Olympic Studies Centre Cologne

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Saksan Sports University Köln (GSU) olympiakatutkimuskeskus (OSC) perustettiin vuonna 2005 ja perustettiin keskeiseksi tutkimus- ja opetuslaitokseksi. OSC Kölnin rakenne koostuu neljästä pilarista, jotka toimivat olympialaisten tutkimuskeskuksena, olympia-opetuskeskuksessa, olympiakeskuksessa ja olympiakeskuksessa. Vuodesta 2005 lähtien se on jatkuvasti kehittänyt profiiliaan tutkimuksessa ja opetuksessa, ja se on nykyään yksi johtavista Olympic- tutkimuskeskuksista kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Professori Dr. Stephan Wassong on OSC Köln-tutkimusten johtaja ja IOC: n olympiavustuskomission jäsen. Muut henkilökunnan jäsenet ovat muun muassa tri Ansgar Molzberger, tohtori Jörg Krieger ja Caroline Meier.

OSC Kölnin profiili vastaa nykyaikaisen yliopistomaiseman odotuksia ja sen nykyiset tutkimus-, opetus-, konsultointi- ja arkistointitehtävät ovat esimerkkejä siitä, miten OSC Kölnin keskeiset tavoitteet voidaan saavuttaa. Toiminnot ovat seuraavat:

  • Yliopiston akateemisen tiedon siirto Olympic-liikkeen osaksi olympia-maailmaa kansainvälisen osa-aikaisen MA-olympiakoulutuksen kautta;
  • Tutkimustutkimusten, tiedon ja dokumentoinnin kehittäminen ja laajentaminen tutkimuskeskuksessa;
  • Synergioiden luominen kansallisten ja kansainvälisten väestöryhmien opetuksessa, tutkimisessa ja konsultoinnissa.
  • Lujitetaan linkkejä OSC Kölnin ja olympialiikkeen yhteyksiin kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Opetustasolla OSC Kölnin henkilökunta osallistuu aktiivisesti GSU: n säännöllisiin kandidaatti-, liikunta- ja maisteriohjelmiin. OSC Kölnillä on myös ollut johtava rooli uuden päätoimisen maisteriohjelman MA International Sports Development and Policy -ohjelmassa , joka toimii GSU: ssa talvikaudella 2016/17.

OSC Kölnissä tehdään erilaisia ​​tutkimushankkeita. Vuonna 2014 OSC Köln on allekirjoittanut kansainvälisen yhteistyösopimuksen Johannesburgin yliopiston kanssa, jonka tavoitteena on perustaa ensimmäinen olympiakeskuksen keskus Afrikan mantereelle. OSC Köln toimii tässä prosessissa konsulttiyhteisönä. Osana sopimusta molemmat toimielimet järjestivät yhdessä Johannesburgin yliopistossa kansainvälisen konferenssin ja julkaisivat muokatun kokoelman Historian ja nykyajan kysymykset olympiatutkimuksissa . Vuodesta 2016 lähtien yhteistyöllä pyritään julkaisemaan akateeminen aikakauslehti olympiatutkimuksista, jotta voidaan luoda foorumi akateemisille vaihtoehdoille olympialaisten opinnoissa.

Lisäksi akateemisessa tutkimuksessa käsitellään Olympic Movementin sellaisia ​​näkökohtia kuin urheilun kaikkien liikkuvuuden järjestäminen kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, urheilun ja liikuntakasvatuksen syntyminen Unescon ohjelmassa sekä tieteellisen tiedon kehittyminen kansainvälisissä järjestöissä - kaksinkertaiset strategiasuunnitelmat. Tutkimustuloksia esitellään jatkuvasti akateemiselle yhteisölle olympialiikkeen monikerroksisten näkökohtien julkaisuissa ja konferensseissa. Vuonna 2013 OSC Köln teki yhteistyötä olympialaisten kanssa. Menneisyydessä ja läsnä yhteistyössä olympiamuseon kanssa Dohassa. Vuonna 2014 kehitettiin OSC: n Kölnissä yhteistyössä Comité International Pierre de Coubertin (CIPC) kanssa järjestetyssä symposiumin "Pierre de Coubertin and the Future" akateemisessa ohjelmassa Olympiamuseossa Lausannessa. Tammikuussa 2016 julkaistiin samanlainen kongressin julkaisu. Lisäksi vuonna 2016 julkaistiin kansainvälinen lehdessä urheilun historiaa koskeva erikoisnumero, johon osallistuivat GSU : n Western Universityn yliopiston (Lontoo, Kanada) ja Victoria Universityn (Melbourne, Australia) ).


Lisätietoja OSC Kölnistä on osoitteessa www.dshs-koeln.de/osc ./>

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma Olympic Tutkimukset

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta March 2019 Saksa Köln

Kansainvälinen osa-aika-ohjelma Master of Arts (MA) Olympic Studies, joka on virallisesti tuetaan Kansainvälisen olympiakomitean (KOK), on täysin validoitu Master koulutusohjelma, joka toteuttaa korkean tason, monitieteinen opetussuunnitelman Olympic Studies. Ohjelman tavoitteena on edistää yhteyksiä akateemisen ja Olympic maailma. [+]

kansainvälinen osa-aika-ohjelma Master of Arts (MA) Olympic Studies, on täysin validoitu Master koulutusohjelma, joka toteuttaa korkean tason, monitieteinen opetussuunnitelma olympialaisten Studies. Ohjelman tavoitteena on edistää yhteyksiä akateemisen ja Olympic maailma.

Olympic opetuksen keskuksen saksalaisen Sport University Cologne (OSC Köln) on tärkein toiminnallinen laitos Ohjelman ja on vastuussa kaikista kurssin organisaatio- ja yleistä akateemista elementtejä. Professori Dr. Stephan WASSONG johtaja OSC Köln, on ohjelman johtaja MA Olympic Studies ja jäsen KOK: n Olympic Education komissio. Toimituksen opetuksen moduulit, OSC Köln yhteistyötä useiden Olympic Studies keskusten maailmanlaajuinenKuten Technische Universität Kaiserslautern (Saksa), Loughborough University (Yhdistynyt kuningaskunta) ja Barcelonan autonominen yliopisto (Espanja). ... [-]


Ota yhteyttä

Deutsche Sporthochschule Köln

Osoite, 1. rivi Deutsche Sporthochschule Koeln / German Sport University Cologne Am Sportpark Muengersdorf 6
50933 Köln, Nordrhein-Westfalenissa, Saksa
Verkkosivu http://www.dshs-koeln.de/
Puhelin +49 221 49820