Philipps University Marburg, Faculty of Business Administration and Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Philipps-Universität ei vain saksalaisessa yliopistossa perinteikäs, se on myös vanhin yliopisto maailman, joka on perustettu 1527 kuin protestanttinen laitos. Se on paikka tutkimuksen ja opetuksen lähes viisi vuosisataa. &nbsp Nykyään on lähes 20000 opiskelijaa Marburg - 12 prosenttia koko maailman. Lähes kaikki tieteenalat, lukuun ottamatta insinööritieteiden, ovat edustettuina Philipps-Universität Marburg. Eri tieteenalojen, ne luokitellaan eri tiedekunnissa, jotka löytyvät alla Tiedekunnat. &nbsp Lukuisat järjestöt täydentävät ja monipuolistavat yliopiston palvelujen valikoimaa. Esimerkiksi sellaiset organisaatiot voivat tehdä erityisiä tutkimustoimia tai tukea Philipps-Universität Marburg aloilla viestintä, tietotekniikka ja vieraat kielet. &nbsp Kansantaloustieteen laitos käsittää kuusi professoria sekä noin tusinan verran vanhempi ja nuorempi luennoitsijoita. Opettajat ovat laaja kokemus suhteessa referoitua kansainvälistä julkaisua, joka neuvoo hallituksia tai kansainvälisiä järjestöjä, ja opetuksen Englanti. Taloustieteiden laitos joukkoon kymmenen yksiköiden osalta kansainvälisiä julkaisuja / professori Saksassa (CHE Ranking 2005). Taloudellinen tutkimus ja koulutus on hyvin kansainvälistä Marburg, koska kaikki akateeminen toimihenkilö luoneet vahvan, kestävän kumppanuuden ohjelmia ja yhteisiä tutkimushankkeita yliopistojen kanssa Euroopassa, Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa. Tiedekunnan keskitytään institutionaaliseen taloustieteen korostuu Macien, Marburg Center for institutionaalisen taloustieteen, joka hiljattain täytti 50 vuotta. Kauppakorkeakoulun henkilökunnan korostaa ystävällisiä ja avoimia opetusympäristö. Opiskelijat ovat tervetulleita lähestymistapa professorit ja osallistua keskusteluihin tärkeistä talousasioista.  

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Economics Ja Instituutioiden (MSC Econinst)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Saksa Marburg

Master of Science Programme in Economics ja instituutioiden Philipps yliopiston Marburgin tarjoaa opiskelijoille kattavan koulutuksen uran ammatillinen taloustieteilijä hallituksen tai liike-ja erinomaisen pohjan akateemiselle uralle. [+]

Maisteriohjelma taloustieteen ja instituutioita Philipps-Marburgin yliopistossa tarjoaa opiskelijoille kattavan koulutuksen uran ammatillinen taloustieteilijä hallituksen tai liike-ja vankan perustan akateemiselle uralle.

Kurssin sisältö ja erityispiirteet

MSc Economics ja toimielinten tarjoaa tiukan koulutuksen kaikilla tärkeimmillä aloilla taloudellisen teorian ja politiikan (mukaan lukien tutkimus menetelmät) ja on täysin opetetaan Englanti. Se on suunniteltu yleiseksi DI taloustieteen ohjelman erottuva keskitytään taloudelliseen analyysiin instituutioita. Tämä ainutlaatuinen keskitytään perustuu keskeinen näkemys, että suorituskyky talouden ratkaisevasti riippuu sen toimielimiin. Nämä voivat olla virallisia toimielimiä, kuten liike lait ja asetukset, organisaatio sosiaaliturvajärjestelmän, suunnittelu keskuspankkien ja institutionaalisia rakenteita valtio ja sen poliittinen prosessi, ne voivat olla myös epävirallisia, esim. normit ja tottumukset tai erityisiä instituutioita, kuten osuuskuntien ja mikroluottoja kehitysmaiden markkinoilla. Siksi uusia institutionaalisia Economics, perustuslakituomioistuin taloustieteen, oikeustieteen ja taloustieteen, Mechanism Design, rehtori agentti teoria ja Political Economy / Public Choice ovat tärkeimmät teoreettiset lähestymistavat, joissa opiskelijat oppivat soveltamaan, jotta voidaan analysoida vaikutuksia nykyisten sääntöjen, määräysten ja järjestöjen ja tehdä koulutettuja uudistusehdotuksia laajan alan taloudellisia sovelluksia. Tämä institutionaalinen taloustiede keskittyy kuvastaa myös erityisen tutkimus-profiilin kaikki professorit taloustieteiden Marburg. Economics erikoisalojen tarjotaan ohjelman "Institutionaaliset Economics", "kansainvälisille institutionaalisille Economics", "Markkinat ja innovaatiot", "Economics ja globalisaatio", ja "talouspolitiikkaan". Pieni tietysti koot, intensiivinen lehtori-opiskelija vuorovaikutus seminaareihin, kansainvälisten opiskelijoiden ja nykyaikaisen opetuksen lähestymistavat ovat tärkeitä ominaisuuksia MSc Economics ja toimielimissä. ... [-]


Msc Taloudellisuus Lähi-idässä (EMEA)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta October 2018 Saksa Marburg

Kansainvälinen maisteriohjelma [+]

Mikä on ajatuksena EMEA?

EMEA on ainutlaatuinen maisteriohjelman yhdistyvät institutionaalisten kauppatieteellisen kanssa sovelluksia talouksien MENA-alueella.

Ymmärtäminen monimutkaisia ​​taloudellisia haasteita MENA edellyttää tieteidenvälistä lähestymistapaa. Siten EMEA sisältää laajan valikoiman valittavien eri alojen helpottaa laajaa ymmärrystä alueen monimutkaisuus.

Opetussuunnitelma varustaa opiskelijoiden tietoa ajan tasalla asioista, jotka liittyvät moniin MENA maissa, esimerkiksi islamilaisen rahoituksen, poliittinen talous, luonnonvarojen, korruptio ja konflikti.

Yhdistettynä yksi erikoistuminen raitoja, opiskelijat hiovat työmarkkinoilla profiili kohti uran alueellinen asiantuntijoita moderneilla ongelmanratkaisutaitoja erityisiä talouteen, talouden ja kirjanpidon, tai johdon.... [-]


Ota yhteyttä
Postiosoite
Philipps University Marburg
Faculty of Business Administration and Economics
Fb.02- Wirtschaftswissenschaften Universitätsstraße 24,

Marburg, D-35037 DE
Asiointiosoite
Fb.02- Wirtschaftswissenschaften Universitätsstraße 24,
Marburg, Hesse, D-35037 DE