Lue virallinen kuvaus

IMIM on osa-aikainen opinto-ohjelmaan toteutetaan verkossa ja läsnä moduulit Saksassa, Itävallassa, Espanjassa ja Yhdysvalloissa. Se on suunnattu korkean potentiaalin yksilöitä puolivälin johdon tasolla yritysten ja innovatiivisia media yrittäjien rajapinnassa kehityksen, sisällön, tuotanto, jakelu, sääntelyn, rahoituksen, markkinoinnin - jotka kaikki edustavat arvoketjun kansainvälisen median. Opiskelijoilla tulee olla vähintään 5 vuoden käytännön kokemus. Tieteidenvälistä luonnetta on ytimessä tämän Maisteriohjelma, koska se koskee sekä eri aloilla, kuten talous ja journalismi, liike ja sosiaalinen vastuu, innovaatiot ja perinteet sekä normatiivinen akateemisen ja sovellettu osaamista päivittäisessä toiminnassa. IMIM on osuuskunta ohjelma Berliinin yliopiston Ammattiopinnot (sidoksissa Steinbeis) ja fjum_forum journalismin ja median wien. Useat apurahoja myönnetään osallistujille median ja luovien alojen itäisen Keski-Euroopan maissa, harkitaan heidän pätevyytensä, taloudellisen tilanteen ja sitoutumista niiden palveluksessa järjestöt.

Berliinin yliopiston Ammattiopinnot on Saksan ensimmäinen valtion hyväksymässä täydennyskoulutuskeskus yliopisto. Uutena tyyppi akateemisen yliopiston, se yhdistää korkeimpia akateemista laatua tutkimuksen ja opetuksen kokonaispalvelua opiskelijalle. Yliopisto tarjoaa maisterin tutkintoihin ja todistus ohjelmia työskentelevät ammattilaiset. Sen opinto-ohjelma on suunnattu ihmisille, joilla on ensimmäinen akateeminen tutkinto, jotka haluavat jatkaa koulunkäyntiään etäopetusohjelma työskennellessään. DUW tutkimus malli ja valvonnan käsite on räätälöity näiden työssäkäyvien opiskelijoiden.

fjum_forum journalismi ja tiedotusvälineet Wien on voittoa tavoittelematon median laitos perustettiin vuonna 2011. Fjum tarjoaa korkealaatuisia koulutuksia, lähinnä puolivälissä uransa toimittajia. Se toimii kansainvälisen verkoston, kouluttajat ovat arvostettuja ammattilaisia ​​Saksassa, Englannissa, Yhdysvalloissa, Sveitsissä ja monissa muissa maissa. Fjum houkuttelee toimittajia, kertojat, opiskelijat ja intressitahojen Itävallan ja Euroopasta liittymään sen harjoitusten paneelikeskusteluja, tapahtumia ja kongressien sekä talon koulutuksiin. Se on jatkuvasti laajentaa verkon ja keskittyy kansainvälisen yhteistyöhön.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

International Media Innovation Management

Tämä ohjelma (verkossa ja läsnäolo moduulit Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, USA) on suunnattu high-potentiaalialueella median ja luovien alojen. Executive opiskelijat ... [+]

Maisteriohjelman International Media Innovation Management - imim

Tämä ohjelma on suunnattu korkea-potentiaalialueella median ja luovien alojen - eri tehtävissä omilla arvoketjujen: kehittäminen, rahoitus, sisältö, tuotanto, jakelu, sääntely / lainsäädäntö. Kahden vuoden tutkimusjakson, ne ovat yhdistäneet voimansa yhteen innovaatioiden ajatushautomo. With luennoitsijoita johtavien mediayhtiöiden ja korkeakoulujen eri puolilta maailmaa (Poynterin Institute, Guardian, New York Times, Die Welt, Universidad Miguel Hernandez ja paljon enemmän) ja seminaareja Itävallassa, Saksassa, Espanjassa, Yhdysvalloissa ja verkossa, he työskentelevät yhdessä kansainvälisessä verkossa. Opiskelija käsitellä tosielämän tilanteissa esittämien osallistuvat yritykset. Niinpä yritykset osallistuvat ohjelmaan on sananvaltaa jäsentämistä oppimäärän. "Opiskelijoiden yhteistyössä tutkijoiden, johdon kouluttajat, toimittajia ja yritysjohtajia on ratkaiseva", sanoo ohjelman johtaja Andy Kaltenbrunner, "innovaatio on perustettu päävaluuttana vaihto kansainvälinen joukkue."... [-]

Saksa Berlin Itävalta Vienna Yhdysvallat New York Espanja Alicante  + 4 More
Request Info
Part-time
2 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi