Ludwig-Maximilians-Universität München, Munich School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopisto - Ludwig-Maximilians-Universität München, sijaitsee Münchenin sydämessä. LMU München on yksi Euroopan johtavista tutkimusyliopistoista, jolla on yli 500 vuotta pitkä perinne. Kehitämme menestystä Excellence-aloitteessa, joka on Saksan laajuinen kilpailu, joka edistää korkeatasoista korkeakoulututkimusta, parantaa tutkimusprofiiliamme seuraavina vuosina ja vahvistaa asemamme kansainvälisellä tasolla.

Akateemikkomme osaaminen ja luova älykkyys muodostavat perustan paitsi menestykselle Excellence-kilpailussa myös LMU: n erinomaisessa tutkimustasapainossa, jonka monet kansalliset ja kansainväliset yliopistoluettelot ovat tunnustaneet. Noin 700 professoria ja 3 300 akateemista henkilökuntaa tutkii ja opettaa yliopiston 18 tiedekunnassa ja tarjoaa laajan ja hyvin eriytetyn taajuuden, joka kattaa kaikki osaamisalueet, myös humanistiset ja kulttuuritieteet, laki, taloustiede ja sosiologia tai lääketiede. Sciences. Aito "universitas" LMU Münchenillä on ainutlaatuinen tilaisuus ja syvä velvollisuus käsitellä yhä monimutkaisempia ihmiskunnan, yhteiskunnan, kulttuurin, ympäristön ja teknologian kysymyksiä luomalla monialaisia ratkaisuja.

Münchenin johto- oppilaitoksen kilpailukykyä ylläpitävät pääasiassa instituutiot. Instituuteille on ominaista erityisesti ne professorit, jotka pitävät heitä ja määrittelevät siten tutkimuksen ja opetuksen strategisen linjauksen.

Ludwig-Maximilians-yliopiston Münchenin johtamiskoulu on perustanut joukon komiteoita ja tiloja, jotka tarjoavat monipuolisia palveluja päivittäisten tehtävien suorittamisessa.

Sijainnit

Munich

Osoite
Munich, Baijeri, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin