Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Master ohjelmat CSR ja johtaminen, Sustainability Saksassa Päätoiminen ja etäopiskelua.

Master of Arts (MA) in Responsible Management (MRM) on 15 kuukauden college koulutus. Ohjelma on kansainvälinen Executive tutkinto-ohjelmia, jotka antavat nykyisiä ja tulevia johtajia tarvittavat tiedot ja työkalut toteuttaa hankkeita kestävyyttä ja CSR erityyppisten organisaatioiden keskitytään tuloksiin. Ohjelma noudattaa YK ja PRME kestävän kehityksen periaatteet ja useat opettajat ovat jäseninä työryhmien liittyvien YK: n Global Compact -aloitteeseen.

On suuri tarve johtajia alalla kestävän kehityksen ja sosiaalisen vastuun. Ohjelma on joutunut ajatus, että yritysten yhteiskuntavastuu on väline viedä eteenpäin kestävää kehitystä yrityksissä ja organisaatioissa. Keskeistä koulutus on strateginen johtaminen kestävyyden. Opiskelijat saavat perusteellinen tuntemus menetelmät jäsentää käsitteitä, menetelmiä ja välineitä, jotka tukevat suunnittelun ja päätöksenteon kestävän kehityksen strategian. Ilman, että yritysten yhteiskuntavastuu on oltava liiketoiminnan este.

Lisäksi täydentää metodologia teoria johtajuutta monimutkaisuus. Painopiste on, miten työntekijät voivat olla mukana muuttaa ja miten organisaatiot voivat analysoida niiden ympäristön nopeasti ja kehittyä joustava, mukautuva organisaatiot, jotka voivat toimia ennakoivasti ja strategisesti kestävään kehitykseen. Useita täydentäviä teorioita alalla kestävän sisältyy ohjelmaan ja rakentuu suhteessa keskiosiin. Ohjelman sisällä, opiskelijoille kokonaisvaltainen käsitys siitä, miten liiketoiminnan etiikka, CSR ja kestävyys linkitetty johtajan näkökulmasta.

Opiskelijat saavat käyttöönsä monitieteistä koulutusta luokat sekä online-ja offline. Opiskelijat käyvät läpi erilaisia ​​seminaareja. Meillä hakea verkossa tutkimusten kautta e-oppimisen, webinars ja MOOCs. Tavoitteena on, että opiskelija kehittää tietojaan ja taitojaan Yhteiskuntavastuu, Business Ethics, Sustainability, sosiaalinen yrittäjyys ja sosiaalinen innovaatio. Tutkimukset edellä mainituilla aloilla avulla opiskelijat bredar tietämystään eri tutkimusaloilla, jossa he voivat poimia konsepteja ja työkaluja käytännön soveltamista Sustainability ja CSR hankkeita. Lisäksi opiskelijat kansainvälistä kokemusta ja parempia uramahdollisuuksia kaikkialla Euroopassa.

Master of Arts koulutusohjelma antaa sinulle mahdollisuuden: • Study yksi suurimmista yliopistoista Saksassa • Voit suorittaa opinnot Berliinissä, elinvoimainen kaupunki, jossa on paljon liikettä ja monia valinnaisia ​​toimintoja. • kyky käyttää tietoa kestävän kehityksen ja Business Ethics • Osallistuminen International Master-ohjelmat ja luoda kontakteja opiskelijoiden kanssa monista muista maista. • Mahdollisuus opiskella verkossa. • Voit osallistua seminaareihin alla sertifioitu ohjelmaa. • mahdollisuus tuplata määrin ja rakentaa kanssa MBA koulutuksen kautta kumppanimme yliopistoissa Saksassa. • Kyky hyvittää itse opintopistettä jatkamaan korkea-asteen opintoihin. • Laaja tietosi sekä saksaksi ja Englanti.

Lisätietoja kriteereillä täytä lomake vieressä yksi tutkimuksen ja ura neuvonantajien sinuun yhteyttä.

Sijainnit

Berliini

Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management

Osoite
Institute Corporate Responsibility Management
Guertelstr. 29a/30

10247 Berliini, Berliini, Saksa
Puhelin
+4930293309291

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin