Lue virallinen kuvaus

Perustettiin vuonna 1991, yliopiston nimi on pitkään ollut ominaista äänen akateemisen koulutuksen, soveltavaa tutkimusta ja sitoutunut ylioppilaskunnassa.

Käytännön Tutkimus ja erinomaiset tilat houkuttelevat entisellään opiskelijoille. Ne eivät vain rikastuttaa opiskellessaan kaupungit Magdeburgin ja Stendal - enemmistö säilyy, vaikka valmistumisen alueella ja tarjoaa innovaatioita, jotka hyödyttävät yrityksiä ja yhteiskuntaa.

Miksi opiskella yliopistossa Magdeburgin-Stendal?

Lue miksi tutkimus tai vaihtaa lukukauden yliopistossa Magdeburgin-Stendal on oikea valinta.

young University

Heillä on yliopiston kanssa Magdeburgin-Stendal paljon yhteistä. Esimerkiksi College perustettiin vuonna 1991 ja on siten noin ikäsi.

innovatiivinen kurssit

Kuten ajattelee ulkomailla opiskelusta, olet todennäköisesti innoissaan uusia asioita. Täydellinen! Yliopisto tarjoaa innovatiivisia kursseja kuten Applied Lapsuudentutkimuksen, turvallisuutta ja viittomakielen tulkkaus.

Kieleen ja kulttuuriin

Koska voit lukea tämän, olet oppinut ainakin yhtä vierasta kieltä, nimittäin Saksan. Hienoa! Yliopisto tarjoaa hyvät mahdollisuudet parantaa kielitaitoa kielikoulutusta ja laajentaa näköaloja kautta kulttuuritapahtumia.

Sydämessä Saksan

Keskeinen sijainti kahdessa paikassa mahdollistaa nopeat yhteydet Berliiniin, Hannoverin ja Leipzigin.

käytännön Study

Jos oli opittava hyvin teoreettinen oppitunteja koulupäivän aikana, irrota todennäköisesti interaktiivisen oppimisen puhtaasti teoreettinen sitten. Super! University of Magdeburgin-Stendal nojaa käytännön tutkimus, joka yhdistää teoreettinen oppimäärän käytännön kokemusta.

alhaiset kustannukset

Koska pian aloittaa opiskelijaelämä, ajatella luultavasti opiskelijan budjetti. Ei hätää! Lukukauden maksu yliopiston Magdeburgin-Stendal on alhainen ja voit esimerkiksi Magdeburgissa vapaasti käyttää julkista liikennettä. Lisäksi asumisen vaihtoehtoja Magdeburgin ja Stendal ovat melko kohtuuhintaisia ​​ja laadukkaita.

vihreä Campi

Koska voit pian aloittaa opiskelijaelämä, luultavasti odottaa hieman hauskaa. Mennään! Magdeburgin ja Stendalin ovat kaupungit, jotka tarjoavat paljon opiskelijoille: Opiskelija Neuvosto järjestää bileitä, Yliopistoliikunnan tarjous on suuri ja vihreä kampus kutsuvat tunnin jälkeen rentoutua.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Saksan kieli
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Tutkinto-ohjelman tavoitteena on hankkia syvällistä tietämystä ja kykyä työskennellä itsenäisesti tieteellisten menetelmien mukaisesti, tutustua itsenäisesti sovellus-, t ... [+]

Ei pääsyn rajoituksialähtötilanteessaKurssi alkaa talvella ja kesälläOpiskelemaan ulkomaisten koulutustaso hae viimeistään 31. toukokuuta (talvilukukausi) tai marraskuussa 30 (kesällä lukukausi) kautta Uni-avustamaan eV

Maisteriohjelman tarjoavat yhdessä Magdeburg-Stendalin ammattikorkeakoulu ja A Coruñan yliopisto (Espanja). Kesän lukukausi järjestetään Magdeburg-Stendalin ammattikorkeakoulussa ja talvi-lukukaudessa A Coruñan yliopistossa. Kolmas lukukausi on käytännöllinen lukukausi yhdessä kahdesta korkeakoulusta tai muusta osallistuvasta yliopistosta tai yrityksistä tai laitoksista.

tutkimuksen tavoitteet

Tutkinto-ohjelman tavoitteena on hankkia syvällistä tietämystä ja kykyä työskennellä itsenäisesti tieteellisten menetelmien mukaisesti, tutustua itsenäisesti sovellus-, tutkimus- ja opetusalojen monipuolisiin tehtäviin ja hallita usein muuttuvia työelämän tehtäviä insinöörinä esiintyy vesiteollisuudessa. Vesitekniikan maisteriohjelmassa tutkinnon suorittaneet hankkivat osaamista vesihuollon kansallisissa ja kansainvälisissä suunnitteluprosesseissa, juomaveden ja viemäriin, hydrologiaan, hydrauliikkaan ja hydraulitekniikkaan, renaturoitumisekologiaan, biotekniikkaan ja joen morfologiaan sekä virtaukseen ja prosessimallinnus.... [-]

Saksa Magdeburg
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hochschule Magdeburg-Stendal
Osoite
Breitscheidstraße 2
39114 Magdeburg, Saxony-Anhalt, Saksa
Verkkosivusto
Puhelin
+49 (0391) 886 - 4106
Osoite
Osterburger Straße 25
39576 Stendal, Saxony-Anhalt, Saksa
Puhelin
false