Kühne Logistics University - KLU

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Logistiikan yliopisto

Opiskele logistiikkaa maailman ainoassa logistiikkakorkeakoulussa!

Kühne Logistics University ( KLU ) on Hampurissa sijaitseva valtion tunnustama yksityisyliopisto, jota sponsoroi voittoa tavoittelematon järjestö Kühne-Stiftung. KLU tarjoaa laajan valikoiman kursseja ja tutkimusta logistiikkaan, toimitusketjuun ja liiketoiminnan johtamiseen. Ammattikorkeakoulu-, maisteri- ja tohtorintutkinto-ohjelmissamme on opiskelijoita ympäri maailmaa, arvostettu opettaja, rakentava oppimisympäristö ja laaja yritysverkosto. Executive MBA -ohjelma koostuu myös seminaareista ja kansainvälisistä kouluista sekä kesän että syksyn luokissa, jotka tarjoavat ammattilaisille erinomaiset mahdollisuudet laajentaa osaamistaan ja kokemuksiaan. KLU on asiantuntemusta tiedekunnasta ja kansainvälisestä tutkimuksesta logistiikassa ja siihen liittyvässä liiketoiminnassa, ja se on yksi parhaista yliopistoista vuonna 2012 Handelsblattin tutkimuskeskuksen mukaan Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä.

Hampuri, Saksa

Ei ole parempaa paikkaa opiskella logistiikkaa!

Hampurin kaupunkialueella on yli neljän miljoonan asukkaan kukoistus Itä-Eurooppaan avautumisen ja globalisaatiojärjestelmän ansiosta, ja Hampurin asema Pohjois-Euroopan itäisenä satamana on tehnyt siitä keskeisen sataman, joka palvelee Itä-Euroopan maita. Kansainvälinen satama, joka palvelee myös Pohjoismaita, Keski- ja Itä-Euroopan maita sekä Baltian maita, Hampuri hyötyy asemastaan Euroopan logistiikkapalvelujen lähentymisessä maailmankaupan liikkeeseen

Hampurin historiallisen sataman sydän on Speicherstadtin alue, entinen varasto- ja varastotila, jossa maailman kaunein varasto- ja varastorakennus rakennettiin 1800-luvun lopulla, ja nykyinen HafenCity-hanke on rakenteilla entisessä satama-alueella Konan yliopisto sijaitsee erinomaisella paikalla merenrannalla, jossa opiskelijat voivat löytää kaiken, mitä he tarvitsevat opiskelemaan ja tuntemaan olonsa kotoisaksi, kuten uusinta teknologiaa, interaktiivisia opetusmenetelmiä, varustettuja luokkahuoneita, Paljetti, ja läsnäolo hyvä kirjasto käsittelyyn, ja pääsy asiaa tarkoituksiin tutkimustietokannoista.

Sijainnit

Hampuri

Osoite
Kühne Logistics University - KLU
Grosser Grasbrook 17


20457 Hampuri, Hampuri, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin