International Graduate Center - Hochschule Bremen

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kansainvälinen tutkijakeskus

Kansainvälinen tutkijakoulu on suunnattu tuleville johtajille. Tarjoamme joustavia osa-aikaisia ​​ja kokopäiväisiä MBA- ja Masters-ohjelmia opiskelijoille ja nuorille ammattilaisille ympäri maailmaa. Yliopistotason yliopistojen ja yritysten verkoston kautta tarjoamme laadukkaan akateemisen koulutuksen päällikön tasolla Bremenin sydämessä.

Ainutlaatuinen Saksassa

Kansainvälinen tutkijakeskus (IGC) on jatko-opintojen ja tieteellisen jatkokoulutuksen keskusinstituutti Bremenin yliopistossa. Kuten mikään muu laitos Saksassa, innovaatio ja perinteet ammattikorkeakoulussa Bremen yhdistyvät onnistuneeksi konseptiksi HVK: ssa. Yli 200 oppilaasta yli 40 maasta, 15 maisteriohjelmaa, joista 12 MBA-ohjelmaa, ammattikorkeakoulun jatkotutkinto Bremen on yksi Saksan johtavista tutkijakouluista.

HVK: lla on pyrkimys kouluttaa ihmisiä parhaiten johtajuustyöhön ja tarjota heille erittäin hyvä lähtökohta onnistuneelle uralleen. Hallituksen johtamiskoulutuksessa johtajille ja nuorille ammattilaisille HVK: lla on erinomainen asema Saksassa laadun ja konseptin suhteen sekä kansainvälisen ja kulttuurienvälisen lisäkysymyksen opetuksessa. HVK välittää muun muassa nykyaikaista liikkeenjohdon osaamista, johtamismenetelmiä sekä sosiaalisia ja kansainvälisiä taitoja, joita tarvitaan myös johtotehtävissä. HVK: n tutkimus voidaan suorittaa osa-aikatyönä osa-aikatyönä tai kokopäivätyössä yhden vuoden kuluessa. Kokenut luentojen, korkean suorituskyvyn omaavien opiskelijoiden ja sitoutuneiden työntekijöiden ryhmä takaa laadukkaan, kansainvälisen ja käytännöllisen.

Sijainnit

Bremen

International Graduate Center

Osoite
International Graduate Center Hochschule Bremen Süderstraße 2
D-28199 Bremen, Bremen, Saksa
Puhelin
+49 421 59054782