International Media Innovation Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

IMIM on osa-aikainen opinto-ohjelmaan toteutetaan verkossa ja läsnä moduulit Saksassa, Itävallassa, Espanjassa ja Yhdysvalloissa. Se on suunnattu korkean potentiaalin yksilöitä puolivälin johdon tasolla yritysten ja innovatiivisia media yrittäjien rajapinnassa kehityksen, sisällön, tuotanto, jakelu, sääntelyn, rahoituksen, markkinoinnin - jotka kaikki edustavat arvoketjun kansainvälisen median. Opiskelijoilla tulee olla vähintään 5 vuoden käytännön kokemus. Tieteidenvälistä luonnetta on ytimessä tämän Maisteriohjelma, koska se koskee sekä eri aloilla, kuten talous ja journalismi, liike ja sosiaalinen vastuu, innovaatiot ja perinteet sekä normatiivinen akateemisen ja sovellettu osaamista päivittäisessä toiminnassa. IMIM on osuuskunta ohjelma Berliinin yliopiston Ammattiopinnot (sidoksissa Steinbeis) ja fjum_forum journalismin ja median wien. Useat apurahoja myönnetään osallistujille median ja luovien alojen itäisen Keski-Euroopan maissa, harkitaan heidän pätevyytensä, taloudellisen tilanteen ja sitoutumista niiden palveluksessa järjestöt.

Berliinin yliopiston Ammattiopinnot on Saksan ensimmäinen valtion hyväksymässä täydennyskoulutuskeskus yliopisto. Uutena tyyppi akateemisen yliopiston, se yhdistää korkeimpia akateemista laatua tutkimuksen ja opetuksen kokonaispalvelua opiskelijalle. Yliopisto tarjoaa maisterin tutkintoihin ja todistus ohjelmia työskentelevät ammattilaiset. Sen opinto-ohjelma on suunnattu ihmisille, joilla on ensimmäinen akateeminen tutkinto, jotka haluavat jatkaa koulunkäyntiään etäopetusohjelma työskennellessään. DUW tutkimus malli ja valvonnan käsite on räätälöity näiden työssäkäyvien opiskelijoiden.

fjum_forum journalismi ja tiedotusvälineet Wien on voittoa tavoittelematon median laitos perustettiin vuonna 2011. Fjum tarjoaa korkealaatuisia koulutuksia, lähinnä puolivälissä uransa toimittajia. Se toimii kansainvälisen verkoston, kouluttajat ovat arvostettuja ammattilaisia ​​Saksassa, Englannissa, Yhdysvalloissa, Sveitsissä ja monissa muissa maissa. Fjum houkuttelee toimittajia, kertojat, opiskelijat ja intressitahojen Itävallan ja Euroopasta liittymään sen harjoitusten paneelikeskusteluja, tapahtumia ja kongressien sekä talon koulutuksiin. Se on jatkuvasti laajentaa verkon ja keskittyy kansainvälisen yhteistyöhön.

Sijainnit

Berliini

Osoite
Berliini, Berliini, Saksa

Wien

Osoite
Wien, Wien, Itävalta

New York

Osoite
Manhattan
New York, New York, Yhdysvallat

Alicante

Osoite
Alicante, Valencian yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin