IUBH Fernstudium

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Etäopiskelun edelläkävijä

IUBH Fernstudium tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden valmistautua uraansa joustavalla ja käytännöllisellä tavalla. Kiinnitämme erityistä huomiota työhön ja ihmisiin, jotka ovat muuten läheisesti mukana ajan suhteen ja jotka haluavat kehittyä ammatillisesti ja henkilökohtaisesti ydintehtäviensä suorittamisen lisäksi.
Jotta voimme tarjota tämän mahdollisimman monelle ihmiselle, tavoitteemme on tehdä ohjelmista ja tarjouksistamme mahdollisimman joustavia ja innovatiivisia, mutta tinkimättä laadusta.

Siksi pidämme erityisen tärkeänä teknisen asiantuntemuksemme ja korkean palvelusuuntauksemme yhdistämistä: erinomaisen tuen ja neuvojen muodossa sekä ammattimaisella ja innovatiivisella opetusmateriaalilla.

Meille on ominaista:

  • Edistämme henkilökohtaista kehitystä joko kokopäiväisesti, osa-aikaisesti tai perheen kanssa.
  • Kurssisisältömme tarjoaa korkeatasoista käytännön suuntautumista.
  • Olemme mukana lukuisia alan asiantuntijoita.
  • Opiskelijamme hyötyvät korkealaatuisista ja multimedian opetusmateriaaleista.
  • Etäopiskelumme on mahdollisimman joustavaa - sekä ajasta että tilasta.
  • Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa ja valmennusta opiskelu- ja ura-asioissa.
  • Opiskelijamme, luennoitsijamme ja yhteistyökumppanimme voivat aktiivisesti osallistua oppimisen sisällön, materiaalien ja palveluiden jatkokehitykseen.
  • Takaamme kaikkien kurssien, materiaalien ja palvelujen yhdenmukaisen laadunvarmistuksen.

"Liiketalouden tutkinnon suorittaminen on monin tavoin kannattavaa. Yhtäältä tutkinnon suorittaneet ovat hyvin koulutettuja generalistoja, ja toisaalta he ovat valinneet erikoistumisensa kautta myös laajan asiantuntemustiedon tietyistä toimialoista ja toiminnoista. Valmistuttuaan tutkinnon suorittaneilla on erittäin hyvät uranäkymät. "

Professori Dr. Holger Sommerfeldt
Akateeminen suunta IUBH Fernstudium

Faktat ja luvut

Valmistelemme yli 30 000 opiskelijaa erilaisissa opinto malleissa menestyväksi uran alkuun. Täältä löydät yleiskatsauksen muista IUBH: ta koskevista tosiasioista ja numeroista.

opiskelija > 30 000
Opinto-ohjelmat > 100 kandidaatin, maisterin ja MBA-ohjelmaa
Opiskelumallit 4 (etäopiskelu, kaksoisopiskelu, läsnäolotutkimus, osa-aikainen opiskelu)
Kampuspaikat > 20 Saksassa ja Itävallassa
Tutkimuskeskukset > 40
Professorit, luennoitsijat, työntekijät

> 650

IUBH: n tehtävälausunto

IUBH: n toiminnalla ja jatkokehityksellä on seuraava tehtävä ja visio:

tehtävä

Annamme opiskelijoillemme parhaan mahdollisen tutkimustuloksen räätälöityjen, yksilöllisten tarjousten ja innovatiivisen teknisen tuen avulla, joka perustuu tutkimuksen ja opetuksen nykytilaan, jotta pystymme siirtämään työn onnistuneesti. Tuemme yrityskumppaneitamme parhaalla mahdollisella tavalla heidän tavoitteidensa saavuttamisessa.

visio

IUBH on innovatiivisin ja laadullisesti johtava urasuuntautuneiden opiskelijoiden ja jatkokoulutustarjousten tarjoaja opiskelijoille ja yrityksille Euroopassa. Edelläkävijänä työhön liittyvän oppimisen digitalisoinnissa ja henkilöstön kehittämisessä parannamme oppimisen menestystä kestävällä, tehokkaalla ja mitattavalla tavalla suhteessa kaikkiin kilpailijoihin ja profilioimme itsemme sovelluskeskeiseen tutkimukseen.

Palkinnot, akkreditoinnit ja sertifikaatit

Sijainnit

Huono Honnef

Osoite
IUBH Fernstudium
Mülheimer Str. 38

53604 Huono Honnef, Nordrhein-Westfalen, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin