Olympic Studies Centre Cologne

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olympic Studies Centre (OSC) klo Saksalainen Sport University Cologne (GSU) perustettiin vuonna 2005 ja se on perustettu keskeisenä tutkimuksen ja opetuksen laitokseen. OSC Köln s rakenne sisältää neljä pilaria, joka toimii Olympic tutkimuskeskuksen, Olympic Teaching Centre, Olympic Consulting Centre ja Olympic Archive Centre. Vuodesta 2005, se on jatkuvasti kehittänyt profiilin tutkimuksen ja opetuksen, ja on tänään yksi johtavista olympialaisten Studies keskusten kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Professori Dr. Stephan WASSONG on johtaja OSC Kölnin Tutkimukset ja jäsen KOK: n Olympic Education komissio. Toinen henkilökunnan jäsenet kuuluvat, Dr. Ansgar Molzberger, Dr. Jörg Krieger ja Caroline Meier.

Profiilia OSC Köln odotuksia nykyaikaisen korkeakoulujärjestelmä ja sen nykyistä toimintaa tutkimuksessa, opetuksessa, konsultointi- ja arkistointi ovat esimerkkejä siitä, miten keskeisiä tavoitteita OSC Kölnin voidaan täyttää. Toimintaa ovat seuraavat:

Siirto akateemisen tiedon olympialiikkeen osaksi olympialaisten maailma kansainvälinen osa-aikainen ohjelma MA Olympic Studies; Kehittäminen ja laajentaminen tutkimuksia, tietoja ja asiakirjoja sisällä tutkimuskeskuksen; Luoda synergiaa opetuksen, tutkimiseen ja konsultointitehtäviin keskuudessa kansallisten ja kansainvälisten OSCs; Vahvistaminen yhteyksiä OSC Kölnin ja laitokset liittyvät olympialiikkeen kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

On opetus tasolla, henkilökunnan jäsenet OSC Köln edistää intensiivisesti säännöllistä kandidaatin, liikunta ja Master ohjelmia GSU. OSC Köln on myös ollut johtava rooli asennus uuden kokopäiväinen koulutusohjelma MA International Sport Development and Policy, Joka kulkee klo GSU talven termi 2016/17.

Erilaisia ​​tutkimushankkeita toteutetaan OSC Köln. Vuonna 2014 OSC Köln on allekirjoittanut kansainvälistä yhteistyötä kanssa University of Johannesburg joka tähtää perustamisen ensimmäinen olympialaisten opetuksen keskuksen sisällä Afrikkalainen mantereella. OSC Köln toimii konsultointi- toimielin tässä prosessissa. Osana sopimusta, kahden toimielimen järjestivät yhdessä kansainvälisen konferenssin yliopistossa Johannesburgissa ja julkaissut muokattu kokoelma Historialliset ja Contemporary Issues in Olympic Studies. Vuodesta 2016 lähtien yhteistyö pyrkii julkaisemaan akateemisen lehden Olympic Studies, jotta luoda foorumi akateemisen vaihdon Olympic Studies.

Lisäksi akateeminen tutkimus käsittelee tällaisia ​​näkökohtia olympialiikkeen perustamalla Sport For All Movement kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, syntyminen urheilun ja liikuntakasvatuksen ohjelman sisällä Unescon ja kehityksen tieteellisen tietämyksen vastaisiin kansainvälisiin -doping strategiasuunnitelmiaan. Tutkimustulokset ovat jatkuvasti esitetään tiedeyhteisöön julkaisuissa ja konferensseissa monikerroksinen näkökohtia olympialiikkeen. Vuonna 2013 OSC Köln co kokoama kirja olympialaisissa. Past and Present yhteistyössä Olympiamuseo Dohassa. Vuonna 2014 lukuvuoden ohjelma symposiumin "Pierre de Coubertin ja tulevaisuus", järjestetään Olympiamuseo Lausannessa, kehitettiin OSC Köln yhteistyössä Comité International Pierre de Coubertin (CIPC). Tammikuussa 2016 samannimistä kongressin julkaisu on painettu. Lisäksi vuonna 2016, erityinen kysymys "Olympic Perspectives" julkaistiin International Journal of historian Sport yhdessä GSU's kumppanin yliopistojen päässä University of Western Ontario (London, Kanada) ja Victoria University (Melbourne, Australia).

Tarkempia tietoja OSC Köln käy sen verkkosivuilla: www.dshs-koeln.de/osc.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma Olympic Tutkimukset

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta March 2018 Saksa Köln

Kansainvälinen osa-aika-ohjelma Master of Arts (MA) Olympic Studies, joka on virallisesti tuetaan Kansainvälisen olympiakomitean (KOK), on täysin validoitu Master koulutusohjelma, joka toteuttaa korkean tason, monitieteinen opetussuunnitelman Olympic Studies. Ohjelman tavoitteena on edistää yhteyksiä akateemisen ja Olympic maailma. [+]

kansainvälinen osa-aika-ohjelma Master of Arts (MA) Olympic Studies, on täysin validoitu Master koulutusohjelma, joka toteuttaa korkean tason, monitieteinen opetussuunnitelma olympialaisten Studies. Ohjelman tavoitteena on edistää yhteyksiä akateemisen ja Olympic maailma.

Olympic opetuksen keskuksen saksalaisen Sport University Cologne (OSC Köln) on tärkein toiminnallinen laitos Ohjelman ja on vastuussa kaikista kurssin organisaatio- ja yleistä akateemista elementtejä. Professori Dr. Stephan WASSONG johtaja OSC Köln, on ohjelman johtaja MA Olympic Studies ja jäsen KOK: n Olympic Education komissio. Toimituksen opetuksen moduulit, OSC Köln yhteistyötä useiden Olympic Studies keskusten maailmanlaajuinenKuten Technische Universität Kaiserslautern (Saksa), Loughborough University (Yhdistynyt kuningaskunta) ja Barcelonan autonominen yliopisto (Espanja). ... [-]


Ota yhteyttä

Deutsche Sporthochschule Köln

Osoite, 1. rivi Deutsche Sporthochschule Koeln / German Sport University Cologne Am Sportpark Muengersdorf 6
50933 Köln, Nordrhein-Westfalenissa, Saksa
Verkkosivu http://www.dshs-koeln.de/
Puhelin +49 221 49820