NIT Northern Institute of Technology Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

On NIT Northern Institute of Technology Management Hampuri oppia insinöörit ympäri maailmaa ottamaan johdon tehtäviä vastuullisesti. Yhteistyössä Technical University of Hamburg-Harburg (TUHH) tarjoaa yksityinen laitos vuodesta 1999 Englanti opintokokonaisuus kaksi täyttä maisterin tutkinnot: tekniikan diplomi ja MBA tai Master of Arts Lappeenranta. Maailmanlaajuisesti yli 300 AMK tutkinnon hakea paikassa NIT Hampurissa. Vain noin 35 korkea potentiaaleja henkilökohtaiseen haastatteluun, jotka tapahtuvat levinnyt ympäri maailmaa valittu. Monet opiskelijat saavat opintoihinsa stipendejä yhteisöjä ja säätiöitä. Opiskelijat enimmäkseen elävät huoneistoja NIT rakennuksessa kampuksella TUHH - kansainvälisen vaihdon mukana.

MBA voi ammatillisesti kokeneita insinöörejä ja jatko-opiskelija suorittaa rinnakkain työn ja siten valmistautua seuraavan uran edetessä. Englanti-kieli seminaareja järjestetään iltaisin ja viikonloppuisin. Monet yritykset pitävät MBA-ohjelma osana strategista henkilöstön kehittämistä. Niin he tekevät insinöörit nimenomaan sovi kansainväliseen hallintasovellus. Lisäksi NIT kehittää räätälöityjä koulutusmahdollisuuksia yrityksille.

Tutkimuksissa on NIT seisoo vieressä Classic Track Lappeenranta erikoistuminen Entrepreneurial Management vaaleissa. Tunnettu professorit ja käytännön neljältä mantereelta opettaa täällä. Niillä on laaja tietämys tutkimuksen ja käytännön ja antaa insinöörien aikana johdon koulutuksen ja kulttuurienvälisen pehmeitä taitoja. Tiimityöskentely on tärkeä osa opetussuunnitelmaa sekä kolmen kuukauden yritysten työharjoittelu soveltamaan oppimaansa ja saada jalansijaa taloudessa.

Toistaiseksi mahdollisia johtajia 61 maasta ovat opintonsa NIT onnistuneesti. Ne tuovat uransa joilla on laaja kokemus teknologian hallinta, mutta myös insinööritieteen optimaalisesti varustettu. Monet heistä ovat nyt maailmanlaajuisesti toimivien yhtiöiden kuuluvien verkkoon NIT.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Kaksoistutkinto Maisteriohjelman Engineering + Teknologian Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Saksa Hampuri

NIT / TUHH kaksoistutkinto-ohjelma mahdollistaa B.Sc. valmistuneet tekniikan, tieto tai tietojenkäsittelytiede täydentää opintojaan kanssa M.Sc. insinööri (TUHH) ja A MA in Technology Management (NIT). [+]

Management Education for Engineers

Yhdistä koulutusohjelma. Levitä nyt Double koulutusohjelma Saksa!

Kun NIT / TUHH Double Degree Program siirryt kaksi maisteria samanaikaisesti: MSc ja MA. Kaksoistutkinto Maisteriohjelma on suunniteltu kunnianhimoisia nuoria insinöörejä, jotka pyrkivät tulemaan vastuussa teknologian johtajat globalisoituneessa maailmassa. Aikana kaksivuotinen ohjelma, opiskelijat saavat laajan kirjon tietoja ja taitoja sekä tekniikan ja johtamisessa. He kasvaa ammatillisesti ja henkilökohtaisesti, kun he valmistautuvat vastuussa tehtävissä eri toimialoilla. NIT tutkinnon asetti tavoitteeksi myönteinen vaikutus maailmaan.

Kaksinkertainen asteen malli, opiskelijat ilmoittautua DI ohjelma Engineering Hamburg University of Technology (TUHH) ja maisteriohjelman Technology Management klo NIT Northern Institute of Technology Management samaan aikaan. TUHH tarjoukset kuusi M.Sc. ohjelmia Englanti: ... [-]


Videot

NIT Virtual Tour

Ota yhteyttä

NIT Northern Institute of Technology Management gGmbH

Osoite, 1. rivi Kasernenstrasse 12,
21073 Hampuri, Saksa
Verkkosivu http://www.nithh.de/
Puhelin +49 40 42878-3787