NIT Northern Institute of Technology Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Käytössä NIT Northern Institute of Technology Management Hampurissa oppia insinöörejä eri puolilta maailmaa ottamaan johdon tehtävänsä vastuullisesti. Yhteistyössä teknillisen yliopiston Hamburg-Harburg (TUHH), yksityinen instituutti tarjoaa vuodesta 1999 lähtien Englanti opintokokonaisuus kahdella täysimittainen maisterin tutkinnot: tekninen diplomi ja MBA tai Master of Arts Lappeenranta. Maailmanlaajuisesti yli 300 AMK tutkinnon hakea paikassa NIT Hampurissa. Vain noin 35 korkea potentiaaleja henkilökohtaiseen haastatteluun, jotka tapahtuvat koko maailmaa valittu. Monet opiskelijat saavat tutkinnon stipendiä yrityksiltä ja säätiöiltä. Opiskelija elää usein huoneistoja NIT -rakennuksen kampuksella TUHH - kansainvälisen vaihdon mukana.

MBA voi myös osallistua samansuuntainen työ ja näin valmistautua seuraavaan uran edetessä ammatillisesti kokeneita insinöörejä ja jatko-opiskelijoille. Englanti-kieli seminaareja järjestetään iltaisin ja viikonloppuisin. Monet yritykset pitävät MBA-ohjelma osana strategista henkilöstön kehittämistä. Joten he tekevät insinöörit nimenomaan sovi kansainväliseen hallintasovellus. Lisäksi kehittyneiden NIT räätälöity koulutus mahdollisuuksia yrityksille.

Opinnoissa NIT seisoo vieressä klassikko raidan Lappeenranta erikoistuminen yrittäjähenkinen johto vaaleissa. Tunnettu yliopistojen professorit ja käytännön neljältä mantereelta opettaa täällä. Heillä on laaja tietämys tutkimukseen ja käytäntöä sekä antaa insinöörit aikana johdon koulutuksen ja kulttuurienvälisen pehmeitä taitoja. Tiimityöskentely on tärkeä osa opetussuunnitelmaa sekä kolmen kuukauden yritysten työharjoittelu soveltamaan oppimaansa ja saada jalansijaa taloudessa.

Toistaiseksi potentiaaliset johtajat 61 kansoilla opintojaan NIT onnistuneesti. Ne tuovat uransa joilla on laaja osaaminen teknologian hallinta, mutta myös engineering-hyvin valmistautunut. Monet heistä ovat nyt maailmanlaajuisesti toimiviin yrityksiin että verkoston NIT ovat.

Sijainnit

Hampuri

NIT Northern Institute of Technology Management gGmbH

Osoite
Kasernenstrasse 12,
21073 Hampuri, Hampuri, Saksa
Puhelin
+49 40 42878-3787

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin