Jacobs University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Jacobs University

Jacobs University on yksityinen Englanti kielen yliopisto sijaitsee Bremenin ja yksi kansainvälisten korkeakoulut Saksa. Se houkuttelee erittäin lahjakas ja ennakkoluuloton opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Yli 1300 opiskelijaa yli 100 kansojen tällä hetkellä elää ja opiskella meidän asuin kampuksella. Saksan johtava yliopisto rankingissa, Jacobs University on johdonmukaisesti saavuttanut parhaimman arvosanan.

Perustettiin vuonna 2001, Jacobs Yliopisto tarjoaa laajan kirjon ja jatko-ohjelmia vaihtelevat luonnontieteiden ja tekniikan yhteiskuntatieteisiin ja taloustieteen. Jacobs-yliopiston jatko-opiskelijoiden portfolio sisältää MSc in Computational Life Science, MSc in Data Engineering ja MSc Supply Chain Engineering and Management.

Jacobs University, luokkakoot ovat pieniä, ja jokaisen oppilaan professori toimii henkilökohtainen mentori ja akateemisen neuvonantajana. Tutkimuksen ja opetuksen, meidän tiedekunnan jäsenet noudattavat poikkitieteellistä lähestymistapaa -ongelmia käsitellään eri näkökulmista. Kampuksella, jossa koko maailma on kotona, tarjoamme koulutusta, joka ylittää tieteenalojen ja kulttuuriset rajat. Jacobs University opiskelijat valmistuvat globaaleina kansalaisia, jotka tekevät eron huomisen maailmassa.

Campus Life

Jacobs yliopiston vihreä ja puu-shading kampuksella tarjoaa paljon enemmän kuin rakennuksia opetuksen ja tutkimuksen. Se on koti kulttuurien yhteisö, joka on ennennäkemätön Euroopassa. Student Activities Center, erilaisia ​​urheilumahdollisuuksia, musiikin studio, opiskelija-run kahvila / baari, konserttipaikkoja ja meidän Uskontojen House varmistaa, että sinulla on aina jotain mielenkiintoista tekemistä.

Majoitus

Jatko-opiskelijoille, jotka haluavat asua kampuksella, Jacobs University tarjoaa majoitusta neljä kurssikeskuksille. Jokainen korkeakoulu on oma ruokasali, vapaa-lounge, tutkimus aloilla, ja yhteiset ja ryhmä ryhmille.

Apurahat ja Rahoitusehdot

Kaikki hakijat MSc Laskennallisen Life Science, MSc Data Engineering ja MSc Supply Chain Engineering & Management automaattisesti harkita ansioihin perustuvia stipendejä. Lisäksi jokainen myönsi ehdokas voi pyytää yksittäistä rahoituspaketti tarjoavat houkuttelevia rahoitusvaihtoehtoja.

Sovellus ja pääsy

Jatko-ohjelmia Jacobs yliopistossa alkaa syyskuun ensimmäisellä viikolla vuosittain. Käytä yhteydenottolomaketta pyytää lisätietoja hakumenettelystä. Odotamme saavamme tutkimuksen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Laskennallisen Life Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Saksa Bremenin

Laskennallinen Life Science diplomi-ohjelma Jacobs University tarjoaa opiskelijoille laskennallisia työkaluja mallintaa biologisten järjestelmien ja analysoimalla biologiset tiedot. Tutkinnon ohjelman ovat valmiita uran biotekniikka, biolääketieteen ja tutkimus. [+]

Laskennallinen Life Science

Viime vuosina biologinen tutkimus on tullut yhä monitieteisemmäksi keskittyen voimakkaasti matemaattiseen mallinnukseen ja koko järjestelmän kvantitatiivisen tiedon analysointiin. Upeat high-tekniikoiden avulla uusia haasteita tiedon integroinnin ja tietojen tulkinta. Laskennallinen Life Science (CompLife) MSc ohjelma Jacobs University vastaa näihin haasteisiin peittämällä laskennallisia, teoreettista ja matemaattisten lähestymistapojen biologian ja biotieteiden. Se on suunnattu opiskelijoille bioinformatiikan, tietojenkäsittelytiede, fysiikka, matematiikka ja niihin liittyvillä aloilla.

Ohjelma Ominaisuudet

CompLife ohjelma sijaitsee Jacobs University, yksityinen ja kansainvälinen Englanti-kieli oppilaitos Bremen, Saksa. CompLife opiskelijat Jacobs yliopistossa ottaa räätälöity opetussuunnitelma sisältää luentoja, seminaareja ja laboratorion koulutuksia. Kurssit kattavat perustava sekä syventävät opinnot ja menetelmiä. Core ohjelman osat ja erikoisaloja ovat:... [-]


MSc Tietojen Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Saksa Bremenin

Data Engineering on syntymässä ammatti, big data lähestymistapoja tiedonhankinta, tiedonhallinta ja tietojen analysointi. MSc ohjelma Jacobs University tarjoaa kiehtovan ja syvällisen näkemyksen menetelmät ja teknologiat tämän nopeasti kasvava alue. [+]

Big data ja Data Engineering

Big data on osoittautunut olla jättiläinen potentiaalia, mutta asettaa suuria haasteita samanaikaisesti. Toisaalta, big data ajaa seuraavaan vaiheeseen teknologisen innovaation ja tieteellinen löytö. Niinpä big data on kutsuttu "kulta" digitaalisen vallankumouksen ja tiedon aikakaudella. Toisaalta, maailmanlaajuinen tietomäärä kasvaa vauhdilla, joka näyttää olevan vaikea valvoa. Tässä valossa on todettu, että olemme "hukkumassa tietoja". Kohdatessaan nämä mahdollisuudet ja riskit, maailma tarvitsee uuden sukupolven tietojen asiantuntijoita. Data Engineering on syntymässä ammatti, big data lähestymistapoja tiedonhankinta, tiedonhallinta ja tietojen analysointi. Antaen sinulle ajan tasalla tietoa ja huippuluokan laskennallisia työkaluja, tietoja suunnittelu on kaikki, että se vie hallita aikakauden big data.... [-]


MSc Toimitusketjun Suunnittelu Ja Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Saksa Bremenin

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa ja kouluttaa johtajia huomisen käsitellä monimutkaisia ​​ongelmia käyttää suunnittelu- ja johtamistaitoja. [+]

MSc toimitusketjun suunnittelu ja hallinta

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa ja kouluttaa johtajia huomisen käsitellä monimutkaisia ​​ongelmia käyttää hallintaa ja insinööritaitoa. Se on avoin kaikille opiskelijoille, joilla on vahva kiinnostus aiheeseen, jotka ovat halukkaita oppimaan ja töitä. Knowledge liittyvillä aloilla on hyödyllistä, mutta ei edellytys. Usein, muiden alojen opiskelijoille kuin tekniikan tai liiketalouden on otettu ja saavat erittäin hyvä GPA.

Kun taas poikamies ohjelman tuotantotalouden Jacobs University keskittyy pääasiassa tuotantoprosesseihin, jatko-ohjelma Supply Chain Engineering and Management lisäksi keskittyy kuvaamaan, analysointiin ja suunnittelu logistisia järjestelmiä ja siten toimitusketjut.... [-]


Videot

Imagine a Special Place in Germany ...

Jacobs University - a speical place! Alumna Georgiana talks about her experiences

At a Glance: Supply Chain Engineering & Management at Jacobs University

Ota yhteyttä

Jacobs University Bremen

Osoite, 1. rivi Bremenin, Bremen, Saksa
Verkkosivu http://www.jacobs-university.de/
Puhelin +49 421 20040