PFH Private University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

PFH Yksityinen ammattikorkeakoulu, Perustettiin vuonna 1995, on valtion tunnustettu yliopisto, joka keskittyy koulutukseen ja kouluttaa tulevia johtajia ja asiantuntijoita keskeisten teknologioiden. Työllistettävyys on keskellä kaikkea sen pyrkimyksiä. Yliopiston filosofia on, että henkilökohtainen mestaruus, akateemista huippuosaamista, ja käytännön tietoa ja kokemusta ovat välttämättömiä tulossa vastuullisesti toimiva ammattilainen. Tämä voidaan saavuttaa vain avulla yksilöllistä huomiota yhdistettynä teoreettisesti perusteltu ja käytännönläheisiä opetus. Uran ja valmennus palvelut sekä yksittäisten mentorointi upottaa yliopiston rakenne, kaikissa koulutusohjelmissa on ominaista niiden käytännön ja taloudellista merkitystä, niiden kansainvälisyys ja voimakas suuntautuminen uraa.

PFH tarjoaa yhteensä 17 kampuksella tai etäopiskeluna opinto-ohjelmia, koneet, psykologia, ja terveydenhuollon teknologian sekä kandidaatin ja maisterin tasolla. Yli 2200 opiskelijaa opiskella joko kampuksella Göttingen, Hansecampus Stade tai Berliinissä tai yksi 12 etäisyys-oppimiskeskuksia sijaitsee Saksassa ja Itävallassa. Kiitos sen tehokkaasti järjestetty, käytäntö ja markkinalähtöisiä opinto-ohjelmia, valmistuneet PFH ovat suuri kysyntä yritysten kanssa. 99% nuorista PFH ammattilaisten aloittaa työnsä heti valmistumisen jälkeen. Yliopisto on tiiviissä yhteistyössä akateemisten järjestöjen, tutkimuslaitosten ja yksityisten yritysten sekä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, mikä tarjoaa ihanteellisen alustan poikkitieteelliseen vaihtaa osaamista ja käytännönläheisiä opetus.

Kampukset ja alueet Tutkimus Campus Göttingen

Business | Terveydenhuolto Technology | Orthobionics

Psykologia ja Business Psykologia

PFH Campus Göttingen tarjoaa kaikki edut pieni, dynaaminen yliopisto sisällä inspiroivassa ympäristössä yksi tunnetuimmista yliopistokaupungeissa Saksassa. Siunattu nuori väestö on 125000 ihmistä, 30000 joista on opiskelijoita, tänään, Göttingen on hotspot tutkimukseen. Kaupungissa on lukuisia tutkimuslaitokset, mukaan lukien viisi Max Planck-instituuttien ja Saksan Aerospace Centre. Vuosisatojen, se on kasvattanut 44 Nobel-palkinnon saajat, viimeisin joista voitti palkinnon vuonna 2014. Useat johtavat korkean teknologian yritykset, erityisesti mittaustekniikkaan, autojen toimitukset ja Bionic liikkuvuutta, on niiden perusta Göttingen. Kampuksella on välittömässä läheisyydessä keskustan Göttingen, jossa urheilu, kulttuuritapahtumia ja yöelämästä varmistaa vapaa aika hyvin käytetty. Berliinin, Hampurin ja Frankfurtin sen ovet, München, Pariisi, Bryssel, Praha ja Lontoo ovat vain kiven-heittää pois

PFH Hansecampus Stade

Engineering | Liike

PFH Hansecampus Stade sijaitsee CFK-laaksossa, yksi maailman johtavista klusteri hiilikuitu-muovia (CFRP) teknologiaa, ja käsittää 3,000sqm ja luentosalit, kokous- ja seminaaritilat ja stateof-the-art laboratorioissa. Kotiin näppäintoiminnot Airbusin ja yli 100 muiden eurooppalaisten yritysten alalla komposiittien, kaikki CFRP tuotantoketjun vaiheissa, myös T & K, tuotanto ja kierrätys tapahtuu täällä. Jossa 1000 vuotta vanha historia ja korkea tiheys korkean teknologian teollisuuden, Stade on kaupunki, joka häilyy perinteet ja innovaatio. Osana pääkaupunkiseudun Hampurin Stade tarjoaa ihanteellinen paikka teollisuuden ja tieteen ja tarjoaa sen asukkaiden noin 50000 molempien edut pikkukaupungin ja suurkaupungin. Lyhyet etäisyydet yhdistettynä erinomainen infrastruktuuri tarjoavat parhaat edellytykset elää, työstä ja opiskelusta. Lisäksi vanhan kaupungin keskustassa, sen kadun kahviloita ja baareja lainata Stade ainutlaatuinen ja viehättävä luonne.

Campus Berliini

liike

Pääkaupunki Saksa on enemmän tarjottavaa kuin vain menosta liittovaltion politiikka: alkaen konsolidoitu Business Network käsittämättömän kulttuuri- extravagances, mistä untempered yöelämä keskipäivän konsertteja, Berliini on kaikki tosi maailman kaupunki voisi pyrkiä. Campus Berliini tarjoaa state-of-the-art infrastruktuurin erinomainen sijainti. Sopusoinnussa politiikkamme tarjota opiskelijoille yksittäisten mentorointi, kampuksella ja koulutusohjelmat ovat suunniteltu pienille ikäluokille. Samalla kun he saavat yksilöllistä huomiota kampuksella, kiitos yliopiston eri yhteistyötä opiskelijat myös nauttia palveluista Berliinin ylioppilaskunnan ja saada muut tilat, kuten yliopiston kirjaston TU Berlin.

PFH Studyworld

Business | Psykologia ja Business Psykologia

PFH studyworld on ainutlaatuinen konsepti. Opiskelijat tutustuvat yliopisto, joka on siirtänyt vuoden kokemus ja asiantuntemus kampuksella tutkimus ohjelmia etäopiskeluohjelmat, mikä takaa korkeimman opetuksen laatua. Ohjelmamme sisältää kaikki tekijät, jotka ovat välttämättömiä menestyksekkään uran. Vaikka Päätoiminen professorit ja kokenut luennoitsijat teollisuudessa varmistaa ohjelmien akateemista huippuosaamista ja käytännön merkitystä, kypsä blended learning konsepti tarjoaa opiskelijoille tarvittava joustavuus. PFH: n blended learning konsepti sisältää todistettu sekoitus eri opetusmenetelmiä, 12 etäopiskelun keskukset eri puolilla maata, Virtuaalikampus ja erilaisia ​​opiskelija palvelujen tarkoituksena on tukea opiskelijaa järjestämistä niiden extra-ammatillisia opintoja.

PFH Kansainvälinen

Yliopiston kansainvälistyminen on merkitty yhä enemmän kumppanuuksia huippuyliopistojen maailmanlaajuisesti. Yhteistyö sisältää opiskelija- ja tiedekunnan vaihto, tutkimus, ja kaksi palkinto-ohjelmia. Pyrkiessään tarjota opiskelijoilleen edelleen suuria mahdollisuuksia saada välttämättömiä kokemusta ulkomailla kautta kansainvälisten kumppaneiden teollisuuden ja korkeakoulujen, PFH on sitoutunut laajentamaan sen verkkoon.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Katso MSc-tutkinnot » Katso Valmistava vuosi »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

General Management (Business Administration) Master Of Science (M.Sc.)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2018 Saksa Göttingen

Kurssi General Management maisteri pyritään valmistuneet taloustieteen perus-tai jatko koulutusohjelman. Hän päteviä tehtäviä johtovastuuta yrityksissä ja organisaatioissa sekä akateemista uraa. Sen avulla voit myös jatko-opintoja. [+]

kampusGeneral Management (Business Administration)Master of Science (M.Sc.)

Kurssi General Management maisteri pyritään valmistuneet taloustieteen perus-tai jatko koulutusohjelman. Hän päteviä tehtäviä johtovastuuta yrityksissä ja organisaatioissa sekä akateemista uraa. Sen avulla voit myös jatko-opintoja.

Kun valmistumisen PFH antaa myös työn takuu: Maksamme osa teidän opetusta takaisin, jos olet suorittanut standardin opiskeluajan, mutta on yhdeksän kuukauden kuluessa ei löytänyt riittävää työtä.

etujaTutkimukset työpaikkojen taeMaisterintutkinto vain kolmeen lukukauteenValintoja HOPSPyynnöstä jopa kymmenen kuukautta toimeksisaajayritysYksilöllistä huomiota pienryhmissäKansainvälinen kaksoistutkintoon mahdollistaLiiketalous maisteriohjelman kolmeen lukukauteen Berliinissä ja Göttingen... [-]

Komposiittimateriaalit / Komposiitit Maisterin (M.Sc.)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 3 lukukautta October 2018 Saksa Stade + 1 lisää

Maisteriohjelma "komposiittien / Composites" on tarkoitettu insinööreille ja matematiikan ja luonnontieteiden loppututkinnon työkokemusta, jotka haluavat saada alalla komposiittimateriaalien on osa-aikaisia. Painopiste ohjelmassa ovat erityisen hiili-kuituvahvisteiset muovit (CFRP, tunnetaan yleisesti nimellä "Carbon"), samoin kuin lasi- muovit (FRP). [+]

kampusComposites / CompositesMaster of Science (M.Sc.)

Maisteriohjelma "komposiittien / Composites" on tarkoitettu insinööreille ja matematiikan ja luonnontieteiden loppututkinnon työkokemusta, jotka haluavat saada alalla komposiittimateriaalien on osa-aikaisia. Painopiste ohjelmassa ovat erityisen hiili-kuituvahvisteiset muovit (CFRP, tunnetaan yleisesti nimellä "Carbon"), samoin kuin lasi- muovit (FRP).

Tutkimuksessa voit osallistua saksaksi tai Englanti. Kun maisterin tutkinto olet avaamassa erinomainen uranäkymiä. Sillä vain teollisuudelle CFK vuosittainen kasvu 10 prosenttia ennustetaan. Siksi suuri kysyntä komposiitit asiantuntijoille kasvaa edelleen tulevaisuudessa on varma.... [-]


Videot

See the campus

Ota yhteyttä
Postiosoite
Pfalzburger Strasse 43–44
10717 Berlin

DE
Asiointiosoite
Pfalzburger Strasse 43–44
10717 Berlin

Berlin, Berlin, DE
Postiosoite
Airbus-Strasse 6
21684 Stade

DE
Asiointiosoite
Airbus-Strasse 6
21684 Stade

Stade, Lower Saxony, DE
Postiosoite
Weender Landstrasse 3-7
37073 Göttingen

DE
Asiointiosoite
Weender Landstrasse 3-7
37073 Göttingen

Göttingen, Lower Saxony, DE