Lue virallinen kuvaus

Perustettiin vuonna 1991, yliopiston nimi on pitkään ollut ominaista äänen akateemisen koulutuksen, soveltavaa tutkimusta ja sitoutunut ylioppilaskunnassa.

Käytännön Tutkimus ja erinomaiset tilat houkuttelevat entisellään opiskelijoille. Ne eivät vain rikastuttaa opiskellessaan kaupungit Magdeburgin ja Stendal - enemmistö säilyy, vaikka valmistumisen alueella ja tarjoaa innovaatioita, jotka hyödyttävät yrityksiä ja yhteiskuntaa.

Miksi opiskella yliopistossa Magdeburgin-Stendal?

Lue miksi tutkimus tai vaihtaa lukukauden yliopistossa Magdeburgin-Stendal on oikea valinta.

young University

Heillä on yliopiston kanssa Magdeburgin-Stendal paljon yhteistä. Esimerkiksi College perustettiin vuonna 1991 ja on siten noin ikäsi.

innovatiivinen kurssit

Kuten ajattelee ulkomailla opiskelusta, olet todennäköisesti innoissaan uusia asioita. Täydellinen! Yliopisto tarjoaa innovatiivisia kursseja kuten Applied Lapsuudentutkimuksen, turvallisuutta ja viittomakielen tulkkaus.

Kieleen ja kulttuuriin

Koska voit lukea tämän, olet oppinut ainakin yhtä vierasta kieltä, nimittäin Saksan. Hienoa! Yliopisto tarjoaa hyvät mahdollisuudet parantaa kielitaitoa kielikoulutusta ja laajentaa näköaloja kautta kulttuuritapahtumia.

Sydämessä Saksan

Keskeinen sijainti kahdessa paikassa mahdollistaa nopeat yhteydet Berliiniin, Hannoverin ja Leipzigin.

käytännön Study

Jos oli opittava hyvin teoreettinen oppitunteja koulupäivän aikana, irrota todennäköisesti interaktiivisen oppimisen puhtaasti teoreettinen sitten. Super! University of Magdeburgin-Stendal nojaa käytännön tutkimus, joka yhdistää teoreettinen oppimäärän käytännön kokemusta.

alhaiset kustannukset

Koska pian aloittaa opiskelijaelämä, ajatella luultavasti opiskelijan budjetti. Ei hätää! Lukukauden maksu yliopiston Magdeburgin-Stendal on alhainen ja voit esimerkiksi Magdeburgissa vapaasti käyttää julkista liikennettä. Lisäksi asumisen vaihtoehtoja Magdeburgin ja Stendal ovat melko kohtuuhintaisia ​​ja laadukkaita.

vihreä Campi

Koska voit pian aloittaa opiskelijaelämä, luultavasti odottaa hieman hauskaa. Mennään! Magdeburgin ja Stendalin ovat kaupungit, jotka tarjoavat paljon opiskelijoille: Opiskelija Neuvosto järjestää bileitä, Yliopistoliikunnan tarjous on suuri ja vihreä kampus kutsuvat tunnin jälkeen rentoutua.

Ohjelmien opetuskielet:
Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:


Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

... [+]

Opintojen aloittaminen Ohjelma alkaa talvella ja kesällä. Hakijat, joilla on ulkomaiset todistukset, hakeutuvat 31.5. (Talvikuukausina) tai 30. marraskuuta (kesäleikka) uni-assist eV: n kautta.

Master's -ohjelma toteutetaan Magdeburg-Stendalin ammattikorkeakoulun yhteisenä koulutusohjelmana yhdessä Universidad de La Coruñan / Espanjan kanssa. Ensimmäinen lukukausi opetetaan La Coruñan yliopistossa ja toinen lukukausi Magdeburg-Stendalin ammattikorkeakoulussa. Kolmas lukukausi on harjoittelujakso jossakin kahdesta nimettystä yliopistosta tai muussa mukana olevissa yliopistoissa tai yrityksissä / laitoksissa.

Ohjelman tavoitteet

Ohjelman tavoitteena on hankkia perustiedot ammattitaidosta ja kyvystä toimia itsenäisesti tieteellisten menetelmien mukaisesti, hallita monimuotoisia työelämän vaatimuksia sovelletussa käytännössä, tutkimuksessa tai opetuksessa sekä käsitellä tehokkaasti usein muuttuvia tehtäviä, jotka syntyvät Vesihuollossa työskentelevän insinöörin työelämässä.... [-]

Saksa Magdeburg
Request Info
Englanti,Saksan kieli
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi