NIT Northern Institute of Technology Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Käytössä NIT Northern Institute of Technology Management Hampurissa oppia insinöörejä eri puolilta maailmaa ottamaan johdon tehtävänsä vastuullisesti. Yhteistyössä teknillisen yliopiston Hamburg-Harburg (TUHH), yksityinen instituutti tarjoaa vuodesta 1999 lähtien Englanti opintokokonaisuus kahdella täysimittainen maisterin tutkinnot: tekninen diplomi ja MBA tai Master of Arts Lappeenranta. Maailmanlaajuisesti yli 300 AMK tutkinnon hakea paikassa NIT Hampurissa. Vain noin 35 korkea potentiaaleja henkilökohtaiseen haastatteluun, jotka tapahtuvat koko maailmaa valittu. Monet opiskelijat saavat tutkinnon stipendiä yrityksiltä ja säätiöiltä. Opiskelija elää usein huoneistoja NIT -rakennuksen kampuksella TUHH - kansainvälisen vaihdon mukana.

MBA voi myös osallistua samansuuntainen työ ja näin valmistautua seuraavaan uran edetessä ammatillisesti kokeneita insinöörejä ja jatko-opiskelijoille. Englanti-kieli seminaareja järjestetään iltaisin ja viikonloppuisin. Monet yritykset pitävät MBA-ohjelma osana strategista henkilöstön kehittämistä. Joten he tekevät insinöörit nimenomaan sovi kansainväliseen hallintasovellus. Lisäksi kehittyneiden NIT räätälöity koulutus mahdollisuuksia yrityksille.

Opinnoissa NIT seisoo vieressä klassikko raidan Lappeenranta erikoistuminen yrittäjähenkinen johto vaaleissa. Tunnettu yliopistojen professorit ja käytännön neljältä mantereelta opettaa täällä. Heillä on laaja tietämys tutkimukseen ja käytäntöä sekä antaa insinöörit aikana johdon koulutuksen ja kulttuurienvälisen pehmeitä taitoja. Tiimityöskentely on tärkeä osa opetussuunnitelmaa sekä kolmen kuukauden yritysten työharjoittelu soveltamaan oppimaansa ja saada jalansijaa taloudessa.

Toistaiseksi potentiaaliset johtajat 61 kansoilla opintojaan NIT onnistuneesti. Ne tuovat uransa joilla on laaja osaaminen teknologian hallinta, mutta myös engineering-hyvin valmistautunut. Monet heistä ovat nyt maailmanlaajuisesti toimiviin yrityksiin että verkoston NIT ovat.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Kaksoistutkinto-ohjelma Teknisen Tekniikan Johtamisessa

Opetus kampuksella Osa-aikainen 28 kuukautta October 2018 Saksa Hamburg

NIT / TUHH kaksoistutkinto-ohjelma mahdollistaa B.Sc. valmistuneita insinöörejä, informaatiota tai tietojenkäsittelytieteen opintojaan. (TUHH) ja tekniikan johtamisen maisteri ( NIT ). [+]

Johtamisen koulutus insinööreille

Yhdistä suunnittelu ja johtaminen. Hae nyt kaksinkertaista tutkintoa Saksassa!

NIT / TUHH-kaksoistutkimusohjelmalla suoritetaan samanaikaisesti kaksi maisterin tutkintoa: MSc ja MA . Kaksoistutkinnon päällikön ohjelma on suunniteltu kunnianhimoisille nuorille insinööreille, jotka pyrkivät vastaamaan teknologian johtavista vastuualueista globalisoituneessa maailmassa.

Kahden vuoden ohjelmassa opiskelijat hankkivat laaja-alaista osaamista ja taitoja sekä insinööritilanteissa että johtamisessa. He kasvavat ammatillisesti ja henkilökohtaisesti, kun he valmistautuvat vastuullisiin tehtäviin eri toimialoilla. NIT tutkinnon suorittaneet pyrkivät vaikuttamaan myönteisesti maailmaan.... [-]


Videot

NIT Virtual Tour

Double Master’s Program in Technology Management @ NIT

Ota yhteyttä

NIT Northern Institute of Technology Management gGmbH

Osoite, 1. rivi Kasernenstrasse 12,
21073 Hamburg, Hamburg, Saksa
Verkkosivu http://www.nithh.de/
Puhelin +49 40 42878-3787