OnCampus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kuka on oncampus?

oncampus antaa sinulle mahdollisuuden valittuun tilaan korkeakouluissa miehittää osa-aikaista verkossa etäopetuksen ja verkossa kursseja. Olemme 100% tytäryhtiö ammattikorkeakoulun Lyypekin ja ovat kehittäneet yli 15 vuotta yrityksen historiaa tulla Euroopan mega tarjoaja sähköisen oppimisen.

Joukkueen kanssa 70 henkilöä osa-aikaisesti verkossa koulutusohjelmat ja tieteellistä verkossa koulutusta kehitetään Lyypekissä, käytetään ja markkinoidaan. Ohjelmaan kuuluu taitoja yli 150 professoria, yrityksissä ja laitoksissa. Avautumisen yliopistojen uutta yleisöä ja uusia yhteistyömuotoja ovat ytimessä digitaalista strategiaa. Tämä sisältää myös yhteistyössä yliopistojen komposiitin Virtual ammattikorkeakoulussa.

Laadunvarmistus ja todistusten

Kurssi ilmoittautumisten määrä on yli kaksinkertaistunut uusien koulutusohjelmien ja yhä useammat opiskelijat viimeisten viiden vuoden aikana. Jotta voimme vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin kuin mahdollista oncampus prosessit ovat jatkuvasti optimoitu ja sertifioitu laatujärjestelmien ISO 9001 -standardin. Lisäksi meillä on sertifiointi ISO 29990, joka systematisoitiin tiettyjä käsittelyjä oppimisen palveluja ja arvioidaan. Olemme asettaneet toinen tärkeimmät merkit kestävää sijoittamista oncampus kilpailuympäristössä.

kehitystämme

2001 perustettu Virtual ammattikorkeakoulu, Käynnistä Online Koulutusohjelmat Median tietotekniikan ja tuotantotalouden

2003 oncampus GmbH on palveluntarjoajan yliopistoverkoston

2005 Aloita online koulutusta pehmeitä taitoja

2009 Käynnistä verkkokursseja liiketalouden ja tietojenkäsittelytiede

2011 Launch ammatillisen jatkokoulutuksen aloilla tietotekniikan, kemian, LifeSience

2013 Osa-aikainen Online maisterin koulutusohjelmissa liiketalouden ja tietojenkäsittelytiede

2014 kokeiluvaiheen LINAVO "oppiminen verkossa, kiivetä maahan" - Uusi koulutus koneenrakennuksen, elintarvike-, matkailu- ja merenkulkualan

vuoteen 2017 mennessä kehittäminen ja käyttöönotto 10 uutta kandidaatin ja maisterin koulutusohjelmissa merkittävästi lisäämään opiskelijoiden ammatti, strategista yhteistyötä teollisuuden uusien palvelujen

2020 noin 50 uutta MOOCs, lisäämällä Mooc osallistujia yli 100.000

Mitä oncampus tarjoaa alalla etäopetuksen?

Voit ostaa kandidaatin tai maisterin tutkinto oncampus etäopetusta. Tieteellisessä verkossa kursseja voit suorittaa korkeakoulututkinnon todistus.

Kandidaatin tutkinto:

Kandidaatin alueella voi valita opinnot liiketalouden, tuotantotekniikka, liike tietojenkäsittelytiede ja median tietotekniikassa.

Maisterin tutkinto:

Master-osiossa voit valita kursseja Media tietojenkäsittelytieteen ja tuotantotalouden (peräkkäisen).

Jatkuvat maisteriksi:

Kehittynyt maisteriohjelmat perustuvat työkokemusta. Voit määrittää koulutusohjelmat Business Administration, Economics tietojenkäsittelytieteen ja tuotantotalouden (jatkuvan) kanssamme.

Online koulutus:

Tarjoamme erilaisia ​​kursseja, jotka voi varata verkossa kanssamme. Tarjoamme kursseja (pehmeitä taitoja), teknologian ja liiketoiminnan aloilla ravitsemus, tietojenkäsittelytiede, uran suunnittelusta, meriteollisuus, lääketieteellinen tekniikka, verkkomediaan, avainpätevyydet.

Online koulutus pakolliseksi

Lisäksi tarjoaa oncampus verkossa pakollisen koulutuksen elintarvikehygienian, infektioiden hallintaan ja työturvallisuuteen. Joten lisäkoulutusta työntekijät / sisällä elintarviketeollisuuden voidaan helposti, nopeasti ja edullisesti, ja suorittaa paikan päällä.

palveluntarjoaja

Oncampus GmbH toimii palveluntarjoaja alalla verkko-opiskelua ja kehittää, käyttää ja jakaa osa-aika verkossa koulutusohjelmat ja jatkokoulutukseen yliopistoille, yrityksille ja yhteisöille.

Kaikkien tehtävien alan ammatillisia verkko-oppimiseen oncampus on kumppani. Rohkeasti yhteyttä!

meidän ajatuksen

Keitä me olemme - mikä on meidän tehtävämme?

Institute for Learning palvelut FH Lübeck ja oncampus GmbH käyttää Internetiä ja multimediaa avaamaan yliopiston uusille kohderyhmille: Autamme ihmisiä sekä säilyttää Pitkäaikaisen työllisyyden ja parantaa ja saada takaisin koulutukseen tai työhön.

Fachhochschule Lübeck ja hänen tyttärensä oncampus ovat menestyksekkäästi kehitetty Euroopan johtavista alan verkossa etäopetuksen vuodesta 1997th

Mitä edustamme?

Yhteistyö ja verkottuminen ovat johtavia periaatteita toimissamme. Olemme tietoisia vastuuta Kund_innen, Partner_innen ja Mitarbeiter_innen ja toimia sen mukaisesti. Olemme avoin, avoin ja ystävällinen.

Työskentelemme ammatillisesti ratkaisuorientoituneeseen. Innovatiivisia teknisiä ratkaisuja voimme kehittää ja käyttää elinikäiseen erityisesti välittää työssä oppimista. Näemme heterogeenisyys mahdollisuutena.

Ketkä ovat asiakkaitamme?

Painopiste toiminnastamme oppijoita, jotka käyttävät meidän koulutusmahdollisuuksia saatavilla. Toimimme kansallisesti ja kansainvälisesti yliopistojen, yritysten ja instituutioiden kanssa, jotta mahdollisimman monille ihmisille pääsyn laadukkaaseen koulutukseen ja auttaa heitä menestymään osaamisen kehittämiseen.

Mitkä ovat tavoitteemme?

Tarjoamme aika ja paikka itsenäinen, yhteistoiminnallinen oppiminen. Tätä varten käytämme johdonmukaisesti mahdollisuuksia Internetin koulutusohjelmien ja palveluja, jotka tukevat elinikäistä oppimista optimaalista.

Vastatakseen tähän kysyntään, teemme yhteistyötä kansallisten ja kansainvälisten yliopistojen ja muiden kumppaneiden kanssa. Saavutamme tavoitteemme läpi jatkuva kehittäminen ja turvaaminen markkinalähtöisiä, innovatiivisia, laadukkaita prosesseja ja tuotteita. Käytämme integroitu hallintajärjestelmä.

Soitamme rakenteellisesti sisään turvaamaan kilpailukyky pitkällä aikavälillä FH Lyypekin kansallisissa ja kansainvälisissä koulutusmarkkinoilla ja laajentaa.

Mitä voimme?

suunnittelu yliopistoille, kehittää, toteuttaa ja käyttää osa-aikaisesti verkossa koulutusohjelmat ja jatkokoulutukseen perustuu e-learning menetelmien ja infrastruktuurin.

Oppijat mahdollistamme verkossa tutkimus ja jatkokoulutus. Yritykset Tarjoamme sekä räätälöityjä ja standardoituja online-koulutusta.

Jossa se voimme rakentaa?

Menestyksemme on motivoitunut, omistautunut ja pätevä tiimi. Meillä on laaja ja syvä osaaminen sähköisen oppimisen teknologiat opetusmetodologian elinikäistä oppimista ja hallintaa oppivan organisaation.

Toimimme jatkuva, pitkäaikainen suuntautuneita henkilöstön kehittämiseen. Työskentelemme standardoituja, tehokkaat prosessit, jotta voidaan tarjota korkealaatuista koulutusta tuotteita ja palveluja taloudellisesti kestävä markkinoilla. Käytämme strategisia projekteja kehittää innovatiivisia tuotteita ja prosesseja.

Sijainnit

Saksa Online

Osoite
Saksa Online, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: