Photoacademy & Living Faces Berlin

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Onko valokuva tai Make-up intohimosi?

Haluatko kääntää harrastuksesta ammatin ja menestyksekkään uran yksi vilkkaimmista pääkaupungeissa maailman? Niin tervetuloa Berliinin kaupunki rajattomat mahdollisuudet. Berliini, Saksan pääkaupunki, jossa kehitys elämäntapa, musiikki, taide ja muoti. Se kaikki alkaa tästä!

Tervetuloa luovan koulun Valokuvaus ja Creative meikki. Photoacademy Berlin & Living Faces - yksi koulu, kaksi reitin mahdollisuuksia.

Muodostaen synergioita, luoda verkostoja.

Noudattamalla tätä motto, Photoacademy Berliinissä ja Living Faces tarjoaa ainutlaatuisen koulutus-konsepti tulla ammattivalokuvaaja tai Make-up artist. Kaikki yhdessä paikassa.

Kukin koulutuksen alalla on omat pääpaino:

  • Photoacademy Berliini tarjoaa kahdentoista kuukauden ohjelma Professional Photography - Living Faces tarjoaa kahdentoista kuukauden ohjelma tulla sertifioitu meikkitaiteilija.

Ei ole väliä millä alueella olet kiinnostunut, tarjoamme sinulle henkilökohtaisen oppimisympäristön kanssa erittäin sitoutunut tiimi ohjaajia, jotka pyrkivät tukemaan sinua yksilöllisesti tulevaisuuden suunnitelmia.

Koulun perustuu perusteella Malzfabrik (www.malzfabrik.de), joka sijaitsee Berliinin keskustassa. Tulevaisuuden valokuvaajat ja meikkaajat kokoontuvat koulun 1000sqm ja vaihtavat luovuuttaan erilaisissa projekteissa päivittäin. Verkot muotoutuvat jo ohjelman aikana.

Ammatillisia kursseja auttaa sinua hallitsemaan tulevaisuuden haasteisiin, joita kohtaat tällä alalla liiketoiminnan ja voit valmistautua menestyksekkään uran tiedotusvälineissä.

Berliini - luova ja internationial

Berliini heijastaa nopeat muutokset muoti-ja lifestyle. Vastakkaiset tyylit ympäri kaupunkia tekevät Berliinin erittäin houkutteleva nuorille ympäri maailmaa. Trendejä syntyy täällä ja erilaisia ​​asuvia käsitteet ovat osa ilmapiiri, että kaupunki luo. Samoin Berliini on hyvin nuori kaupunki. 20% sen kansalaisista alle kaksikymmentäviisi. Maailmoja luovasta tulee Berliiniin. Yksi nähtävyyksistä Berlin on, että elinkustannukset ovat suhteellisen alhaiset verrattuna muihin suuriin kaupunkeihin. Ytimessä tässä alati muuttuvassa, historiallinen kaupunki on meidän koulussa. Sieltä on mahdollisuus käyttää loputon jännittäviä paikkoja ympäri kaupunkia teidän kuvauksissa. Inspiroidu kulttuurin eri mahdollisuuksia, kuten museoita, valokuvanäyttelyitä tai muotiviikoilla.

Tarvitset apua löytää paikka elää?

Tietenkin me autamme sinua löytämään paikka elää. Voimme myös yhdistää sinut muiden opiskelijoiden kanssa, jos se on valintasi jakaa asunnon. Kysykää meiltä.

Meidän kysynnän School

Meidän tehtävämme halutaan valmistautua työelämään valokuvaaja tai maskeeraaja. Sen lisäksi opetus sinulle taitoja sinun täytyy olla paras omalla alallaan, me myös opettaa sinulle, miten ajatella liiketoiminnan kannalta sekä kouluttaa sinut huolehtia erittäin tärkeä markkinoinnin puolella. Vain ne, jotka osaavat toimia luova ammattilainen vapailla markkinoilla onnistuu siellä. Jokaisella opiskelijalla on yksilöllistä huomiota. Koko teidän koulutus tulemme keskustelemaan henkilökohtaiset tarpeet ja valmistaa sinua mahdollisimman hyvin teidän työelämässä työntekijänä tai vapaa-lancer.

Lisäksi jokainen opiskelija lähtee koulumme paitsi tutkinto, mutta ammatillinen portfolio, henkilökohtainen kotisivu ja käyntikortteja sekä tiekartan kuinka uransa alkaa seuraava viimeinen koulupäivä.

Jotta näihin tavoitteisiin päästään, teemme ohjaajia, jotka menestyvät omalla alallaan ja ovat tietoisia siitä, mitä teollisuus vaatii tänään. Jos olet valmis työskentelemään kovasti ja määrätietoisesti näiden tavoitteiden saavuttamiseksi, niin voimme kouluttaa voit tehdä nämä tavoitteet on mahdollista. Joten, aloita urasi ammattivalokuvaaja tai maskeeraaja täällä Berliinissä.

Sijainnit

Berliini

Osoite
Bessemerstr. 16-22
12103 Berliini, Berliini, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: