SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

Esittely

Lue virallinen kuvaus

INNOVATION MEETS YHTEISTYÖ

SRH Hochschule für Logistik ja taloudellinen Hamm on selkeä profiili: Me koulutamme johtajia kasvaville työmarkkinoille liiketoimintaan liittyvissä teknisissä palveluissa. Olemme sijoitettu painopiste tutkimuksia lupaavia toimialoilla.

Nuori, moderni ja tulevaisuuteen suuntautunut

Yksityinen, valtio-tunnustettu yliopisto perustettiin vuonna 2005. Koska meillä on erityistä perehdytystä ja koulutusta laadun logistiikan ja energian, olemme merkittävä toimija korkeakoulutuksen maisema NRW ja tuotantotekniikka.

SRH Hochschule Hamm on osa kansallista verkostoa yksityisten yliopistojen aineelle, jotka noudattavat yhteistä mallia, vaan on itsenäinen tieteellinen profiileja. Tuottamaa aineistoa yliopiston hallintoelinten kanssa yhteisiä operaattorin mallia SRH yliopistoissa oli päätös senaatin 24. Heinäkuu 2008 sisältyvät perus- jotta aineelle Hochschule Hamm. Tavoitteena SRH yliopistojen on oikeutettu erityisesti lahjakkaiden nuorten tulevaisuuteen suuntautuneita ohjelmia ja johtaa kansallisesti tunnustettu pätevyys, jotka tarjoavat heille parempia uramahdollisuuksia työmarkkinoilla. Samalla aineelle yliopistot haluavat rohkaista ja tukea heitä heidän kehityksen itsenäinen, suvereeni persoonallisuuksia. Lisäksi aineelle yliopistot haluavat edistää innovointia ja koulutusta liiketoiminnan ja yhteiskunnan soveltavaa tutkimusta ja tieteellistä koulutusta heidän profiiliinsa.

SRH Hochschule Hamm seuraa seuraavan ajatuksen saavuttamaan akateemisia tavoitteita.

I. sitoutuminen henkilökohtaiseen vapauteen

Uskomme, että henkilökohtainen vapaus on elinehto elinvoimainen, dynaaminen ja demokraattista yhteiskuntaa. On, vaikka taataan perustuslaissa, eikä hyödyke, joka putoaa taivaalta, mutta on taistellut uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja väitti uutta. Sen vuoksi pidämme erittäin tärkeänä henkilökunnan ja opiskelijoiden, jotka pitävät itseään vapauden tajuissaan, riippumattomien henkilöiden ja puolestapuhuja rohkeasti suojelua ja puolustamista kansalaisvapauksia ja perusoikeuksia, jotka aina kunnioittaa vapauden toisten.

II. Painopiste itsemääräämisoikeudesta

Uskomme, että ihmisen luovuus ja omaperäisyys ja persoonallisuus voi tuoda mahdollisen hyödyntämisen, kun he voivat kehittää ja muokata suunnitelma elämän mahdollisimman itsenäisesti. Olemme siis kannustettava meidän yliopiston itsemääräämisoikeus ja itsensä kehittämiseen yksilön, d. h. sen kyky muodostaa omat mielipiteensä perustuu tosiasioihin, tule omistaa wohlabgewogenen päätöksiä ja edustamaan häntä voimaa ja itsehillintää.

III. Edistäminen henkilökohtaisen vastuun sosiaali- liimaus

Toivomme, että yksilön vastuu, sitoutuminen ja yksityisen aloitteellisuuden ovat sopivampia kuin riippuvuus yhteistiloissa ja ratkaisuja johtaa hänen elämänsä omaehtoista ja sosiaalisesti vastuullinen sekä edistää yhteistä hyvää. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen persoonallisuus ja samalla aina myös sosiaalinen olento. Siksi kannustaa kehittämään meidän opiskelijoiden ja henkilöstön itsenäisesti ajattelevat ja toimivat ihmiset, jotka aktiivisesti vaikuttaa heidän kohtalostaan ​​itsenäisesti ja luottamus omiin kykyihin ja yhteistyössä muiden kanssa.

IV. Suvaitsevaisuus ja ennakkoluulottomuus

Toivotamme kaikki työntekijät ja opiskelijat riippumatta heidän etnisistä, uskonnollisista ja sosiaalisista taustoista myönteisenä, joka täyttää tekniset vaatimukset häneen, hänen kaveri tapasi suvaitsevaisuutta ja kunnioitusta ja kunnioittavat meidän ajatuksen vuonna työnsä meidän yliopistoissa. Vaadimme, että opiskelijat saavat kansainvälistä kokemusta ja kulttuurienvälistä osaamista.

V. kunnioittaen riippumattomuutta

Kiinnitämme huomiota puoluepoliittisia, uskonnollisista ja ideologisista neutraalisuuden SRH yliopistojen ja niiden riippumattomuus taloudellisista kolmansien osapuolten etuja, jotta voidaan säilyttää ilmapiirin henkisen riippumattomuuden ja moninaisuuden jossa henkilökunta ja opiskelijat saavat omat ajatuksensa ja mielipiteensä vapaasti kehittää, edustaa ja voi ymmärtää.

VI. Asianajo sosiaalisen markkinatalouden ja kilpailun

Missiomme on sosiaalinen markkinatalous, jossa yhdistyvät yksilön vapautta, dynamiikkaa talouden ja sosiaalisen tasa yhdessä. Uskomme, että yksi valtion holhoojamentaliteetin mahdollisimman vapaata markkinataloutta, jossa sen kannatuselimien sopimusvapaus, yksityistä omaisuutta ja kilpailu on parempi kuin mikään muu järjestelmä soveltuu edistää hyvinvointia yksilön, solidaarisuutta muita kohtaan, ja oikeudenmukaisuutta yhteiskunnassa. Tämän vuoksi haluamme tehdä ja meidän yliopistojen edistää ymmärtämystä, säilyttämistä ja vahvistamista markkinatalouden maamme ja mahdollistaa opiskelijoillemme menestyksekkäästi todistaa itselleen globaaleilla markkinoilla kilpailua ja siten sosiaalinen vastuu olla tietoinen.

VII. Entrepreneurial Johtajuus Yliopisto

Olemme vakuuttuneita siitä, että yliopistojen edellä mainittuja arvoja voi vain elää ja vastata tieteellisiin niille asettamiin vaatimuksiin joustavampaa, nopeampaa ja paremmin ja tavata heitä kun ne ajaa liiketoimintaa. Tämä edellyttää vahvaa yrittäjiä, jotka ovat valmiita ottamaan henkilökohtaista vastuuta hyvinvoinnista yrityksen tehtäväksi etsiä omia tie menestykseen ja tämä myös sitten mennä, kun tämä on täynnä vaikeuksia ja vastuksia. Ne huomauttavat, hyvän hallintotavan ja noudattamista.

Sijainnit

Hamm

Osoite
Platz der Deutschen Einheit 1
59065 Hamm, Nordrhein-Westfalen, Saksa