Leuphana University of Luneburg

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Säätö Leuphana käyttöön uuden mallin Saksa yliopiston ainutlaatuinen ominaisuus yliopiston vuodesta 2007. Kevääseen 2009 solmittiin uudelleen yliopistossa:

College: erinomainen poikamies useita perspektiivejä

Kollegiona ensimmäisen asteen, voidaan tutkittu osana poikkitieteellistä yhtenäinen, monitieteinen tutkimus järjestämä mallin Leuphana kandidaatin (vuodesta 2007). Leuphana College on ihmisille, jotka haluavat työskennellä itsenäisesti ja vastuullisesti ja olla tyytyväisiä sen tietoon.

TUTKIJAKOULU: TIETEIDENVÄLISET MASTER edistämisen CONNECT

Graduate School tarjoaa vuonna koulutuksen, hallinnon

Professional School: innovatiivisen koulutuksen ja käytännön yhteistyötä työ- ja COMPANY

Professional School, joka kokoaa saman katon alle koulutusta ja tiedonsiirtoa sekä luomisen ja siten optimaaliset olosuhteet elinikäisen oppimisen avulla (vuodesta 2009). Professional Koulu on suunnattu ammattilaisille, jotka haluavat saada lisää pätevyyttä - ammatiltaan aloittelijoille kautta avainhenkilöt.

Digital School: tehohoito online KORKEAKOULUTUKSESSA

2012 julkinen esitteli Leuphana Digital School tulee nippu online kursseja Leuphana yliopistossa ja laajentaa. Sen jälkeen menestys pilottikurssin "Think Tank - Ihanteellinen kaupunki 21st Century" johdolla arkkitehti Professori Daniel Libeskind Leuphana Digital School laajentaa verkkotarjonnan tarjoaa yksilöllisiä ohjasivat Avoimet verkkokurssit myös verkko-opetuksen liiketoiminnan yhteyksissä. Kaikki verkossa oppimismahdollisuuksia on ainutlaatuinen koulutus käsite Digital School, joka koostuu opettajien, mentoreiden ja ohjaajien jonka perusteella täydennetään vertaisoppimisen ja käyttämällä kehittyneitä verkossa alustan. Online luettelo Digital School on avoinna osallistujille maailmanlaajuisesti, lisenssitön ja maksutta.

SCIENCE aloitteet: Koulutus, kulttuuri, talous ja kestävyyttä FOCUS tiedekuntien

Leuphana keskittää tutkimustoimintaa neljään poikkitieteellinen tieteen aloitteita. Noin 60 professuuria täytettiin vuosina 2007 ja 2012. Ne vahvistavat sitten noin 150 professoria aloilla Education Research / opettajankoulutuslaitos, Management

Sijainnit

Lüneburg

Osoite
Leuphana University of Lüneburg
Universitätsallee 1

D-21335 Lüneburg, Ala-Saksi, Saksa