Karlshochschule International University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Karlshochschule International University (tai me kutsumme sitä: Karls) on säätiö, yksityinen, voittoa tavoittelematon yliopisto. Se on akkreditoitu Baden-Württembergin osavaltion Wissenschaftsministerium (tiede- ministeriö), ja sillä on myös Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA) -järjestelmien akkreditointi. Tämä boutique-yliopisto pystyy jäljittämään historiansa vuoteen 1903, vaikka se kuvasi Karlshochschulea vuonna 2009 kulttuurin näkökulmasta johtoon ja vahvaan kansainväliseen näkemykseen. Karls on erilainen yliopisto ihmisille, jotka ovat tai haluavat olla erilaisia; erityisesti niille, jotka haluavat tehdä eron.

10 syytä valita Karls

  1. Uudelleenarviointijohtaminen

  2. Johdossa - Kaikki ohjelmamme on FIBAA: n akkreditoinut korkeimmalla kiitoksella ja saaneet 8 korkealaatuista sinettiä, jotka sijoittavat meidät Saksan johtavista korkeakouluista.

  3. ChangeMakers

  4. Kulttuurinen, joka päivä! - 100 kumppaniyliopistoa, kansainvälisiä opiskelijaryhmiä, luennoitsijoita ja henkilökuntaa sekä erilaisia ​​kielikursseja herättävät kulttuurienvälisyyttä luonnollisena osana arkea.

  5. Yhteistoiminta-avaruus - Olemme erittäin motivoituneita ja avoimia ihmisiä, jotka haluavat innovoida ja luoda yhteisiä kestäviä muutoksia.

  6. Henkilökohtainen kasvu - Tutkinto ei ole mikään, jos et voi elää sen mukaan. Ohjelmistomme ansiosta voimme muuttaa, omaksua ja jakaa kokemuksia luovaan mutta kriittiseen tapaan ja kehittääksemme sitä henkilökohtaisesti.

  7. Elää

  8. Paras (Is) -tapaaminen - Monipuolinen osallistuminen käytännön todellisiin projekteihin antaa miellyttävän siitä, mitä se haluaa tehdä maailmanlaajuisesti ja mahdollistaa ammatillisen kehityksen.

  9. Akateeminen koti

  10. Euroopan sydän - Etelä-Saksan nuori, elinvoimainen, monikulttuurinen opiskelija-kaupunki sijaitsee aivan Karlsruhen keskustassa, ja olemme eurooppalaisen elämänlaadun pulassa: kulttuuri, talous, kaupunkielämäntapa ja luonto.

Sijainnit

Karlsruhe

Osoite
Karlstraße 36 - 38
76133 Karlsruhe, Baden-Württemberg, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin