Leuphana University Luneburg

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 2006 järjestetyn uudelleenjärjestelyn aikana Leuphana esitteli yliopistomallin, joka on ainutlaatuinen Saksan akateemiselle maisemalle. Kevääksi 2009 oli perustettu seuraavat uudet akateemiset koulut:

Yliopisto: Palkittu kandidaatin ohjelma, joka tarjoaa erilaisia näkökulmia

Yliopisto, jossa opiskelijat voivat saada ensimmäisen akateemisen tutkintonsa: Leuphana-kandidaatin tutkinto-ohjelma on vuodesta 2007 lähtien tarjonnut homogeenisesti jäsenneltyä ja poikkitieteellistä opiskeluohjelmaa. Se on suunnattu opiskelijoille, joita kiinnostaa enemmän kuin erikoistunut tieto ja jotka nauttivat työskentelystä itsenäisesti ja vastuullisesti.

Tutkijakoulu: Yhdistää monitieteisen maisterin tutkinnot jatko-opintoihin

Vuodesta 2008 lähtien Graduate School tarjoaa maisteriohjelmia, jotka ovat erikoistuneet seuraaviin kolmeen aihealueeseen: hallinto ja laki, humanistiset ja yhteiskuntatieteet, hallinto ja yrittäjyys sekä koulutus. Tutkijakoulun opintomalli tarjoaa jatko-opiskelijoille mahdollisuuden yhdistää maisteriopinnot jatko-opintoihin. Lisäksi tarjoamme tohtorikoulutettaville kaikkialta maailmasta mahdollisuuden työskennellä ja tutkia elinvoimaisessa, monitieteellisessä ympäristössä.

Ammattikoulu: Ammattilaisten ja yritysten jatkokoulutus ja yritystoiminta

Koulu tarjoaa jatkokoulutuksen ohjelmia ja optimaaliset olosuhteet elinikäiseen oppimiseen (vuodesta 2009). Ammattikoulu on suunnattu työskentelemään aikuisten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita edistämään koulutustavoitteitaan - aina heistä, jotka ovat juuri liittyneet työmarkkinoille, johtajiin.

Sijainnit

Lüneburg

Osoite
Leuphana University of Lüneburg
Universitätsallee 1

D-21335 Lüneburg, Ala-Saksi, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin