Philipps University Marburg, Faculty of Business Administration and Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Philipps-Universität ei ole vain saksalainen yliopisto, joka on täynnä perinnettä. Se on myös maailman vanhin yliopisto, joka perustettiin vuonna 1527 protestanttiseksi instituutiksi. Se on ollut tutkimus- ja opetuspaikka lähes viiden vuosisadan ajan.

Nykyään Marburgissa opiskelee lähes 20 000 opiskelijaa - 12 prosenttia kaikista maista. Lähes kaikki tieteenalat, lukuun ottamatta engineering-tieteitä, ovat edustettuina Philipps-Universität Marburgissa. Erilaiset tieteenalat on osoitettu eri tiedekunnille, jotka löytyvät tiedekunnista.

Lukuisat organisaatiot täydentävät ja rikastuttavat yliopiston palveluvalikoimaa. Tällaiset järjestöt voivat esimerkiksi harjoittaa erityistä tutkimustoimintaa tai tukea Philipps-Universität Marburgia viestinnän, tietotekniikan ja vieraiden kielten alalla.

Kauppaministeriö koostuu kuudesta professorista ja noin kymmenestä vanhempi- ja nuorempiopettajasta. Professoreilla on laaja kokemus vertaisarvioiduista kansainvälisistä julkaisuista, neuvojen antamisesta hallituksille tai kansainvälisille järjestöille sekä englannin kielen opetus. Taloustieteen osasto kuuluu kansainvälisten julkaisujen kymmenen parhaan joukkoon professoriin kohden Saksassa (CHE Ranking 2005). Taloudellinen tutkimus ja koulutus on kansainvälistyvä Marburgissa, sillä kaikki akateemisen henkilöstön jäsenet ovat luoneet vahvat, kestävät kumppanuusohjelmat ja yhteiset tutkimusprojektit yliopistojen kanssa Euroopassa, Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa. Tiedekunnan keskittymistä institutionaaliseen talouteen korostaa MACIE, Marburgin institutionaalisen talouden keskus, joka hiljattain juhli 50-vuotisjuhliaan. Taloustiimin henkilökunta korostaa ystävällisen ja avoimen opetusympäristön merkitystä. Opiskelijat ovat tervetulleita lähestymään professoreita ja keskustelemaan asiaan liittyvistä taloudellisista kysymyksistä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Economics Ja Instituutioiden (MSC Econinst)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Saksa Marburg

Master of Science Programme in Economics ja instituutioiden Philipps yliopiston Marburgin tarjoaa opiskelijoille kattavan koulutuksen uran ammatillinen taloustieteilijä hallituksen tai liike-ja erinomaisen pohjan akateemiselle uralle. [+]

Maisteriohjelma taloustieteen ja instituutioita Philipps-Marburgin yliopistossa tarjoaa opiskelijoille kattavan koulutuksen uran ammatillinen taloustieteilijä hallituksen tai liike-ja vankan perustan akateemiselle uralle.

Kurssin sisältö ja erityispiirteet

MSc Economics ja toimielinten tarjoaa tiukan koulutuksen kaikilla tärkeimmillä aloilla taloudellisen teorian ja politiikan (mukaan lukien tutkimus menetelmät) ja on täysin opetetaan Englanti. Se on suunniteltu yleiseksi DI taloustieteen ohjelman erottuva keskitytään taloudelliseen analyysiin instituutioita. Tämä ainutlaatuinen keskitytään perustuu keskeinen näkemys, että suorituskyky talouden ratkaisevasti riippuu sen toimielimiin. Nämä voivat olla virallisia toimielimiä, kuten liike lait ja asetukset, organisaatio sosiaaliturvajärjestelmän, suunnittelu keskuspankkien ja institutionaalisia rakenteita valtio ja sen poliittinen prosessi, ne voivat olla myös epävirallisia, esim. normit ja tottumukset tai erityisiä instituutioita, kuten osuuskuntien ja mikroluottoja kehitysmaiden markkinoilla. Siksi uusia institutionaalisia Economics, perustuslakituomioistuin taloustieteen, oikeustieteen ja taloustieteen, Mechanism Design, rehtori agentti teoria ja Political Economy / Public Choice ovat tärkeimmät teoreettiset lähestymistavat, joissa opiskelijat oppivat soveltamaan, jotta voidaan analysoida vaikutuksia nykyisten sääntöjen, määräysten ja järjestöjen ja tehdä koulutettuja uudistusehdotuksia laajan alan taloudellisia sovelluksia. Tämä institutionaalinen taloustiede keskittyy kuvastaa myös erityisen tutkimus-profiilin kaikki professorit taloustieteiden Marburg. Economics erikoisalojen tarjotaan ohjelman "Institutionaaliset Economics", "kansainvälisille institutionaalisille Economics", "Markkinat ja innovaatiot", "Economics ja globalisaatio", ja "talouspolitiikkaan". Pieni tietysti koot, intensiivinen lehtori-opiskelija vuorovaikutus seminaareihin, kansainvälisten opiskelijoiden ja nykyaikaisen opetuksen lähestymistavat ovat tärkeitä ominaisuuksia MSc Economics ja toimielimissä. ... [-]


Msc Taloudellisuus Lähi-idässä (EMEA)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta October 2018 Saksa Marburg

Kansainvälinen maisteriohjelma [+]

Mikä on ajatuksena EMEA?

EMEA on ainutlaatuinen maisteriohjelman yhdistyvät institutionaalisten kauppatieteellisen kanssa sovelluksia talouksien MENA-alueella.

Ymmärtäminen monimutkaisia ​​taloudellisia haasteita MENA edellyttää tieteidenvälistä lähestymistapaa. Siten EMEA sisältää laajan valikoiman valittavien eri alojen helpottaa laajaa ymmärrystä alueen monimutkaisuus.

Opetussuunnitelma varustaa opiskelijoiden tietoa ajan tasalla asioista, jotka liittyvät moniin MENA maissa, esimerkiksi islamilaisen rahoituksen, poliittinen talous, luonnonvarojen, korruptio ja konflikti.

Yhdistettynä yksi erikoistuminen raitoja, opiskelijat hiovat työmarkkinoilla profiili kohti uran alueellinen asiantuntijoita moderneilla ongelmanratkaisutaitoja erityisiä talouteen, talouden ja kirjanpidon, tai johdon.... [-]