Karlsruhe School of Optics & Photonics (KSOP)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Karlsruhen koulu Optiikka & Fotoniikka (KSOP) perustettiin vuonna 2006 julkista rahoitusta hankkeen Deutsche Forschungsgemeinschaft (DFG) puitteissa Excellence aloite Saksan ja valtion Hallitukset edistää tiedettä ja tutkimusta Saksan yliopistoissa. &nbsp KSOP on ensimmäinen jatko-koulun Karlsruhen teknologiainstituutti (KIT). Yhdessä KIT ja Center for Functional Nanorakenteet (CFN), KSOP veivät tilan "Elite-Universität" ja Karlsruhe. &nbsp Optiikka ja ohjaavat kiehtovia tieteellisiä haasteita, odottamaton läpimurtoja, ja yli sata miljardi € vuotuiset markkinat. Lisäksi ne mahdollistavat tekniikat, optiikan ja fotoniikan ajaa muiden alojen, kuten fysiikan, kemian, biologian sekä sähkö-ja konetekniikan. Valitettavasti Saksa - kuten useimmissa muissa maissa - on ollut merkittävä puute, että koulutuksen alalla. Näin ollen "Karlsruhen koulu Optiikka & Fotoniikka" (KSOP) visioi uusi yhdistetty maisteriohjelman (rahoittama KIT) ja tohtorin ohjelma (rahoittama huippuosaamisen aloite). Se tukee 12 professoria ja yli 10 muun tärkeimmille tutkijoille Kaikesta edellä mainittujen alojen opiskelijat KIT ja yhteistyöoppilaitoksissa. Yhdessä ne kattavat tutkimusalueita KSOP: Photonic Materiaalit ja laitteet, Advanced-spektroskopia, Biolääketieteen Fotoniikka ja optisia järjestelmiä. &nbsp "Karlsruhen koulu Optiikka & Fotoniikka" (KSOP) tarjoaa uusia yhdistetyn master-ohjelmaan ja tohtorin Ohjelma - jotka molemmat ovat uusia Karlsruhen teknologiainstituutti (KIT) sekä Saksassa yleisesti. KSOP tukee 12 ammattikorkeakoulun eri yksiköiden KIT. Fysiikka, kemia, biologia ja mekaaniset sekä sähkö-insinöörejä KIT ja kumppani-instituutioiden edistää monitieteistä tavalla uuden ohjelman.    

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Optiikan Ja Fotoniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Saksa Karlsruhe Ranska Marseille Espanja Barcelona + 4 lisää

M. Sc. Optiikan ja fotoniikan päällikkö tietenkin täysin omistettu alalla optiikan ja fotoniikan, tarjoaa erityisen koulutusta master tasolla. Romaani Master-ohjelma ... [+]

M. Sc. Optiikan ja fotoniikan

 

KSOP Masters koulutus. Uskomme, että Ph.D. tutkijakoulu tuskin onnistuu ilman tausta / infrastruktuuri ja "Suppilointilaite / suodatus" kautta vastaavaa liittyvä, monitieteinen koordinoitua maisteriohjelman, jonka tavoitteena on houkutella erinomainen opiskelijoita ulkomailta.

 

36 opiskelijaa vuodessa voidaan käydä myös master-ohjelmassa. Paras opiskelijat master-ohjelmien tukee KSOP stipendiohjelmassa. Pääsy KSOP Masters koulutus on myönnetty kautta hakumenettelyä.

 

Tutkimus laatimisesta kunkin Masters opiskelija (vastaa hänen / hänen koulutustausta) tullessaan KSOP.

 ... [-]


Mestarikurssi Europhotonics (eMMC)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Ranska Marseille Espanja Barcelona Saksa Karlsruhe + 4 lisää

Master Course Europhotonics (EMMC) - Join yksi haastavimmista kentät Science 21. vuosisadan ja suorittaa maisterin opinnot Marseillessa, Karlsruhessa ja Barcelona. [+]

Master Course Europhotonics (EMMC) Liity yksi haastavimmista kentät Science 21. vuosisadan ja suorittaa maisterin opinnot Marseillessa, Karlsruhessa ja Barcelona.

 

EUROPHOTONICS Master Course tarjoaa erinomaista opetusta huipputasolla yliopistoissa ja henkilökohtaisen opintosuunnitelman liikkuvuutta Euroopassa.

 

Laaja kaksivuotinen Master-tason opetusta ohjelma keskittyy huippututkimuksen ja sovellettu aiheita, jotka muodostavat lähellä ja laajennettu tulevan tieteellisen tavoitteita fotoniikan alalla Engineering, nanofotoniikan ja Biophotonics, joissa tieteidenvälistä sovelluksia.

 

 

Ohjelma & Mobility rakenne... [-]