IUBH University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

IUBH : n IUBH University of Applied Sciences tarjoavat korkeakoulututkinto-ohjelmia, joilla on vahva kansainvälinen painopiste: kaikki kurssit opetetaan englanniksi, opetussuunnitelma mukautetaan kansainvälisten yritysten tulevaisuuden tarpeisiin. Professorit ja opiskelijat yli 85 maasta tapaavat ja työskentelevät yhdessä kampuksella.

Tuemme tuhansia opiskelijoita erilaisissa opinto malleissa uran alussa tai kehittäessään. Thüringenin osavaltion talous-, tiede- ja digitaalisen yhteiskunnan ministeriö vastaa IUBH kansainvälisestä yliopistosta kaikilla korkeakoululain aloilla.

Tehtävänanto

Palveluna kansainvälisille johtamismahdollisuuksille

Kansainvälisesti palkattujen johtajien profiilivaatimukset ovat muuttuneet. Tunnustimme tämän ensimmäisenä yksityisenä, valtion tunnustamana yliopistona, joka toimii yksinomaan palvelualalla.

Houkuttelevilla kandidaatin ja maisterin tutkintokursseillamme haluamme asettaa uudet standardit uuden sukupolven johdolle. Ohjelmillemme on ominaista ainekohtaisten tietojen ja pehmeiden taitojen tehokas siirtäminen valmistamaan tutkinnon suorittajat haastavaan johtamistyöhön.

Missiomme koostuu seuraavista neljästä avaintekijästä:

1. Kansainvälisyys

IUBH on suunnattu globaalien markkinoiden vaatimuksiin

Opiskelu IUBH tekee mahdolliseksi uran globaalissa ympäristössä. Elämme tämän hyvityksen perusteella, että englanti on opetuskieli ja kampuksellamme käytetty kieli. Annamme kansainvälisyyttä myös monien muiden erityispiirteiden kanssa:

  • Asiantuntijamme ja tiedekunnan edustajat ympäri maailmaa opettavat sekä teknistä tietämystä että pehmeitä taitoja.
  • Ylläpidämme useita yhteistyökumppaneita yliopistojen kanssa Euroopassa, Amerikassa, Australiassa ja Aasiassa.
  • IUBH : lla kansainvälisen kysynnän kieliä opetetaan syventäville äidinkielenään puhuville kielille ja kehitetään ylimääräistä kulttuurienvälistä viestintäosaamista.
  • Kampusillamme on tällä hetkellä opiskelijoita yli 110 kansallisuudesta / maasta.

Opiskelijoillemme kansainvälinen sitoutuminen kannattaa monin tavoin. N. 75% tutkinnon suorittaneista työskentelee menestyksekkäästi kansainvälisessä ympäristössä.

2. Käytännön merkitys

Teorian ja käytännön tiivis integraatio varmistaa erinomaiset uranäkymät

IUBH käytännön suuntautuminen on kokenut omakohtaista. Opetussuunnitelmassa on useita näkökohtia, jotka heijastavat tätä, esimerkiksi harjoittelujakson osallistuminen, keskusteluja ja luentoja teollisuuden asiantuntijoiden kanssa sekä retkiä yrityksiin. Teorian ja käytännön integrointi on jokaisen opiskelijan päivittäinen todellisuus. IUBH tarjoaa luentojensa yhteydessä projektityötä ja tapaustutkimuksia.

Monet IUBH opiskelun IUBH ovat mahdollisia, koska IUBH ja sen tiedekunta pitävät tiiviissä yhteistyössä teollisuuden kanssa. Tiedekunnallamme on yhteys kaikkiin DAX 30 -yrityksiin, se on tunnustettu kansainvälisillä markkinoilla ja hyvin yhteydessä verkkoon yli 3 000 liikekumppanin kanssa.

3. Maine ja laatu

Lukuisat sertifikaatit ja palkinnot vahvistavat IUBH n erinomaisen maineen

IUBH saavuttaa säännöllisesti parhaat pisteet arvioinneissa. Hyvämaineiset akkreditoinnit, kumppanuudet ja jäsenyydet osoittavat yliopiston ja sen ohjelmien korkean laadun.

Vuonna 2009 osana institutionaalista akkreditointia IUBH sai korkeimman laatumerkinnän Saksan tiede- ja humanististen tieteiden neuvostolta (Wissenschaftsrat): ehdoton akkreditointi 10 vuodeksi.

IUBH on akkreditoinut kansainvälisen yrityshallinnon akkreditoinnin säätiö (FIBAA), ja se on saanut viisi opinto-ohjelmaansa viisi kultaista FIBAA-palkkion sinettiä. Siksi IUBH on yksi Saksan johtavista yliopistoista, joka on saanut vähintään viisi premium-sinettiä.

Vuonna 2012 IUBH sai laatumerkinnän myös hansalaiselta sertifiointitoimistolta, joka sertifioi IUBH opinto-ohjelmat tapana saada ammatillista koulutusta.

Vuonna 2012 IUBH sai kunnianosoituksen myös Internet- IUBH yhdistyksen (Verband Internet Reisevertrieb eV / VIR) parhaana yhteistyökumppanina.

IUBH on perustajajäsen globaaliin verkostoon "Hotel Schools of Distinction" (entinen "Johtava hotellikoulu") ja verkoston ainoa saksalainen yliopisto. Se on myös ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa saksalainen yliopisto, jonka kaksoistutkinnon matkailualan opinto-ohjelmat on sertifioitu Yhdistyneiden Kansakuntien maailman matkailujärjestössä (UNWTO). IUBH on Yhdistyneiden Kansakuntien akateemisen verkoston "Global Compact", "Hospitality Management Education" (CHME) jäsen ja "Quality Circle Events Studies" -yrityksen perustajajäsen. Liiketalouden alalla IUBH johdonmukaisesti kärjessä. Nykyisessä CHE- IUBH saavutti parhaat pisteet: luokassa ”kokonaisopinto-olosuhteet” (luokka 1.6) ja luokassa “käytännön suuntautuminen” (1.7).

4. Työllistettävyys

IUBH tutkinnon suorittaneilla on suuri kysyntä työmarkkinoilla

Valmistuneiden tutkimuksen tulokset puhuvat puolestaan: 94 prosenttia tutkinnon suorittaneista löytää työtä kolmen ensimmäisen kuukauden aikana ja kahden vuoden kuluttua 80 prosentilla on johtovastuu.

Nämä erinomaiset tulokset perustuvat siihen, että ammatillisen asiantuntemuksen opettamisen lisäksi keskitymme myös sosiaalisen ja kulttuurienvälisen osaamisen koulutukseen. Kun opiskelijat menevät ulkomaille tämän tiedon avulla, he voivat selviytyä kulttuurienvälisistä haasteista paljon helpommin.

Opinto-ohjelman lyhyt kesto ja pienissä oppimisryhmissä opiskelu ovat myös hyödyllisiä pääsylle ammatilliseen maailmaan. Nämä olosuhteet helpottavat vaihtoa opiskelijoiden keskuudessa ja läheisyyttä tiedekunnan kanssa - välttämättömiä tehokkaalle oppimiselle.

IUBH on ylpeä tutkinnon suorittaneista, jotka voivat nyt katsoa taaksepäin vaikuttavalle uralle. Heidän uransa ovat niin monipuoliset kuin tutkinto-ohjelmiemme työprofiilit.

Sen ei vain Tietoja IUBH : lta IUBH .

Mitä teemme eri tavalla

Me opetamme kokonaan englantia - valmistaudumme sinut kansainväliseen uraan

Englanti on ja pysyy globaalina kielenä. Monien työnantajien kanssa, etenkin kansainvälisessä ympäristössä, erinomainen englannin kielen taito tarjoaa sinulle parempia työ- ja uramahdollisuuksia. Opetamme kokonaan englantia, joten voit täydentää vieraiden kielten taitojasi.

Asuminen ja opiskelu englanniksi - IUBH

  • Opintosi ovat kokonaan englantia - joten opit tärkeitä erikoistuneita sanastoja ja parannat kykyäsi ilmaista itseäsi suullisesti ja kirjallisesti.
  • Ja asut ja opiskelet kansainvälisten opiskelijoiden kanssa kampuksella, jotta voit syventää englanninkielen taitojasi jokapäiväisessä elämässäsi.
  • Harjoittelu tai lukukausi ulkomailla antaa sinulle myös mahdollisuuden soveltaa englantiasi käytännössä ja saavuttaa entistä korkeampi kielitaidon taso.

Tee kansainvälisiä kontakteja ja hanki kulttuurienvälistä kokemusta - harjoittelujaksosi aikana ulkomailla tai lukukauden aikana ulkomailla

IUBH on ylläpitänyt laajoja kumppanuuksia Pohjois-ja Etelä-Amerikan, Aasian, Australian ja Euroopan yliopistojen kanssa monien vuosien ajan. Tämä tarkoittaa, että opiskelijoiden mahdollisuus hyödyntää ulkomaisia kumppaniohjelmia on hyvin monimuotoinen. Kansainvälinen toimistomme on keskusyhteyspiste kaikissa ulkomaille opiskelua koskevissa kysymyksissä.

Olemme integroineet myös harjoittelupaikan kandidaatin tutkinto-ohjelmiin, jotka voit tietenkin suorittaa myös ulkomailla. Harjoittelu antaa sinulle mahdollisuuden soveltaa kieltäsi ja asiantuntemustasi suoraan kansainvälisessä ympäristössä toimivissa yrityksissä.

Valmistamme sinut optimaalisesti kansainväliseen uraasi - kansainvälisesti merkittävän koulutussisällön avulla

Ohjelmien koulutussisältö tarjoaa erinomaisen perustan myöhemmälle uralle kansainvälisessä ympäristössä. Kiinnitämme huomiota tarjoamaan sinulle kansainvälisen näkökulman sekä yleisiin johtamismoduuleihin että aihekohtaiseen sisältöön. Tämä varmistaa, että sinulla on etu urassasi.

Sijainnit

Huono Honnef

Osoite
Mülheimer Str. 38
53604 Huono Honnef, Nordrhein-Westfalen, Saksa

Berliini

Osoite
Rolandufer 13
10179 Berliini, Berliini, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin