisuuttaan johtotehtävissä, kun käsitellään kriittisiä kysymyksiä haastava nykymaailmassa. Ohjelmat tarjoavat kehittynyttä osaamista ja analyyttisiä välineitä tutkimuksen ja käytännön kulttuuridiplomatiaa ja mahdollisuudet, että se on muotoiluun kansainväliseen politiikkaan ja maailmanlaajuiset strategiat CCD ohjelmat on jaettu seuraaviin ryhmiin: etäopetuskursseja Professional Development todistus ohjelmia, ja tutkinto ohjelmia kulttuuridiplomatiaa.

CCD tiedekunta koostuu professoreiden, korkean profiilin poliitikot ja kokeneita ammattilaisia ​​julkisen ja yksityisen sektorin.

CCD tiedekunnassa ja neuvontapalvelut jäsenet ovat työskennelleet tiiviisti ja kollektiivisesti suunnitella innovatiivisia koulutusohjelmien jotka tarjoavat ainutlaatuinen lähestymistapa tutkimuksen kansainvälisten suhteiden aloilla, globaalin talouden, kulttuurien väliset suhteet, taide ja kulttuuri, globalisaatio ja globaalin hallinnan. Perinteinen akateeminen komponentit tutkinnon näillä aloilla on sovitettu dynaamisessa, nopeasti muuttuvassa maailmassa. Tätä varten meidän lähestymistavan nykyajan globaalin asioihin keskitytään myös yhä tärkeä rooli pehmeää voimaa ja kulttuurinen diplomatia maailmanpolitiikassa.

Ohjelmat ovat ainutlaatuisia ja innovatiivisia niiden sisältö ja lähestymistapa ja tarjota ammatillista kehittymistä kulttuuridiplomatiaa ja siihen liittyvillä aloilla. Opiskelijoiden kiinnostusta ulkopolitiikassa, kansainväliset asiat, kulttuurin diplomatia, valtio-oppi, tai kansainvälinen talous, ohjelmat tarjoavat alustan, josta opiskelijat voivat saada käytännön kokemusta ja korkean tason tietoa; varustaminen opiskelijoille välineitä käynnistää uransa jo ennen opintojensa.

CCD Koulutusohjelmat toimivat yhteisen kumppanuuden akatemian kulttuuridiplomatiaa ja johtavien eurooppalaisten yliopistojen. Tutkinnot ovat kaikki myöntämiä yliopistojen, joita pidetään täysin akkreditoitu korkeakoulujen kanssa oikeuden myöntää korkeakoulututkintoja ovat osa Bolognan prosessin asetettu paikalleen Euroopan komissio, ja käyttää eurooppalaista opintosuoritusten ja arvosanojen siirtojärjestelmä (op) myöntää astetta. Ohjelmat tarjoavat opiskelijoille etu oppimisen eri Euroopan suurkaupunkien ja siten mahdollisuus saada akateemisia, ammatillinen ja henkilökohtainen kokemus elämästä eri kulttuureissa.

Yhteistyökumppanit yliopistot keskus kulttuuridiplomatiaa Studies

Sienan yliopisto, sijaitsee kaupungissa Siena, Toscana, on yksi vanhimmista yliopistoista Italiassa ja sellaisenaan, on rikas ja kiehtova historia. Perustettu vuonna 1240, se on itse asiassa ansiosta yliopisto että monet kaupungin historiallisesti merkittäviä rakennuksia ei menetetty, koska he tottuivat opiskeluun tilat ja tiedekunnan laitoksella. Sen perustamisesta lähtien, Sienan yliopisto on kasvanut asuu yli 20000 opiskelijaa ja kouluja omistettu eri aloilla kuten Engineering, Economics, humanistinen, filosofia, ja valtio-oppi. Tehtävänä yliopisto on vaalia yhteisö opiskelijoiden motivoi tiedonjano ja oppimista, jossa tarkkaavainen ja lähestyttävä akateemisen henkilöstön kanssa monia innovatiivisia palveluja käytettävissään.

Sienan yliopisto tarjoaa modernit mukavuudet, kirjastot, ja laboratoriot, ja tarjoaa kaikki sen opiskelijoille valikoimaan palveluita, mukaan lukien kutsuva istunto, suunta ja jatkuvaa ohjausta, tuki vammaisille opiskelijoille, ja ura palvelut. Toinen ainutlaatuinen piirre tämän historiallisen yliopisto on sen kasvitieteellinen puutarha, Orto Botanico dell'Università di Siena, kaunis tila viljellyt yliopiston vuodesta 1588, jolloin se alkoi nostaa lääkekasvit. Sienan yliopisto kampuksilla perustuvat kaupungissa, ja paljon elämää kaupunkiin on keskittynyt yliopisto itse lähes puolet väestöstä Sienan osallistuu toimielimen.

Sienan yliopisto on koti erittäin monikulttuurisen opiskelija pohja, johtuu suurelta osin sen aktiivinen akateemista yhteistyötä eurooppalaisten ja kansainvälisten järjestöjen ja instituutioiden. Yliopisto tukee Erasmus-ohjelmaan, 300 Erasmus ulkomaisten apurahoja ja noin 30 Erasmus-sijoitus apurahoja myönnetään vuosittain. Yliopisto on myös sopimuksia 72 ulkomaisten yliopistojen kansainvälistä tohtoritutkinnolle ja 20 ulkomaisten yliopistojen kansainvälistä maisterintutkintoa. Helpottamiseksi akateemisen vaatimukset kuin monet kansainväliset opiskelijat kuin mahdollista, yliopisto tarjoaa myös tutkinto-ohjelmia opetetaan Englanti, sekä italialaisia, ja on perustanut Kansainvälinen Place, "toimisto varmistaa kansainvälisiä opiskelijoita ovat täysin tuettuja ja mukava integroitumaan yliopistomaailmaan vieraassa maassa. Kaikki nämä tekijät ovat paikallaan tarjota perustan oppilaita kokemaan kulttuurisesti monipuolinen akateemisen ympäristön koko ajan yliopistossa Sienan, mikä rikastuttaa niiden kulttuurien ymmärtämistä ja paremmin valmistaa heitä työelämään kansainvälisellä areenalla.

Lisätietoja Sienan yliopisto löytyy TÄSTÄ

Furtwangen University (HFU) on yksi Saksan johtavista yliopistoista ja tunnustettu sen huippuosaamisen seuraavilla aloilla: korkea laatu ja innovaatiota opetuksessa, vahva käytännön painopiste tekemällä yhteistyötä teollisuuden, kansainvälisen huomion, soveltava tutkimus, täydennyskoulutuksen ja elinikäisen oppimisen, yhteistyön ja motivaatio, sosiaalinen vastuu ja turvaaminen tulevaisuudessa.

Furtwangen yliopiston ydin painopiste on tieteeseen perustuva, käytännön koulutusta. Vanhat rajat oppiaineissa poistetaan tieteidenvälistä hankkeisiin. HFU on johtava asiantuntija aloilla tekniikan, tietojenkäsittelytiede, tietojärjestelmät ja hallinta, tekniikan hallinta, media, kansainvälisen liiketoiminnan ja terveys. Valikoima kursseja ja ohjelmia parannetaan jatkuvasti huomioon ottamiseksi innovatiivista kehitystä. Tavoitteenamme on tarjota Tulevaisuutta koulutusohjelmien lahjakkaille nuorille, myöntämällä laadukkaita, akkreditoitu astetta jotka avaavat poikkeuksellisia uramahdollisuuksia. Samalla tuemme matka meidän opiskelijat tekevät kohti tulossa vastuullinen ja pätevä yksilöiden kykyä tunnistaa ja ratkaista ongelmia itsenäisesti. Lisäksi kautta soveltava tutkimus ja akateeminen ammatillista kehitystä, meidän yliopisto tukee seuraavan sukupolven tutkijoita edistämään innovaatiota parantaa taitoja yritysten ja yhteiskunnan.

HFU tukee kansainvälistä koulutusta, tutkimusta ja kulttuurivaihtoa työskentelemällä yhteistyössä yliopistojen ja yrityksiä ympäri maailmaa. HFU kehittää koulutusohjelmiin jossa keskitytään kansainvälisten mahdollisuuksien ja vaatimuksia ja takeita siitä, että ne tunnustetaan ympäri maailmaa. Sisällyttäminen kansainvälisen kehityksen kurssin sisältöä ja opetuksen vieraiden kielten ja kulttuurien taitoja, sekä tarjoamalla rahoitusta matkustaa ulkomaille, kaikki auttavat valmistella tutkinnon työtä kansainvälisessä ympäristössä. HFU kansainvälistä profiilia vahvistaa edelleen maailmanlaajuisesti yhteistyö ja kumppanuudet: opintokokonaisuudet ulkomailla; yhteinen asteen sopimuksia; rekrytointi kansainvälisten opiskelijoiden, henkilökunnan ja professorit; ja kansainvälinen tutkimusyhteistyö sopimuksia.

Lisätietoja HFU löytyy täältä

Babes-Bolyain yliopisto (BBU) on julkinen korkeakoulun, joka on isäntänä 105 erikoisalojen, 1700 Tiedekunnan jäsenet, ja 50000 opiskelijaa, ja tarjoaa tällä hetkellä kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinnot sekä kehittynyt jatko-opintoja. BBU tehtävänä on edistää ja ylläpitää kehitystä erityisten kulttuurin osatekijöiden paikallisella, alueellisella, kansallisella, ja kansainvälisen yhteisön, jossa nämä komponentit ovat: • toiminta-kulttuuri perustuu systemaattiseen ja innovatiivista osaamista (kulttuurin tieteellistä ja teknologista osaamista, organisatorinen toimivalta ja kansalaisyhteiskunnan osaaminen) • pysyvä ja innovatiivinen oppimiskulttuuri • monikulttuurisuus, kulttuurien välistä vuoropuhelua, ja yhteistyötä eri uskontojen • kulttuurin henkilökohtaisen ja moraalisen kehityksen • kulttuurin aktiivista asennetta ja osallistuminen • kulttuurin itsensä kehittämiseen • kulttuuri integraation ja monimuotoisuuden sekä globalisaation, kunnioittaen identiteetti ja vastavuoroisuuteen Babes-Bolyain yliopisto, aluksi käsitetään jesuiitta kollegio perusti Prince Stephan Bathory vuonna 1581, on vanhin akateeminen laitos Romaniassa joka ilmentää koko akateeminen perinne Transilvaniassa. Virallisesti keksi Babes-Bolyain yliopisto vuonna 1959, mutta historia vuodelta 16th Century, Romanian yliopistossa johtuu pitkä kehitys pyrkimykset luoda sivuston korkea-asteen opintoja Transilvaniassa.

Lisätietoja BBU löytyy täältä

Bukarestin yliopisto (UOB), Entinen Pyhän Savan akatemia, perustettiin virallisesti vuonna 1864 annetulla määräyksellä prinssi Alexandru Ioan Cuza, ja on nyt tullut yksi johtavista korkeakoulujen Romaniassa. Yli 30000 opiskelijaa, peräisin Romaniasta ja monipuolista maissa ympäri maailmaa, osallistua Bukarestin yliopisto. Koska jakautuminen Neuvostoliiton mallin koulutuksen 1989-1990, yliopisto on täydellisesti uudistettu ja on nyt laajentunut huomattavasti. Tämän lisäksi laaja valikoima tieteenalojen yliopisto on oma itsenäinen kustantamo sekä yli 50 tutkimuslaitosten ja ryhmien, kuten Institute for Political Research, Institute for Matematiikan ja keskuksen Nuclear Research. Se tarjoaa myös lukuisia kesäkursseja, maisterin ja tohtorin ohjelmia lisäksi sen perustutkintoa ohjelmia.

Bukarestin yliopisto ylläpitää vahvat suhteet laajemman akateemisen yhteisön kautta kahdenvälisten sopimusten yli 50 yliopistojen maissa kuten Algeriassa, Itävalta, Belgia, Bolivia, Bosnia-Hertsegovina, Brasilia, Bulgaria, Kypros, Chile, Kiina, Egypti, Suomi, Ranska, Georgia, Saksa, Iso-Britannia, Kreikka, Unkari, Iran, Intia, Italia, Japani, Kazakstan, Meksiko, Marokko, Moldovan tasavalta, Senegal, Singapore, Etelä-Korea, Espanja, Slovenia, Arabiemiirikunnat, Yhdysvallat, Ruotsi, Venäjä, Tunisia, Turkki, Ukraina ja Uruguay.

Yliopisto on myös osallistunut aktiivisesti eurooppalaisissa ohjelmissa kuten Erasmus ja Lingua, ja on saanut lukuisia eroja kuten 2000 National akateemista huippuosaamista Diploma, ja 2004 National Academic Excellence mitali.

Lisätietoja Bukarestin yliopisto (UOB) löytyy täältä

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

MA Kulttuuriministeriössä Ja Kansainvälisessä Musiikissa / Tapahtumissa (mukaan Lukien Urheilutapahtumat)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Saksa Berlin Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh + 2 lisää

Yhden vuoden maisterin tutkinto kulttuuriministeriössä ja InternationalMusic / Events ovat yhden vuoden ohjelmia, joita Länsi-Skotlannin yliopisto (UWS) tarjoaa yhteistyössä Kulttuuripedagogiikan Akatemian kanssa. [+]

Yhden vuoden maisteriohjelma kansainvälisessä musiikissa Yhden vuoden maisteriohjelma kansainvälisissä tapahtumissaKoulutusohjelmia tarjotaan Länsi-Skotlannin yliopistossa (UWS) yhteistyössä kulttuuriministeriön Akatemian kanssa

Tietoa maisteri kansainvälisessä musiikissa

Mahdollisuus luoda ohjelma sellaisten ammattilaisten kouluttamiseksi, jotka aikovat osallistua kansainvälisiin diplomaattisuhteisiin, jotka toimivat musiikin "pehmeän voiman" avulla. Nämä henkilöt voivat osallistua kansainvälisten live-tapahtumien (kansainvälisten musiikkifestivaalien, kansainvälisten urheilutapahtumien avajaisten) järjestämiseen ja koordinointiin, kansainvälisten musiikkiprojektien tallentamiseen tai lähettämiseen (War Child -hyväntekeväisyys, Eurovision laulukilpailu) rajat ylittävien / kulttuurienvälisten aloitteiden toteuttaminen (Derryn Nerve Center, British Councilin musiikkitapahtumat).... [-]


Master Of Arts Kansainvälisen Talouden, Liiketoiminnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 20 - 24 kuukautta October 2018 Saksa Berlin

Furtwangenin yliopisto (HFU) ja Kulttuuripedagogiikan Akatemia ovat yhteisiä kumppanuussuhteita tarjoavia instituutioita, jotka tarjoavat maisterin tutkinto-ohjelman, joka kouluttaa opiskelijoita eri puolilta maailmaa useissa International Economics, Business [+]

2 vuotta MA-ohjelma kansainvälisessä taloustieteessäTutkinnon tarjoaa Furtwangenin yliopisto (HFU) yhteistyössä kulttuuriministeriön Akatemian kanssa

* jos olet suorittanut 4 vuotta BA: n opintoja - tai sinulla on minimaalinen työkokemus. yksi vuosi sen jälkeen, kun olet suorittanut 3 vuoden BA-opinnot tai lisätutkimukset valmistumisen jälkeen, saatat olla oikeutettu myös lyhyen kappaleen ohjelmaan, 3 lukukauden sijasta (4 sijasta) - 2 opintojaksoa ja 1 lukukausi opinnäytetyölle. Ohjelman lyhyt kappale kuluttaa vain 9 000 euroa (12 000 euron sijaan).

Furtwangenin yliopisto (HFU) ja Kulttuuripedagogiikan Akatemia ovat yhteisiä kumppanuussuhteita tarjoavia instituutioita, jotka tarjoavat maisterin tutkinto-ohjelman, joka kouluttaa opiskelijoita eri puolilta maailmaa useissa International Economics, Business... [-]


Yhden Vuoden Maisteriksi Inernational Economics, Business

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2018 Saksa Berlin

Kansainvälisen talouden maisterin tutkinto [+]

Kansainvälisen talouden maisterin tutkinto

Tutkinto tarjoaa kattavan perustan useille kansainväliseen taloustieteeseen, liike-elämään ja globaaliin politiikkaan liittyvillä akateemisilla aloilla, joissa korostetaan erityisesti kulttuuripoliittista diplomatiikkaa sekä sen historiallista ja nykyaikaista soveltamista julkisella sektorilla sekä yksityisellä sektorilla ja kansalaisyhteiskunnalla. Tutkinto valmistelee opiskelijoita uran eri aloilla, kuten kansainvälisten suhteiden, humanististen, liike-elämän, rahoitusalan, politiikan ja kulttuurin alalla, kiinnittäen erityistä huomiota kulttuuripedagogiikan instituutioihin ja kulttuuripedagogiikan soveltamiseen ulkomaisten politiikka ja kansainvälinen taloustiede. Ohjelma käsittelee nykyaikaisia ​​kansainvälisiä kysymyksiä, luokkahuoneen seminaareja ja luentoja sekä koulutusta... [-]


Yksi Vuosi Master Of Arts Kansainvälisten Suhteiden Ja Kulttuuridiplomatiaa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 3 lukukautta October 2018 Saksa Berlin

MA Degree kansainvälisten suhteiden ja Cultural Diplomacy on 3 lukukautta "ohjelman tarjoamia Furtwangen University (HFU) yhteistyössä Academy for Cultural Diplomacy. Ohjelma tarjoaa perustan kansainvälisten suhteiden ja Cultural Diplomacy, käyttämällä historiallisia ja tapaustutkimus lähestymistavan puitteissa kansainvälisten suhteiden teoriaa ja poliittisen tieteen. Tutkinto keskittyy useiden tieteenalojen liittyvät kansainväliset suhteet, globaali politiikka ja Global Governance, jossa painotetaan erityisesti Cultural Diplomacy ja sen historiallinen ja nykyaikainen sovellus julkisen sektorin, yksityisen sektorin ja kansalaisyhteiskunnan kanssa. [+]

Short Track MA Program in International Relations & kulttuuridiplomatiaa

Tutkinto tarjoavat tarjoavat Furtwangen University (HFU), Saksa yhteistyössä Academy for Cultural Diplomacy

MA Degree kansainvälisten suhteiden ja Cultural Diplomacy on 3 lukukautta "ohjelman tarjoamia Furtwangen University (HFU) yhteistyössä Academy for Cultural Diplomacy.

Ohjelma tarjoaa perustan kansainvälisten suhteiden ja Cultural Diplomacy, käyttämällä historiallisia ja tapaustutkimus lähestymistavan puitteissa kansainvälisten suhteiden teoriaa ja poliittisen tieteen. Tutkinto keskittyy useiden tieteenalojen liittyvät kansainväliset suhteet, globaali politiikka ja Global Governance, jossa painotetaan erityisesti Cultural Diplomacy ja sen historiallinen ja nykyaikainen sovellus julkisen sektorin, yksityisen sektorin ja kansalaisyhteiskunnan kanssa. Ohjelmassa käsitellään nykyajan kansainvälisiä kysymyksiä, luokkahuoneessa seminaareja ja luentoja sekä koulutus-ja kulttuuritapahtumia, konferenssit, ammatillinen koulutus, matkat, vierailuja ja tapaamisia ulkomaisten virkamiesten, jotka on edelleen sisällytetty opetussuunnitelmaan. Opiskelijat tapaavat johtavien asiantuntijoiden kanssa työskentelevien kansainvälisten järjestöjen, suurlähetystöt ja korkeakoulut, ja ryhtyy asiantuntijoiden kanssa aloilla kansainvälisten suhteiden, Global Governance, Viestintä, politiikka, ihmisoikeudet, kulttuuri, Peace Building, Monenkeskinen diplomatia, konfliktinratkaisu, ja kehittäminen.... [-]


Videot

Cultural Diplomacy Studies - The Center for Cultural Diplomacy

Ota yhteyttä
Postiosoite
Institute for Cultural Diplomacy
Gemthinerstr. 20

DE
Asiointiosoite
Institute for Cultural Diplomacy
Gemthinerstr. 20

Berlin, Berlin, D-10785 DE