Munich Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tutkimus ohjelmia tarjotaan Munich Business School

Vaihtelevat kandidaatin, maisterin ja Master of Business Administration tutkimus kurssien kautta DBA ohjelma Executive Education - Munich Business School vakuuttaa sen laaja valikoima valtion akkreditoitu kokopäiväinen tai osa-aikaisesti ohjelmia.

Miksi MBS?

Tutustuminen MBS

Vuonna 2015 MBS valittiin parhaaksi kohteena of Business Administration sijoitusta kaikki yksityiset ammattikorkeakoulujen Saksan "WirtschaftsWoche" - menestys, joka hyvitetään runsaasti kokemusta kerännyt yli 20 vuotta ja sen ainutlaatuinen ohjaus periaatteita.

Syyt Opiskelu Munich Business School

Kansainvälisyys

Munich Business School on yksi Saksan eniten kansainvälisten yliopistojen. Sen kansainvälisyys on ominaista lukuisat erityispiirteet tutkimuksen käsite.

käytännön merkitys

Perusperiaatteena Tutkimuksen ohjelma on tarkoituksellinen suuntautuminen kansainväliseen toimintaan ja työn sisältö yrityksissä, joka on luotu tiukka integrointi käytännön tutkimusten ja kotimaisia ​​ja kansainvälisiä käytännön osallistumista vaiheisiin, kansallisia ja kansainvälisiä.

Persoonallisuus

Onnistunut hoitaminen tulevaisuuden haasteisiin vastaaminen edellyttää huomisen johtajia paitsi olevan korkea ammattipätevyys vaan myös tietyt persoonallisuuden piirteet.

yksittäiset Support

Henkilökohtaiset ja yksittäiset ilmapiiri mahdollistaa tutkimusten toisin kuin monet valtavirran yliopistot

LAATUVAKUUTUS

Yhtenä Saksan johtavista kauppakorkeakouluista, Munich Business School aiheita itsensä arvion sisäisen ja ulkoisen paneelit.

Language of Study

Joissain ohjelmissa Munich Business School, tarjoamme valmistuminen opinnot kokonaan Englanti (Englanti Track) tai sekoitus Saksan ja Englanti kursseja (saksa Track).

Mission Statement of Munich Business School

Onnistunut johtajat hallussaan vahva perusta perustiedot ja laaja kansainvälinen kokemus. Ne ovat vahvoja, vastaavat luvut ja toimimaan vastaavasti kohti niiden lähimmäisilleen. He ajattelevat ja neuvotella yrittäjyyden tavalla ja tehdä päätöksensä Huolellista tietoa paikkansa yhteisössä. Nämä uskomukset ovat perusta meidän käytäntö. Seuraava ajatus on sitova kehys yhteisiä ihanteita ja tavoitteita.

Study Programs MBS

Päätoimista opiskelua ja osa-aika tutkimuksessa työskentelevät ammattilaiset

Kuudessa lukukautta, Bachelor International Business ohjelma MBS antaa hyvän pohjan tiedon ja osaamisen kansainvälisen liiketalouden.

MASTER ohjelmat Münchenin Business School tarkoituksena on syventää, erikoistua tai laajentaa tietojaan ja taitojaan kansainvälisessä liiketalouden.

MBS jatko-ohjelma sisältää Master of Business Administration (MBA) kuin kokopäiväinen ohjelma tai osa-aikainen ohjelma työskentelevät ammattilaiset.

Salkun MBS on pyöristetty tohtori Business Administration (DBA) tohtoriopinnot valtuuttaman Baijerin opetus-, tiede- ja taidemuseo.

Palvelut MBS opiskelijoille

Opiskelu ulkomailla ja urasuunnittelu

Opiskelijamme aina kuvaa ulkomailla olon kohokohta opintojaan. International Center auttaa opiskelijoita näissä projekteissa. MBS auttaa heitä järjestämään oleskelun ulkomailla ja paljon muuta.

Alkavaan osaksi työuransa, viimeisen vuoden opiskelijat annetaan mahdollisuus sopeutua sovellus strategioita niiden yksilöllisen tilanteen ja kehittää näkökulmia heidän urasuunnittelua.

MBS Career Center, muun muassa tukee niitä one-to-one haastattelut auttaa heitä optimoimaan opintosuuntiin määritellä uransa tavoitteita ja kehittää strategioita tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Sijainnit

Munich

Munich Business School

Osoite
Elsenheimerstraße 61
80687 Munich, Baijeri, Saksa
Puhelin
+49 89 5476780

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin